Divaka Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 zna4i svalix si batllefield The secret weapons ot warez.ru oba4e ne moga da q pusna.Failovete sa bfsw,no neznam s koq programa da gi loadna. nqkoi ako moje da pomagne.Blagodarq predvaritelno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 probva li s Deamon Tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Не съм чувал за разширение .bfsw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 http://warez.ru:8084/gamez/Battlefield.194...eapons.of.WWII/ Вижте за какво става вапрос На такива хора как да не им се радвам Значи ето ТУК има подробно описание как да се спасиш от тези "разширения" а, bfsw е сакратено от Battle Field Secreat Weapons - bfsw Дано се оправиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Просто човека не е чувал, че има опция да вижда разширенията. И просто си приема последните няколко букви за разширение П.С. След като се отървеш от .001 и другите архиви виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Mi to e o4ebodno 4e .bfsw e ot zaglavieto na igrata. Nai originalno be6e edno fial4e .fuk, mai ot Postal 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Mi to e o4ebodno 4e .bfsw e ot zaglavieto na igrata. Nai originalno be6e edno fial4e .fuk, mai ot Postal 2. Ама не е .bfsw бееее .. файловете са ims-bfsw.001 и така до ims-bfsw.048 Толкова ли е сложно да си пуснете да виждате разширенията и да не ставате за смях ? Windows Explorer -> Tools -> Folder Options -> View -> махате отметката на "Hide extensions for known file types" Мислех, че е ясно това, но тая тема ме убеди в обратното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.