afx Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 delux-e.ath.cx Тегля, докато не си си спрял компютъра Важното е на ТЕБ да ти харесва! Например, аз не получих нито един единствен глас на конкурса sonic-bang.. ама честно казано изобщо не ми пука за това, тъй като ми беше забавно докато ги създавах, пък и се харесаха точно на един човек на когото много държа, което за мен си беше достатъчно. и смятам да продължа да го правя докато ми доставя удоволствие, пък и вече направих първата сериозна инвестиция в тази област Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 1, 2006 Author Share Posted August 1, 2006 Първи ренд на последния ремикс захванат . Ако може технически да изкажите мнение ще съм благодарен..въпреки че има бая неща за оправяне...даже нее зглобен самия край на песента както и след темата..но това е отделен вапрос..технически ме интересува как ви се струва .. the sunclub - fiesta (tribetronic force expanded tribal redub demo edit).mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 бре... много extended си го направил изсъхнаха ми шушоните тука в техническо отношение - добре е. става Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 1, 2006 Author Share Posted August 1, 2006 Така е то, това е почерка ми ..не целя радио ефир..и като го гледам крайния продукт ще е близо 9 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Днес най-сетне беше осъществен съвместния ми проект с Кайсиева Градина Резултат е парчето "Бира" с текст на Кайсиева Градина и музика от мен Разпространява се под Creative Commons лиценз чрез лейбъла ми Wool Blanket Records Стилът е social rap. enjoy http://wbr.geodar.com/h3/Kaisieva%20Gradina%20-%20Bira.flac Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 .flac..да не ви е малтретирал някой скоро време ..аз ще го сваля в в .mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 мп3-ката е стар revision мерси че ме подсети да я изтрия не разбрах какво имаше предвид с това "малтретирал"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Wool Blanket Records presents (Вълнено Одеало рекърдс представя) Първия сингъл на h:3 ... ... и електронната трилогия за несподелената любов, болката, желанието, страстта и нежността пречупени през съзнанието на един служител в компютърна фирма за техническа поддръжка и асемблиране с особени интереси и хоби Bedroom Musician in Love 1. xbcpur 2. Love Thing 3. Requiem total play time: 14 min. & 35 sec. DOWNLOAD License: Creative Commons Share Music P.S. Музиката трябва да е свободна (пък и така или иначе се краде правя я за себе си.. не очакам да се хареса на никой и не търся признание. Просто 3 подбрани парчета от няколкото започнати проекта в последно време. Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Представям dark ambient в стил selected ambient works vol.2 на aphex twin разбира се има още мноооого хляб да изям докато започна да си позволявам сравнения Да не говорим че пуснах зелена брада докато успея да оправя mastering-а... при тези дарк амбиент парчета винаги е голям зор заради резонанса във филтрите на синтезатора Благодаря на Mr_Vain че тества парчето на Радиотехниките и установи високочестотните пукания които коригирах в последствие. Ето ви remastered версията: h:3 - Luminal ©Wool Blanket Records Licence: Creative Commons Share Music Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Ъъъъъ... idm ремикс на Tubular Bells?... Само началото е, дано да го довърша като хората. http://www.keepmyfile.com/download/0e867b1045376 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Ъъъъъ... idm ремикс на Tubular Bells?... Само началото е, дано да го довърша като хората. http://www.keepmyfile.com/download/0e867b1045376 Много ми харесва как е станало като го довършиш го цъкни да слушаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Благодаря! Ще се постарая да го довърша или поне да го разширя в някакви разумни граници от време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 За тая половин минута дето чух обещава да стане нещо интересно в краен вариант. Само гледай много да не преексплоатираш темичката със звънчетата....примерно...като почнат да омръзват, да ги спреш и да остане онова отдолу дето вече си включил....а след някое време пак може да започнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Ще се спрат, те и в оригинала не продължават безкрайно, после ще вдигнем една бас линия или не]о друго и пак ще го омацаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 8, 2006 Author Share Posted September 8, 2006 Хубаво, имало живот. кюри дай си бегом да го завършиш, също така иам едно запитване към теб, ако още клониш кам чил оута, като напълно оригинална продукция, пиши ми пм, искам да поговорим за туй онуй Бтв в момента рендвам последното оригинално което захванах, рендавм вече 20 и ..минути, също така мисля до 2-3 дена ще излезне още един трак от кухнята, седнах си на гъза здрао Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 На ти един чилаут, Винилчо! http://www.keepmyfile.com/download/d8793f1066198 То не е баш парче или нещо такова, просто едно луупче, като lounge music... Пак за 30 минути работа. Но това ми харесва повече, има шанс дори да го завърша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 за да не правя нова теми ще ви питам тук.кажете ми добра програма скоято да има кййборд с много семпли Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 добра програма скоято да има кййборд с много семпли Примерноо... Native Instruments Absynth 3 .. може да работи като standalone и като VSTi Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 presents wbr003: H:3 - "Red Blur" 01. Down in the Bonehoard 02. SKP 03. Love Thing (House Remix) 04. Luminal (Processed) 06. Ice Flores 07. Agent Orange 08. Luminal 09. d.001 Download Няколко стари парчета за които си викам.. "хм.. за'кво да залежават.." както и 2-3 нови проекта enjoy --- wbr002: TeeRexX - "Modulator Stories" 01. Cats Cradle 02. Failed Experiment 03. Singing Winds 04. Homeless 05. The Tunnel Download Зверски яко сингълче на колегата TeeRexX.. трябва да направим някакъв колаборейшън скоро © 2006 Wool Blanket Records This music is free to share under a Creative Commons Music Sharing License. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 "Radio Ocean" се казва поредния чил аут от мен, надявам се да ви допадне по някакъв начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 "Radio Ocean" се казва поредния чил аут от мен, надявам се да ви допадне по някакъв начин Допада и още как! Много релаксиращо е, айде кога ще издаваш албума?:П Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 © 2006, 2007 Wool Blanket Records представя: wbr004: h:3 - “1501m” tracklist: a1. 198 a2. nx aa. 9.9.6 (feat. Emi) Style: dark ambient Download Listen, share and enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 24, 2007 Author Share Posted February 24, 2007 Чух 3та песен, харесами звука, но като застанеш пред клавиатурата било миди или твърд синт, като захванеш някой пад както този, специално този, натискай само белите или само черните клавиши, иначе става малко неставащо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 натискай само белите или само черните клавиши, иначе става малко неставащо Може и така да пише някъде ... само че аз обичам да експериментирам Wool blanket records няма ограничения и не се подчинява на никакви закони Мерси че отдели няколко минутки от живота си за да чуеш творението Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 А бозичка обичате ли? Sea_Memory [5:10] А кой е първи в класацияата на сайта за автори тази седмица, а? А чие парче е второ в класацията за авторска музика, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.