vinyl_master Posted July 22, 2004 Author Share Posted July 22, 2004 Ауее Сержии ..имах предвид някакава твоя композиция ..не за тея семпли ...пък и сигорно сао аз съм на достъпна .....тъй ,че :P...иначе тая музика дето е качвам,често е качвам от нас! btw чули по горе съм дал линк за Counter Strike - Anthem ...aiiight ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Counter Strike - Anthem ...aiiight ! <{POST_SNAPBACK}> Hahha Rumene ti izbi konq we Brao brao CS rulezzz Go go go Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Първата партида семпли вече е качена тук, по нататъка ще има още, че днес ми писна вече щото младежите от евроком цял ден човъркат нещо по warez-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 24, 2004 Author Share Posted July 24, 2004 Много благодарско..ама аз като вида 'cue' и незнам за ко стаа въпрос (и неща и да знам!)там нещо си имиджи и тн.Що не ги конвертна някакси на мп3 примерно ..ще ше ме улесниш доста ,а на wav принципно е найдобре,те и така се продават(регулярните семпли стаа въпрос)Ама пак де благодаря 4е си ги качил .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Значи малко обяснения. Тъй като повечето семпли са в AKAI формат и софтуера с който се конвертират до wav (BitHeadz Osmosis, ще го кача и него) не може да ги чете от виртуално CD трябва да се запишат на диск. Файловете са рипнати с Clone CD и могат да се запишат с него, с помоща на cue - файла би трябвало да може да се запишат дисковете с Nero Burning ROM или подобен софтуер но е препоръчително да се ползва Clone CD има го в warez-a. Иначе можеше да ги конвертирам направо до wav ама не се сетих, за MP3 дума да не става Другата събота ако съм в Пловдив (и ако има място на ftp-то) ще ъплоадна още десетина CD-та. едит: някой ме е изпреварил и е качил BitHeadz.Unity.Session.v3.3.1 в warez-a, значи в този софтуерен пакет се съдържа и програмата Osmosis необходима за четене и конвертиране на дисковете в AKAI формат. Enjoy едит No. 2 : абе поизлъгах за "другата" събота ама не съм се отказал да ги ъплоудвам нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 http://www.warez.ru:8084/mp3/*BG/Udarnata.Grupa/ Ei tva e qko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Хмм, те ударната група са профисионалисти ...поне аз им бях чувал един стар албум,доста ъндерграунд ..и донякаде може да ги сложа на върха в BG ..а незнам занимават ли се още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-phrag Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 d-phrag - August 2004 Promo Mix Download От техническа гледна точка - най-доброто от мен до момента, чак като правех cue не бях сигурен кое къде свършва... Както и да е - очаквам да кажете някоя добра дума...btw, Gentle Rain е наистина старичко парче, но така перфектно се вписваше в цялата картина Tracklist (also CUE in the MP3) 01. Sarp Yilmaz - Agonized Poetry 02. Michael Burns - See Me Fall (Bart van Wissen Mix) 03. Blackwatch & Greed - Gentle Rain (Rob Maze vs Tobiwan Mix) 04. Chris Nemmo - Forbidden Paths (Dousk Mix) 05. Sophie Moleta - Paul Eluard (Holmes Ives Mix) 06. Mike Hiratzka & Hunt - Summer's Eve 07. Nikoal Gala vs Jon Con - Swing 2 Harmony (Matthew Dekay Mix) 08. RND - Nova Satori 09. Echomen - Radar (Mooncat Sonar Dub) 10. Sumantri pres Naoko - Curious 11. Chris Micali - Stressor обърнете внимание на Echomen - Radar (Mooncat Sonar Dub) - МАХА ГЛАВИ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 d-phrag - August 2004 Promo Mix <{POST_SNAPBACK}> Evala!!! - tozi mix shte vurtq na MDto dulgo vreme Parcheto e 1 put - imash talant, produlzhavai v sushtiq duh Pozdravi Sergey Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Аз пък работя с Mix Vibes Pro обаче съм пълен аматьор и не мога нищо да направя,затова само смесвам разни песни в една... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 27, 2004 Author Share Posted August 27, 2004 d-phrag - имаш много добър ,найстина ми хареса Lokomotivcho ,сложи нещо да чуем бе сички сме аматьори такаче Тука има нещо леко тъжничко за 1.5 версията на CS ,нещо ми стана и го врътнах на бързо 130 bpm *main padd & bass line are copyrighted! PH1-Just for in case Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 За съжаление не мога да отворя UPLOADA :ph34r: иначе щях да ти кача няква глупост...ама не е нищо особено - просто смесвам някой песнички така за кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Идеята ми е ако има из между нас хора които имат с какво да се похвалят със собствнна продукция(песен,mix&remix),нека поустне нещо тука.Ето Тук можете да свалите и моето предложение.Полседният ми проект носещ името Default Disco в стил: DownTempo/TripHop/Trance. Чакам и вашите предложения! <{POST_SNAPBACK}> Tva go biva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danco Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 shte kaja bravo na vinyl_master. Mixa e sravnitelno dobre napraven dori v nqkoi otnosheniq u4udvashto, v smisyl 4e dobre si sa4etal komponentite. nadqvam se 4e shte ima oshte Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-phrag Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 WOW, благодаря за отзивите - не знаех, че следите темата Колкото до миксирането, аз също съм bedroom DJ, т.е не се занимавам професионално ...а и не ползвам винили, че е дебело...препоръчвам MixMeister 5 Pro - аз това ползвам Очаквайте още в близко време, в момента подбирам траковете Дотогава: Download : d-phrag - 2 Hours Progressive Mixset August 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-phrag Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 d-phrag - Deep Transmissions 12 2004 Style: Tribal, Tech, Progressive House предупреждавам, че сета не е за хора със слаби нерви...