XeForce3 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Здравейте, Преди една седмица си купих OP-COM за диагностика на колата ми която е OPEL CORSA C 2002 1.7 Di (Y17DTL). Въпроса ми е някой работил ли е с такъв интфейс и дали може да ми каже някой тънкости, интересното ми е как мога да измера налягането на Турбо-то, в менюто на двигатея има "живи стойности" но не разбирам коя за какво е, ако някъде има литература с повече обяснения ще съм много благодарен ако някой ми помогне. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgetsov Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 И аз го имам от година , но не мога още да го използвам пълноценно. Общо взето само грешки съм изчиствал досега. Търся инструкция за ползване на български, но не съм намерил още. Ако имаш нещо - обади се. Поздрави: Стефан Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Оглеждам се за OP-COM и аз. Ще се взмиа китайче, много ясно, няма как да дам 400+ евра за оригиналдЪ Какво ви е мнението - върши ли работа? С коя версия на софтуера сте? Гледам тук се предлага 1.45, на айта е 1.47, но иска активация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.