Jump to content
BulForum.com

Gurcia 6ampioni

PiBaTa

Recommended Posts

Гърция шампион але але ... Загоракис мноо загоря тва

европейско ... Нашмулиха им го на сички гърците да са живи и здрави и да им е честита победата :punk :punk :punk

Много се радвам за момчетата ...доволен съм ...още мача с Франция предрекох че Гърция ще мачка ...:ЧЕСТИТО:...

Браво!!! Три гола с глава,в последните 3 мача,много яко.Е това е:логика липсва ама се играе на голове.Завиждам им сега на съседите,кво ли ще е сега чуството(ееехх 1994 година,няма да те забравя никога)във всяка гръцка душа.Браво!!!!

Защо никой не ми каза да заложа на Еврофутбол за Гърция!!! Щях да направя кинти за една кола.

Чавдар

ПС: Мача беше добър но най ме изкефи онзи луд фен дето нахлу на терена.

Много голям късмет имаха гърците.тренера им е много добър. Португалия ще ги разсипат.ЖАЛ ми е за тях.

Айде Гърцияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя........................малеееееее лом саммммммммммммммммммммммммммм...........аве най-лудитее саааа!!! :punk :punk :punk

Смея да кажа че Ото е новия Зевс. Заслужава да му вдигнат статуя в Акропола и да го засипят с пари. Честито им и на световното сме ние. (ХАХАХАХХАХАХАХ)

Смея да кажа че Ото е новия Зевс. Заслужава да му вдигнат статуя в Акропола и да го засипят с пари. Честито им и на световното сме ние. (ХАХАХАХХАХАХАХ)

Те не само ще го боготворят ми и гръцко име му измислили - Ото Рехалиидис ;)

Почетен гражданин ала бала браво на гърците :) Айде наш ред е B)

Използваха доста мръсни номерца докато стигнат до тук. С много късмет , хитрост и упорство постигнаха титлата. Браво на тях - ние можем да псуваме , а те явно могат да печелят. Е , такъв е животът. Да са живи и здрави и да отворят тоя пограничен пункт по възможност това столетие , та и ние да понаучим някоя футболна хитринка ...

според мен играеха като истински сплотен отбор и това им донесе победата

с общи усилия направиха чудо да им е честито :D

WE are the champions, my friend(taka vikaha gyrcite studenti v bloka do nas)!!! Zadrujnite usiliq na bratqta gyrci im spe4eliha titlata.Neka im e 4estita :rolleyes:

[offtopic]to4no kogato gyrciq vkaraha gol igraeh v laddera vs gryk i onq izleze i mi dade freewin :punk

Greece ima futbol li6en ot kakvato i da e krasota....

No spe4eliha....A ne zaslujavaha.

Ot vsi4ki otbori England beshe nai dobur i sum absolutno sigyren che steshe da bie gurzite.

No za ne6tastie... :cry

Абе много силна година се очертава 2004 за Гърция-Шампиони,Олимпиади-май бая анаболи са взимали византийците тази година :D

Цялото европейско беше като в приказка. Големите лоши вълци един по един подвиха опашка и малката , в случая синьо бяла, шапчица стигна до къщичката на баба си. Нищо против нямам гърците, но все пак ми се гледа футбол, а не приказка.

Както казаха в "Шоуто на Слави" :

Първо бяха България и Румъния, След това Хърватия, Сърбия, сега Гърция, а на световното тъй като всички балкански страни се изредиха, пак идва наш ред! :punk

portugaliq zaslujavaha pove4e da spe4elqt evropeiskoto. ako ne drugo to pone igraha po-krasiv i otvoren futbol ot gartziq. '6ampionite' samo se braneha i se vazpolzvaha ot malkoto si vazmojnosti. tova e takti4eski pravilno, no NE i krasivo.

vapreki vsi4ko tova da im e 4estita titlata...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...