Jump to content
BulForum.com

Rayden Fighters/ Capcom vs Snk

GuardianForce

Recommended Posts

Не ве, не съм я свалил още. :( Така като гледам ще се свали след... чакай да видя след колко време беше КУКОВО ЛЯТО. За сега е 1,8 МВ и е така от 3 дни. Надеждата ме крепи все още.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Не ве, не съм я свалил още. :( Така като гледам ще се свали след... чакай да видя след колко време беше КУКОВО ЛЯТО. За сега е 1,8 МВ и е така от 3 дни. Надеждата ме крепи все още.

4akai malko 4e ne6to ne svanah tva nqkva igra za PSX2 li svalq6 ili ko q mi obesni i ako e za PSX2 ot kade 6a naeri6 hubav emulator kato all sa fake ;)

Wishful thinking at its finest.

Да, за PS2 е. Не знам как ще я пусна. Ще пробвам с оня емулатор дето сега го има на сайта, а после с някой за PSX, щото едно време я имаше и за такова. Ко не стане, ша чакам. Но то аз тъй или иначе ще чакам, щото с това eDonkey играта ще се свали на КУКОВО ЛЯТО!

К

abe topica e drug ama pone e hot i tuk sigurno 6te mi otgovorite, nqkoi znae li kakvo mu ima na monkey island 3, svalih si cd1 ama v autoruna e zapisan drug file, i ne trugva, ot cd2 li se instalira ili prosto ima nqkav bug

ps: razmera na cd 1 se vodi 500 i ne6to mb, ama filovete vutre sa ob6to 81 mb?

abe topica e drug ama pone e hot i tuk sigurno 6te mi otgovorite, nqkoi znae li kakvo mu ima na monkey island 3, svalih si cd1 ama v autoruna e zapisan drug file, i ne trugva, ot cd2 li se instalira ili prosto ima nqkav bug

ps: razmera na cd 1 se vodi 500 i ne6to mb, ama filovete vutre sa ob6to 81 mb?

Po dobre napravi nov topic 4e v toq samo az ti i GOGO postvame :)

mi 6te sam ti mnogo blagodaren ako q ka4i6 cqlta, za6toto tuk (warez.ru) ve4e ima .iso-ta za dvata diska ama kakto poso4ih po gore cd1 ne raboti, i ne iskam da svalqm cd 2 za ni6to. ako na tvoq monkey igrata se instalira ot cd1 ili pone cd1 ima autorun zna4i tozi monkey tuk e bugav, i osven ti da ka4i6 tvoq, nqma da e zle i da kaje6 na nqkoi da iztrie stariq

Добре, сега трябва само да се разтършувам и да намеря дисковете. Това е по-трудно от колкото звучи, затова ще ми трябва известно време (1 - 2 дни) да я намеря, но когато я намеря ще започна да я качвам. Съжалявам, но при мен всичко е сложно.

P.S. имаме си нови личица :punk

Така, извинявай за забавянето, но трябваше да си разглобявам принтера, пък и да намеря дисковете. Намерих ги в крайна сметка. Още тази вечер правя image на първи диск и утре преди училище го пускам да се качва. Не знам кога ще е готов.

Ми незнам точно защото съм ги свалял от отделни японски сайтове :)

Кажи кви търсиш и ще видим какво може да направим по въпроса :)

BTW: http://www.warez.ru:8080/NEW_FTP/GameZ/GBA_Roms/ Каяул съм и Gameboy Advance Roms ако някой го интетресуват. По-нататъка ще пусна да се ъплоадват Nintendo 64 и Super nintendo... всичко с времето си :)

sonic mi az cql jevot tursq edna, ama ne i zna zaglavieto, 6toto tova deto sam go zapomnil go nqma nikade( Mystical Warriors - ne q burkai s onaq golqmata-500mb deto e ka4ena v wareza), tq e malka ot oniq deto gi ima6e v igrite s jetonite. moje6 da se izbira6 s edna ot 5 ninji, vsqka ma razli4en vid strelba( vurvi6 i mqta6 zvezdi i 6urikeni po kvoto se pokaje), ima6 tri jivota i si za edin udar, na mesta se poqvqvat edni kulbeta deto kato gi fani6 i prai6 magiq,malko prili4a na shinobi ama ne e, purviq car e edin guzar s gorelka, vtoro nivo e na ski. ako q znae6 i tva deto napisah ne ti pomogne ne znam kvo da praa. ako q znae6 kaji molq ti sa 4e mnoooooooooo mi se igrae-edna ot malkoto koito ne sam vrutval nito na jetonite, nito na pc(po o4evidni pri4ini)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...