sandman Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 А какво ще кажете за моите плахи опити да се преборя с тоя Фрути Лупс Знам, че е ужасно, нито съм му правил мастъринг, дори и инструментитер не са добре подбрани. Все пак съм я правил за 2-3 часа. Не е цялата - само началото. Ако на някой му е интересно - да чуе! Но се зарибих да я довърша и оправя!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Това цялото на ръка ли го sequence-ва бе Луд човек! Вземи едно миди, льопни го във Fruity-то през импорта, па му сложи дигитални инструменти на всеки трак и готово, ако ще е 1:1 версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 А какво ще кажете за моите плахи опити да се преборя с тоя Фрути Лупс Знам, че е ужасно, нито съм му правил мастъринг, дори и инструментитер не са добре подбрани. Все пак съм я правил за 2-3 часа. Не е цялата - само началото. Ако на някой му е интересно - да чуе! Но се зарибих да я довърша и оправя!!! Абе то по принцип такъв род неща не се правят с FL, защото тя е с малко по-друга насоченост....но гледам и с нея си се справил. Само недей да слагаш толкова ефект на барабаните, че много мажат....освен това мелодичните партии много си ги куантизирал....бая схематично "свирят"...има един ефект на куантизацията - "groove"...само че не знам има ли го във FL, понеже не работя с нея.....и последно - бас смяташ ли да сложиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Това цялото на ръка ли го sequence-ва бе Луд човек! Вземи едно миди, льопни го във Fruity-то през импорта, па му сложи дигитални инструменти на всеки трак и готово, ако ще е 1:1 версия Еееее то с миди секи може . Така поне си имам играчка. Абе то по принцип такъв род неща не се правят с FL, защото тя е с малко по-друга насоченост....но гледам и с нея си се справил. Само недей да слагаш толкова ефект на барабаните, че много мажат....освен това мелодичните партии много си ги куантизирал....бая схематично "свирят"...има един ефект на куантизацията - "groove"...само че не знам има ли го във FL, понеже не работя с нея.....и последно - бас смяташ ли да сложиш? В началото идеята беше да го направя по-електроник стил, ама после се зарибих да се доближа до естествения саунд. Това за куонтизацията не можах да го схвана Сори за невежеството. И аз усещам че доста схематично звучи. А за баса - абе уж сложих някакав фретлес, ама като го усиля много канти, а така пък не изпълва хармонията. Трябва да си поиграя малко с настройките, ама не ми се занимава. За това пуснах тема-рекуест за семпли. Общо взето - постна манджа съм забъркал и колкото повече го слушам, толкова повече кусури му намирам, но идеята беше да се зарибя. Сега цяло лято, живот и здраве, ще се занимавам с тази програмка. Много ми хареса, че не е прекалено сложна, а има добри възможности и прави качествен звук. Имам си мечта - да направя "ремикс" на класическо произведение и лятото с това ще се занимавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 3, 2006 Author Share Posted June 3, 2006 Такам..мисля завърших трака с който ще гледам да се включа в конкурса на bg sonic. Казва се "Journey To A Friend" имаше големи промени от това което бях дал скоро..песента е ориентирана до някаква степен "Lounge" до някаква "Electronic"..имам още малко работа по нея визирам крайния звук трябва да го пипна и малко донастройка на ползваните филтри в частност ривърб ..по концепция мисля на този етап неискам да барам нищо...но може да споделите какво мислите Tribetronic Force - Journey To A Friend На 128 е сега, желаещи с по-добър битрейт ако има да казват..също и afx искаше и ремикс да прай, пък и който желае да каже какви тулове иска да ползва и да ги отделя. edit имаше грешка в линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Когато издадеш албум ще си купя 2 оригинални копия и ще дойда да ми ги подпишеш . Много ми харесва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 4, 2006 Author Share Posted June 4, 2006 Яла още от ся щи дам Едитнах песента с леки козметични промени, след малко линка на 224 kbps Tribetronic Force - Journey To A Friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Само поздравления заслужаваш. Много ми харесва наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 4, 2006 Author Share Posted June 4, 2006 Само поздравления заслужаваш. Много ми харесва наистина Хех, благодаря. Сега е момента и да питам ако момичета които преглеждат темата и евентуално изяват желание да се включат в този или следващ продукт посредством вокална част съответно да пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Новото ми парче е готово... Download More Info Стилът е Minimal Techno / Ambient. Като нищо мога направо да участвам в конкурса с него... защото за едни пролетта може да е време за любов.. за още по-силни страсти.. за нов живот.. за забавления с приятели.... но за други - още по-мрачно настроение, докато гледат всичко това през прозорците на сивите си скучни стаи... макар че едва ли някой ще ме разбере.. ама да се оправят Не ми трябва mastering в германско студио за да изразя чуствата и мислите си.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 8, 2006 Author Share Posted June 8, 2006 Като замисал окай, ама нещо май няма съответствие между баслинията, ударни и пианото ..вкарай всичко в една октава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Как пък реши че няма съответствие Edit: днес направих remastering на същото парче, като добавих и още един инструмент... мисля че стана малко по-живо ... като все пак се запази чувството Цък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ще обявя единствено тук - тъй като не искам да имам проблеми с лицензи , едно ремиксче на парче на Aphex Twin върху към което от два месеца се чудя как да подходя.. но явно днес съм креативен Стилът е Dark Ambient Download White Blur (Remix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 Е от какво да те е страх, че си му напрайл ремикси ли?..буутлегове и уатлейбъли бол..даже мисля точно обратното с ремикс мой стигнеш по-далеч в дадена ситуация..а туи не се ли води "Illbient"..скоро ще стикна една тема за електроните стилове в музиката, върху която пиша около година и се ме мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Е от какво да те е страх, че си му напрайл ремикси ли?..буутлегове и уатлейбъли бол..даже мисля точно обратното с ремикс мой стигнеш по-далеч в дадена ситуация..а туи не се ли води "Illbient"..скоро ще стикна една тема за електроните стилове в музиката, върху която пиша около година и се ме мързи Хм.. имаш право. За стила "illbient" не бях чувал но звучи яко като име ще се радвам да видя стикнатата тема - белким науча и аз нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Mindstream - Love Thing (House Remix) Специален поздрав за vinyl master и всички house фенове във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 hahah ей ся свалям и ще ти кажа whats on my mind дай семпли ше ремиксирам --- Бе нее баш от тоя хаус който аз харесвам, но това е по добре от оригинала Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Бе нее баш от тоя хаус който аз харесвам, но това е по добре от оригинала Всъщност може да си прав от тази гледна точка. .. пък и наистина звучи по-комерсиално от оригинала.. но все пак ще участвам с него защото ми е по-близо до сърцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Преди два дни реших да участвам и с второ парче в Sonic BANG конкурса... та.. от снощи цикля над ново проектче Mindstream - Xbc Pur Мисля че имам някакво развитие... не знам - Вие ще прецените Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 16, 2006 Author Share Posted June 16, 2006 Аз дадох свойте 5 предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ако някои се интересува за няколко мои парчета ама е само текст стила е хип - хоп , ако ви се чете малко реал на английски може и да се постарая да го напиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 19, 2006 Author Share Posted June 19, 2006 По пейни малко и се запиши , дай да видим, постни линк..все някой ще сглоби "mad beats" Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ей това е идея само ми дайте програма за тази цел RealTecka ми е бъгнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 РЕЗУЛТАТИ ОТ 3 КОНКУРС НА " SONIC B.A.N.G ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 За първи път се пробвам да направя нещо и ето какво се получи. Мен лично ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.