mashev Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Prodavat se mi6ki bezji4ni, opti4ni na usb.samo si vzimate 2 baterii i ... cena 15 kinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 a tezi mi6ki ne6to ime, model nqmat li si Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 utre 6a postna pove4e info i mojebi pic 4e sega nqmam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Искам да питам за wireless и optical мишка.Да речем на Logitech горе-долу колко струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Prodavat se mi6ki bezji4ni, opti4ni na usb.samo si vzimate 2 baterii i ...cena 15 kinta. ako ima genius svirkai Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 ako ima genius svirkai сигурно са TCM Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Искам да питам за wireless и optical мишка.Да речем на Logitech горе-долу колко струва? Значи в ДиЕ има оптични мишки, безжични - незнайна марка са АТеч и струват малко над 20 долара. Логитеч или Джениус безжична оптична мищка ще е направо златна - предполагам към 30-35 долара и според мен не си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 6, 2004 Author Share Posted July 6, 2004 TCM 4estito na pe4eliv6ite. ako nqkoi se interesuva obhvat 1.5m. complekta e mi6ka, postavka za neq i adapter(sluji samo za zarejdane na bateriite ina4e mi6kta raboti i bez nego). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfer Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 optichna bezjichna mishka na logitech , koiato se seshtam e modelyt MX700 struva kyv stotina $ , no niama nikakyv smisyl da e bezjichna..MX700 e dvojnik na MX500 , no prosto ima zariadno i e wireless.MX500 si ia vzeh minalata godina za 70$ sega e normalno da e padnala cenata , pri polojenieto che izleze i nov model MX900.Oshte v momenta , v kojto si dopresh rykata do neia shte se vliubish.Izkliuchitelna izrabotka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 aide be kvo stana nqmali jelae6ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 mishkite novi li sa?ostavi telefon za kontakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 v magazina na TCM tezi mishki struvat po 10lv moi priqtel si vze takava, pulen bokluk, raboti 5dena i se precaka, da ne govorim 4e super burzo iztoshtava bateriite!!! ne si vzimaite takiva, absoljuten 100% bokluk! v metro ima wireless za 21lv na a4, veche cql mesec q polzvam bez problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 5 broq sym prodal za sega i nikoi ne se oplakal 4e se e skapalaili 4e i padat byrzo bateriite, az li4no polzvam takava i sym dovolen pyk koito iska hubava mi6ka da si kupi logitech za 40$ az gi prodavam po-malko ot 10$ moje6 da napravi6 razlikata nali? za jelae6tite pi6ete PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 moi priqtel si vze takava, pulen bokluk, raboti 5dena i se precaka, da ne govorim 4e super burzo iztoshtava bateriite!!! твоя приятел да си вземе зарядни батерии с такава мишка съм от 1.5 години и нямам оплакване снимка на мишката Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 abe fakta che e TCM sam po sebe si govori shto za stoka e taq mishka. neznam..moje bi pri men se e padnala nqkakva kofti broika, no te nqmat garanciq taka che i pri vas ako se slu4i takava i ..sorry shto se otnasq do bateriite: shto trqbva da si kupuvam zarqdni baterii? sled tova shte mi trqbva i zarqdno za tqh.. tq taq mishka shte mi izlezne na cenata na ka4estvenite koito i s normalni baterii rabotqt. moita koqto e a4 raboti veche poveche ot mesec s nqkvi izmisleni "power" koito si bqha v komplekta, dokato tazi TCM izdarja 5 dena s Sony alkalni..smqtai! suvet: vse pak idete do magazina na TCM i vijte za kvo stava vapros tam, ako slu4aino nqkoi se navie da si vzeme takava mashev, nqma da ti precha poveche na dalaverkata, spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 da go linchuvame probutva ni bokluci na daje po visoki cenii.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 ami postavkata za mi6ka si vyrvi s adapter koito ti zarejda bateriite zatova e ideqta da si vzeme6 zarqdni baterii. shva6ta6 li? a i nikogo ne nazorvam i ne lyja pri men ne6tata stoqt taka. aide 4e ostanaha samo 2 broq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 mashev, не те ли е срам, бе братко, цена 3х за неокомплектована мишка? Ти хората тука за ахмаци ли ги вземаш?Освен това, дето си го описал, комплекта включва преход USB-PS2, диск с драйвери и комплект акумулатори 600 mAh. Поне да си беше мръднал пръста за някакво подобрение. Айде, и аз имам 2 - пълен комплект, работят, 15 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 alchemy kato ima6 predlagai be, nikoi ne ti e zabranil Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Много ми е странно мисленето на хора като теб. То бива далавера, ама това на нищо не прилича. 200 % съм сигурен, че сме купували от едно и също място, затова е ми е ясна картинката. Казах си мнението, хората го четат и си правят изводи. Толкоз. P.S. 10 кинта за една Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 1. V nito edin ot postovte ne sym kazval 4e e dalavera. 2. Koito iska da otide i da si kupi, nodali 6te proraboti si ostva za negova smetka. 3.kakto ve4e kazah az predlagam na Koito mu hareSa kupuva, NIKOI NE NASILVAM СВОБОДА И РАВНОПРАВИЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 P.S. 10 кинта за една Аре навих се за 1 комплект. Дай на ПМ да се разберем нещо за утре (кога, къде) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Едната мишка на alchemy вече е при мен и не мога да и се нарадвам. Голяма гъзария е без кабел. Значи за 10 лв съм взел Мишка, Поставка (която е и зарядно), преходник USB->PS2, адаптер за 5V и 2 Акумулаторни батерий AAA Ni-Mh 600 mA/h Просто преценете кой е по-по-най Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 oftopik.. mi6kite struvat 5lv. v sklada na TCM i na 200 mi6ki nai mnogo edna dane raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.