NeRoX Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Наистина една от най-добрите игри, които съм играл някога и може би едниствената добра руска игра правена някога. Така и през цялата игра не си сложих артефакти в/у себе си. Не видях смисъл. Странното при мен беше как успях да я подкарам?! Вярно, че всичко беше на low, но въпреки това беше достатъчно красиво и ми направи кефа. Нядавам се Clear Sky да е също толкова добра и да ми тръгне отново. @Corp дали ще можеш да споделиш този сейф и да ме опътиш евентулано какво що, че лятото като я врътнах и аз хванах кофти край (кристала). Въпреки, че предварително знаех за този хотел, държах си очите на 4 и пак не се оправих и не го намерих, а сега не ми се почва от начало, защото играта е прекалено дълга. ПС: Ама кристала как го цака пича във всички случай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Пиши ми skype или поща на ПМ и ще ти пратя сейва. Обаче за упътване зависи какво искаш да питаш, защото на мен ми омръзна и не съм я играл. Изгледах клипа с завършеците. А в този сейв хотела го имаш в списъка със задачите, така че вероятно няма да го пропуснеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Добър ден.Предполагам вече повечето от вас са забравили за играта,но аз току що разбрах за нея. За съжаление имам следния проблем когато пусна играта->new game->stalker и започва да зарежда.Точно когато свърши или ме изхвърля на десктоп-а или се появява син екран на който пише dump of physical memory и след това отдолу completed.Също така изписва грешка STOP: 0x0000008e. Играта която свалих е от арена - виталити версията.Сложил съм всички пачове до 1.06. Компютърът на който се случва това е лаптоп-core2duo(T7250-2.00ghz),2gb ram,8600m gt.Имам свободно място на харддиска. Изпробвах доста драйвери за видео картата,но няма резултат.Пробвах и за аудиото,но пак нямаше успех. Прерових доста неща из нета,но така и не видях решение за проблема ми. Ако някой знае нещо и го сподели ще съм му много благодарен.Благодаря за отделеното ви внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 ами поговори си с него като за начало( натискаш F). Той е човека който дава мисийте в началото. Иска се и малко английски да се поназнайва за тая игра. И?Натискам Ф,трейд разменяме си някви неща и нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.