freeak Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 От около 2 седмици Имам проблем.Смисал като си пусна някоя игра ,и след 3-4 часа леко ми премигва монитора и Всичко става в много странен вид и цветовете се смесват.Минимизирвам играта и се оправя.И това ми го прави само в игри ,ПЛР помогнете с каквото можете.Ето и характеристики AMD Athlon ™64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71Gxc,2.00 Gb ram Video Karta Nvidia 8500gt 1gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Този път ще го напиша в подзаглавието и ще оставя темата, но следващия път ако заглавието пак се състои от една безсмислена дума - направо трия! 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" - подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Провери вентилатора на видеокартата ако има такъв да не би да е спрял да върти и да не се охлажда добре. Пробвай с по нова версия на драйверите. Намали детайлността на обектите в менюто на играта, да не би да е на макс и от там да цикли. Но това последен вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 От около 2 седмици Имам проблем.Смисал като си пусна някоя игра ,и след 3-4 часа леко ми премигва монитора и Всичко става в много странен вид и цветовете се смесват.Минимизирвам играта и се оправя.И това ми го прави само в игри ,ПЛР помогнете с каквото можете.Ето и характеристики AMD Athlon ™64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71Gxc,2.00 Gb ram Video Karta Nvidia 8500gt 1gb. На мен ми мирише на нова видеокарта... Пробвай с драйверите и си провери вентилатора, както са ти препоръчали, но ако не стане, имай на предвид, че видеокартата е на заминаване. Особенно ако е на някой от евтините производители като Palit и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.