Jump to content
BulForum.com

Здравейте

freeak

Recommended Posts

От около 2 седмици Имам проблем.Смисал като си пусна някоя игра ,и след 3-4 часа леко ми премигва монитора и Всичко става в много странен вид и цветовете се смесват.Минимизирвам играта и се оправя.И това ми го прави само в игри ,ПЛР помогнете с каквото можете.Ето и характеристики AMD Athlon ™64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71Gxc,2.00 Gb ram Video Karta Nvidia 8500gt 1gb.

Този път ще го напиша в подзаглавието и ще оставя темата, но следващия път ако заглавието пак се състои от една безсмислена дума - направо трия!

9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" - подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

• 2 weeks later...

Провери вентилатора на видеокартата ако има такъв да не би да е спрял да върти и да не се охлажда добре.

Пробвай с по нова версия на драйверите.

Намали детайлността на обектите в менюто на играта, да не би да е на макс и от там да цикли. Но това последен вариант.

От около 2 седмици Имам проблем.Смисал като си пусна някоя игра ,и след 3-4 часа леко ми премигва монитора и Всичко става в много странен вид и цветовете се смесват.Минимизирвам играта и се оправя.И това ми го прави само в игри ,ПЛР помогнете с каквото можете.Ето и характеристики AMD Athlon ™64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71Gxc,2.00 Gb ram Video Karta Nvidia 8500gt 1gb.

На мен ми мирише на нова видеокарта...

Пробвай с драйверите и си провери вентилатора, както са ти препоръчали, но ако не стане, имай на предвид, че видеокартата е на заминаване. Особенно ако е на някой от евтините производители като Palit и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...