sMARTBomber Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Ами на мен 3лв ми е само таксито до склада на ТСМ, пък и си спестяваш ровене, окомплектоване и тестване... 2 лева разлика по твойте думи значи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 oftopik..mi6kite struvat 5lv. v sklada na TCM i na 200 mi6ki nai mnogo edna dane raboti По правилата на форума не съм споменал цена и място на купуване, не за да защитавам собствения си интерес, а защото не е коректно към mashev, независимо, че ме възмути печалбарския дух на поста. Тези двете, които предложих за продан ги бях предвидил за приятели, но да са живи и здрави, пак ще взема за тях. Между другото продадох и втората, в момента не предлагам. Не смятам да изкарвам мангизи от продажба на мишки, но ако имам в повече, ще го обявя за тези, които по една или друга причина не си купят. sMARTBomber, да си я ползваш със здраве и да не спира да те кефи. "Добро да видиш от стоката" е традиционен израз, но аз ти го казах от сърце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 shte vzema struva mi se edna wireless mi6ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 nova cena 12 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 kade moga da gi vida Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 9, 2004 Author Share Posted July 9, 2004 drugi jelae6ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 moje i az da vzema za 12 leva oba4e iskam da gi vida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 za merakliite pi6ete PM i 6te se razberem ostana samo edna v pylen komplekt, imam i dve bez adapteri za po 7 kinta/br. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 kude to4no se namira sklada na TCM za da ida da si kupq mishka za 5lv? i prodavat li se po edna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 malko predi mitnicata vyv vlqvo i da prodavat se po edna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.