Joro Posted March 25, 2003 Share Posted March 25, 2003 Na niakoi da mu se namira CD-key za BG-encyklopediata? Ako da, pls, da go postne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 25, 2003 Share Posted March 25, 2003 151450-189572-318340-404165-02dkNX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 26, 2003 Share Posted March 26, 2003 Ei, maina, izkartihte se s toia CD key na enciklopediata... Ami tam si e CD key-a, v papkata na enciklopediata ima tekstovo fail4e deto daje taka se kazva "encyclopedia_cd_key.txt"... E ot tova kakvo pove4e?! Razbiram, kogato vi marzi da tarsite, ama ubii me ne moga da rzbera za6to vi marzi i da 4etete Pi6man stanah 4e ia ka4ih - verno osral se biah sas cd-key-a v na4aloto, no blagodarenie na svestnite tipove tuka se popravih i go dobavih, makar i s den-dva zakasnenie, no tova be6e predi okolo 1-2 meseca. I niama niama niakoi pak reve za toia CD-key - vseki pat kato vleza tuk i vidia takav topik i si vikam: "boje, boje, sega pak drug problem s taia pusta enciklopedia" , a to prosto porednia marzel go marzi da 4ete i se vaika kade mu e CD-key-a.... Mi ako iskate da doida i da vi ia instaliram daje, de da znam ve4e.... Ne znam, niamam dumi ve4e... Stegnete se be pi4ove!! Predi da puskate request-i za tova ili onova, polojete malko usilia sami - potarsete, razrovete se... i ako v kraina smetka sami naistina ne moje da se spravite postvaite! Tolkova li e slojno i tejko?! Sega 6te vliaza i 6te go izkaram otvan toia proslovut i "nevidim" CDkey - za da moje da vi vadi o4ite kogato vlezete prez http v papkata... pove4e ot tova ne moga da napravia.... http://www.warez.ru/NEW_FTP/Docs/Bulgarska...edia_cd_key.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anonimus Posted March 26, 2003 Share Posted March 26, 2003 Ia ne se karai be...ne se misli za mnogo umen kato te pitat shte otgovarqsh i shte si malchish inache napravi kato moq komshiqq...zaebi polojenieto i tolkova Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 26, 2003 Share Posted March 26, 2003 Ia ne se karai be...ne se misli za mnogo umenkato te pitat shte otgovarqsh i shte si malchish inache napravi kato moq komshiqq...zaebi polojenieto i tolkova Znam, 4e na anonimni tapotii niama nujda da se otgovaria, no 6te se smakna niakaksi na tvoeto nivo pi4... Ne se pravia na mnogo umen - 4udia se kade e mozaka na drugite, az moje i da go niamam v izli6ak, no gledam da izpolzvam i malkoto koito imam... I toia laf "kato te pitat shte otgovarqsh i shte si malchish" - ama mnogo mi haresa... 6to, ako ne si mal4a kakvo?! Aide upla6ime.... Specialno po toia topik imam palnoto pravo da si govoria kolkoto i kakvoto si iskam - stava duma za moi upload i vsi4ki zabelejki po nego me zasiagat priako. A i ne mi e mnogo iasno kak 6te me nakara6 da si mal4a po kakavto i da e vapros... edni taka opitaha, ama... da ne vlizam v podrobnosti... I 6to ne se log-na za da mi pravij zabelejka?! Az hora ne iam, daje sam vegetarianec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 27, 2003 Share Posted March 27, 2003 Shtoto toi nqma account...ama az shte se logna...i ne samo shte ti napravq zabelejka ami i shte ti drapna edin.... i shte ti tegla edna....: Shom Pi6man stanah 4e ia ka4ih shtom si e kachil si dlujen da davash nujniqt suport ako trqbva i po 100 pati na den...ako ne odi se moli na nqkoi admin da ti e delne...i ne znam shto...vsichkite ti postove sa kato na Simeon Saxkuborgotski: chetesh 30min ama kato se zamislish to nqma nishto napisamo ?! i kakvo ot tova che podpisat ti e na zanzibarski ? ....pak ne si moden... daje si smeshen...az vseki pat kogato se setq shte ti pisha na private msg za da mi davash cdkey-a na enciklopediqta...a do kolkoto znam tam na private nqma ignroe taka che...jalna ti maika...I sq e red da ti tegla edna...: ti si ot tiq...lusers koito s povedenieto si dokazvat che nishto ne znaqt.Pone za men su takuv tip lusers...She se darjish po prilichno s horata inak shte si imash rabota s men pone virtualno.(Imam predvid che nqma da te ostavq na mira) P.S. imash li cdkey-a na bg enciklopediqta i da mi obqsnish kak da si e instaliram ama stupka po stupka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 29, 2003 Share Posted March 29, 2003 Pe4eli6, ZGAN. Predavam se. Iztrivam ia, de4ko, 6tom taka stoiali ne6tata - prosto ne znaeh, 10x 4e me osvetli... Dostata4no hora ve4e sa ia svalili - ako ima niakoi ot tiah jelanie da se zanimava s takiva kato teb da ia ka4i otnovo molia.... I da znae6 mnogo ma upla6i - zagubih si apetita i ne moga da spia.... A - izviniavai, 4e te karam da 4ete6 po 30 minuti - ako znaeh, 4e ti otnema tolkova mnogo vreme i ti pri4iniava bolka 4eteneto niama6e da pi6a po tolkova. A za tegleneto na ..... - vnimatelno, da ne "iztegli6" kasmet4eto. Obi4am te be ei, ZGAN-4o! Ako ne biaha takiva kato tebe 6te6e da e takava skuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 29, 2003 Share Posted March 29, 2003 ne me ebe kakvo triesh i kakvo ne i me boli traheq za apetita ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.