kol4o Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Intel Celeron 667 FSB66 128kb 370 Pin FC-PGA cena 15lv ako ima mnogo jelaeshti shte go vzeme tozi koito dade poveche Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Ако не е издуван, взимам го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kol4o Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 nqa ty lyja overklokval sym go 2-3 pyti da vida dali dyrji iskara do kym 900 nqkyde pomna ama tyi kato dynoto mi e na edna ot nai "overklokarskite" marki Acorp ty ne sym go dyrjal izdut shtoto mi spirashe zvuka ako si zainteresovan pishi az shte izchakam oshte de da vida nqkoi dali shte dade nqkoi lev otgore Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Sorry, ама не ми се рискува. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kol4o Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 e kakto si reshish v kraina smetka koito ne riskuva ne pecheli pyk i ne vijdam kvo moje damu stane ot obshto 10- 15 min overclock ama kakto i da e ako ima nqkoi po smel da pishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Мене ме интересува процесора. Прати на ПМ телефон или някакви координати за да се разберем къде да дойда да го купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatan Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Prodava li se oshte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.