PiBaTa Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Ave da pitam filma deto e ka4en na wareza xubavo ka4estvo li ima i struva li si vremeto toest xubav li e ili e Sh*t kato parvia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Значи като кликнеш върху снимката на филма - и ти излиза инфо - Format: TELESYNC VCD В конкретния случай - това е телесинк VCD, който е реенкоднат в XviD! Все пак го е правил - Loser, а Loser Video + VideoCDD = perfect combination Качеството е много добро за срийнър си е убиец ~sample~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 ka4stvoto ne e lo6a ama nema sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 На 9ти юли го пускат в кината. Аз ще го чакам на голям екран! След това ще си го запиша като излезе DVD Rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 имайки предвид странното предчуствие че тфа ще е някфа мегабузъ ще го изчакам още месец два да излезе по фриитата на качествен рип Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Първия филм не беше нещо особено просто поредния посредствен филм.Надявам се 2-я да е по-хубав,иначе ще ме е яд защо съм отишъл на кино.Субтитри не можах никъде да намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Filam e SUPER Prepora4vam go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 bozica po-dobra boza ot purviq i edin vupros koga 6te izleze SpiderMan3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 bozica po-dobra boza ot purviq i edin vupros koga 6te izleze SpiderMan3 Но всички са го гледали нали . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Filam e SUPER Prepora4vam go Има субтитри . Пусни да търси Spiderman 2 и се появяват към три субтитри и едните от тях са точни Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Можете да пробвате за субтитри на www.allsubtitles.com.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Но всички са го гледали нали . pri takava reklama ostava i da ne e gledan naistina i tozi film 6a stane blockbuster no ne si zaslujava pone spored men Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Днеска го гледах на моменти ставаше мноо тъп.Иначе като цяло не е лош филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Purviq SpiderMan beshe jiv tashak! Vtoriq edva li e po hubav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Който обича филми по комиски ще му хареса , ако не сте от този тип хора просто не си губете времето да ходите заради ефектите. Иначе личното ми мнение е ,че филмът е доста добър на фона на предлаганата холивудска продукция. В общи линии всички филми от 4-5 годин насам са пълни бози /с малки изключения/ така че да се очаква прекалено много от съвременен филм с добри ефекти е нещо доста смело. Както и да е "Човекът-Паяк 2" не претендира за невероятна идея за филма , нито за филм номер едно на всички времена. На мен ми хареса , ако ви се гледа нещо за герои и прочее - гледайте него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 придържам се към мнението че този филм трябва да се гледа само от запалени фенове на комиксовите филми другото което си мисля е че е много важно кой на колко години е ...защото това което се харесва на 12-15 гошните едва ли ще се хареса на дъртаци като мен (24) п.п. някой да знае нещо за resident evil:apokalypse ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Men me izkefi filmcheto mojebi zashtoto sam fen na Marvel pak i na samiqt spiderman hitro iz misliha doktor oto oktavius...i beshe po dobre napraven ot Green Goblin.Ako tozi filmi se razviva po animacioniqt scenari ochakvame neprestana bitka s sinat na Green Goblin /po princip e s jalt kostium/ i nqkoi po slab vrag az si mislq che moje da e edin doktor koito e napraven ot metal celiqt Dr Doom mai se kazvashe dano da e toi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 е тва беше върха вече супер ма супер тъп филм баси бозата едван изтраях края на срадата както каза 1 пич писна цитирам 1 мой приател : на 1вата част издуржах половината ма на тоя май няма да мога виж ако си супер ефн на комиксите и по-специално на спидер-ман мноо ясно че ще ти хареса а всеки си има и вкус де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 на мен ми хареса. по-интересно ми беше отколкото Матриците например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 на мен ми хареса. по-интересно ми беше отколкото Матриците например. <{POST_SNAPBACK}> True! True! Doc Oc много готин! И пак мернах Стан Лий!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Да и аз! Тоя човек се вижда във всички филми по комиксите на Marvel. Ама тоя път беше супер внезапно и за 1-2 секунди. Май като падна оня от покрива или нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Този път е дота по-добре от първия макар че на мен лично и двата ми харесаха, не толкова с добрата актьорска игра, а може би сюжета който е взет от комисксите...голям фен съм на Марвел, но мисля че и други ще се съгласят че въпреки че не е кой знае какво филмчето доста превъзхожда други от поредицата Марвел... Освен това във първата част много недъгаво беше направен костюма и изобщо много зле беше направен Green Goblin, докато във втората част доста по-добре е направен Окт... Абе по-добре от първия ако и третия е със същия прогрес наистина ще е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Ще почакаме за третия.. Надявам се да има бой с Venom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 То по принцип нали в историята е че отиват няква мисия в Космоса не знам точно до коя планета. Та тогава донасят вируса и първо вируса хваща самия Spider-man. После вече той усеща че почва да му става подвластен и се освобождава от него. Тогава вече къв беше ония неговия познат дето много го мразеше и случайно вируса попадна в него и тогава започна яката битка и все пак Venom Rox ... Мене много ме кефеш в началото още когато Питър хвана вируса и усети че е някъв супер по-силен от преди и мачкаше сички ... Бтв ако гледате редовно анимацията ще видите че Spider-man почти всички го мачкат само че той с хитрост в повечето случаи ги побеждава обаче като беше с вируса беше някъв изрод Бтв и аз го чакам тоя момент с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 ония другия дето става на Венъм се казва Еди Брок и сущо беше репортер във вестника по интерестно ще бъде ако е с Венъм и Карнидж(ако си го спомняте от анимацията) тогава просто не знам за ква изрудщина ще сатава на въпрос едит:Карнидж също е симбиот но е много по брутален от Венъм защото самия човек който е едно със симбиота е много голям психопат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.