Jump to content
BulForum.com

Игра на 2004г.

Spister

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
za imeto moje da si prav!!!!!!:)oba4e tva 4e nqma da izliza e mnoo lo6o,Siguren li si 6toto az gledah demoto i ........moje ,moje ne sam v te4enie

Прав е.Аз предлагам Driv3r(a.k.a Driver 3).

имаш предвид the four horesman of the apocalypse ли?щото ако е така,знай че няма да излиза играта...3DO фалираха

Правата на играта, мисля че са закупени от друга фирма така че има шанс все пак да излезе.

Прав е.Аз предлагам Driv3r(a.k.a Driver 3).

тоя DRIV3R, кога ще излезе за PC? и аз го слегам като най-очаквана игра!

NFS:U2 няма да е, защото няма да предлага нищо особено в сравнение с първата част. Само "нови модели, нови писти и нова кампания" .. Интересно наистина, но не и достатъчно за игра на годината. А и къде бързате да избирате GOTY през лятото ? Незнаете ли че според повечето класации първо място е KOTOR(излязла декември, ако не греша) и Prince of Persia: Sands of Time(пак декември). Доколкото помня и тази година се очакват доста джитки към коледа, така че .. не бързайте. Пък може и да видим Duke Nukem Forever тогава ;)

Като гледам какви игри пишете:HL2,DOOM 3,Duke Nukem, се чудя с нашите

машинки как ще ги подкараме, а ако тръгнат случайно какво ще видим??? : :confused :angry1

Даа сега се сетих кой ще е истинския хит на 2004 година. Това ще е българска игра момчета и момичета, вервайте ми, Knights of Honor ще е перлата на българската и световната гейм индустрия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...