Jump to content
BulForum.com

Повреден Фотоапарат с Обектив!

Recommended Posts

Здравейте,

(УТОЧНЕНИЕ)

Трябва ми ЛЕНТОВ фотоапарат + обектив (ът) му / към него. МАРКИ: КИЕВ, Зенит, Фед, Canon, Pentax (предпочитам руските).

УСЛОВИЕТО е да му е здрав ОБЕКТИВА, БЕЗ НИКАКВИ ПРАХ или ДЕФЕКТИ по лещите (оптиката)!

Трябва ми за тестове! Ще се ползва 4-5 дена, като за съжаление след това има шанс и да стане ненужен. Затова ще се оглеждам за изгодна ЦЕНА!

НЕ бързам, ще търся оптимален вариант!

Вие сте на ход :beer:

Здрасти,

Petax Optio 30. Не работи. Няма дисплей и заден капак. Обектива е здрав.

Цена 5 лв.

Или десетина непотребни CD, DVD - оптични устройства. Трябват ми моторчетата, които въртят диска и магнитите от оптиката.

Имам и "истински" обективи в перфектно състояние, но цената е доста по голяма. Може да ги видиш и да прецениш.

Здрасти,

Petax Optio 30. Не работи. Няма дисплей и заден капак. Обектива е здрав.

Цена 5 лв.

Или десетина непотребни CD, DVD - оптични устройства. Трябват ми моторчетата, които въртят диска и магнитите от оптиката.

Имам и "истински" обективи в перфектно състояние, но цената е доста по голяма. Може да ги видиш и да прецениш.

Kak да видя "истинските" обективи? иначе 5-те лева за Petax Optio 30 е приемлива цифра (просто нямам 10-те CD-та :rolleyes: )

Един Пентакс лентов, ерата преди цифровите - 20лв.

Не му знам точния модел че е в мазето :-) Водеше се висок клас непрофесионален.

фотоапарат ZENIT-E с нормален обектив-10лв. и фотоапарат ЧАЙКА с широкоъгален обектив-2.8 към 28 -10лв.тел;0899 343020

Засега уговорен.

Очаквам и други предложения.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...