безмилостни tribal тупалки само - нищо общо с останалите ми сетове 01 Habersham - Behold The Truth (Lush Trip) 02 D-Formation vs Pilliavin & Zimbardo - Tie Me Down 03 Houston - Movements (Sumantri's Mix) 04 Nikola Gala - Deeper Shades 05 360 Degrees - Body Music 06 D Ramirez - Are You Ready (D Ramirez Turbofunk Mix) 07 Quivver - All Stars 08 That Kid Chris - Find Yourself (Deep Mix) 09 Peter Bailey - Electrified 10 DTM - Heat 11 Piece Process - Deepside (Chab Mix) Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-phrag Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 d-phrag - promo mix September 2004 01 Tocharian - Awakening 02 Alucard - Lighthouse 03 Darkarma - Focal Point Blur 04 Sophie Moleta - Paul Eluard (Mercurio Dub) 05 Kasey Taylor & Chris Meehan - Between The Lines 06 Snake Sedric & Andro - She Is My Destiny 07 Emrecan Cakir - Starfall 08 Ryukyu Underground - Seragaki (Sunrise Mix) 09 Murat Uncuoglu - Format Drop 10 Chris Lake & Rowan Blades - Filth Download Очаквам отзиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 брао за септемврииското промо-макар да не слушам точно такъв стил ми допадна много.добре си се справил бтв-можеш ли да оправиш линка за nite life19,с флаш гета неможе да се сваля,макар че медия плеиъра стриимва без проблем от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 d-phrag - promo mix September 2004 Bravo be....vsichki mixove po 100 Mb...nadjavah se da ima njakoj po-malak, che na mojata tarifa shte gi svaljam cjala vechnost . Karaj...hvanah edin(septemvrijskia) za ushite i go darpam. Kato go izteglja, shte pusna otzivi kato "edit". P.S. Pak ako mi haresa shte si izteglja i drugite. Edit: В момента съм на 35-тата минута. Кратък отзив - "Ще си изтегля и останалите" . Абе от останалите, дето вече сте си ги изтеглили - я кажете има ли по-бърз микс и кой е, че да почна от него......имам предвид темпото, а не времето за теглене Едит2: По-горе в темата спорих с DJ Matrix, относно скуката в едно 7 минутно парче........това е 75 минути и още не ми е доскучало, а и саундът е коренно различен.....абе....пипнато е с вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-phrag Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 брао за септемврииското промо-макар да не слушам точно такъв стил ми допадна много.добре си се справил бтв-можеш ли да оправиш линка за nite life19,с флаш гета неможе да се сваля,макар че медия плеиъра стриимва без проблем от него <{POST_SNAPBACK}> Ами не знам какво точно да му оправя...защото аз ползвам DownloadMaster - един руски download manager (free) и с него нямам проблеми....няма специални символи в имената на файловете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-phrag Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Bravo be....vsichki mixove po 100 Mb...nadjavah se da ima njakoj po-malak, che na mojata tarifa shte gi svaljam cjala vechnost . Karaj...hvanah edin(septemvrijskia) za ushite i go darpam. Kato go izteglja, shte pusna otzivi kato "edit". P.S. Pak ako mi haresa shte si izteglja i drugite. Edit: В момента съм на 35-тата минута. Кратък отзив - "Ще си изтегля и останалите" . Абе от останалите, дето вече сте си ги изтеглили - я кажете има ли по-бърз микс и кой е, че да почна от него......имам предвид темпото, а не времето за теглене Едит2: По-горе в темата спорих с DJ Matrix, относно скуката в едно 7 минутно парче........това е 75 минути и още не ми е доскучало, а и саундът е коренно различен.....абе....пипнато е с вкус. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря за добрите думи. По едно време ги правех на 128kbps сетовете, ама не е същото, особено ниските заминават - затова 192 kbps. Mога да се пробвам и на OGG, ще станат по-малки, но не знам дали сте фенове на този формат. Колкото до скуката...не е задължително едно нещо да е electronica и да цикли, цикли, цикли......нарича се progressive house Старая се да има мелодия в това, което смесвам - иначе за здрави тупалки без много "нежни" чувства - Deep Transmissions - който и да хванеш, няма да сбъркаш...макр първите няколко да са доста аматьорски като техника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 По едно време ги правех на 128kbps сетовете, ама не е същото, особено ниските заминават - затова 192 kbps. Mога да се пробвам и на OGG, ще станат по-малки, но не знам дали сте фенове на този формат. Ne gi pipaj....dobre sa si taka. Minimumat za dobra kompresia gore-dolu e 160 (192 - savsem dobre). Vapreki, che sam popadal na 192 MP3-ki deto se chudja dali toja deto gi e kompresiral ne e polzval kato osnova druga MP3-ka na 96 A 'ogg' ne vsichki go polzvat (dori i az), taka che ot gledna tochka savmestimost (ne che winamp-a njama da gi prosviri ama...) - ostavi gi taka. P.S. Pochnah s Deep Transmissions Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 Latest трак от мен. Break Da Pitch (Radio Edit) Стил: Uplifting Break,Broken Beat Доста бързо ,като време за направия. Мнения , критики и всичко останало (ако може ) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Latest трак от мен. Abe naistina s FlashGet-a neshto ne moga da teglja ot play.evrocom.net....spira v nachaloto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 Мидех sorry че не ви предопредих , оттам е забранено с почв4е от 1 connections демек сваляй със safe target as ако нестане сега исчакай малко има бан за 1час мисля и пак се извинявам ----------------------------------------- Така линка е оправен вече е на уареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.