Psihara^^ Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Шофирам. Вдигам крака от педала за газта. Натискам пак педала на газта. Дудукян! Натискам съединителя - всичко се оправя. Сменям скорост - всичко се оправя. Но ако докато шофирам си вдигна крака от газта и пак го сложа - нищо не става. Не форсира. Нищо не прави. Не знам какво става. Колата е Ауди Б4 1,9 ТДИ. Я ми кажете къде да отида да ѝ направят една диагностика. Или ако някой е имал подобен проблем да сподели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Шофирам. Вдигам крака от педала за газта. Натискам пак педала на газта. Дудукян! Натискам съединителя - всичко се оправя. Сменям скорост - всичко се оправя. Но ако докато шофирам си вдигна крака от газта и пак го сложа - нищо не става. Не форсира. Нищо не прави. Не знам какво става. Колата е Ауди Б4 1,9 ТДИ. Я ми кажете къде да отида да ѝ направят една диагностика. Или ако някой е имал подобен проблем да сподели... Тръгваш по Кукленско, на тухларната свиваш в дясно по локалното, свиваш в ляво и там на портала ще питаш за "Алброн" Сега сериозно! Като тръгнеш по голямоконарско и минеш под ЖП моста, свиваш по първата възможна в дясно. Точно на ъгъла има сервиз в който хората се занимават доста сериозно с дизели (ГНП, турбо, дюзи и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.