Jump to content
BulForum.com

Купувам дъмбел

Recommended Posts

Търся да закупя дъмбел подобен на този да могат да се прибавят тежести LINK !

От гр.Пловдив съм предпочитам и продавача да е от тук, да не се занимаваме с куриери! За предложения тук и на Лично!

• 3 weeks later...

Все още търся !!!Ако някой има да предлага...извинявам се на модераторите ако има нещо за ъпването!

Модератор: Извинението не помага особено - един вид "Извинявайте, че нарушавам правилата", а дали в тях има нещо за ъпването - и сам може да го прочетеш. В този раздел може да ъпнеш легално само ако има "промяна в условията", напр. ако търсиш до 50 лв., а сега си решил, че може да отделиш и 70...Да речем, че оставям темата, защото вече ще приемеш оферти и от други градове, което си е промяна в условията.

колега, имам тема от 1 месец тук без отговор.

просто се откажи - потърси в по-големите магазини за 50-60-70 лв ще си намериш много хубав дъмбел :)

в Карфур-а имаше последно за по 60 лв ама миналото лято съм ги гледал :х

Ако мога да съм ти полезен с инфо: в метро лоста (35 см, с гайките) е 14 лв и някакви стотинки (за сравнение в карфура е 19 лв), тежести "на колело" се продават, така че зависи колко търсиш, но можеш да се сдобиеш по-лесно от магазина отколкото от форума - рядко се появяват. А и аз като теб се надявам да капне нещо в моята тема на сходна тематика, но не би. Просто хората не спортуват много-много вкъщи, а който го прави не си продава нещата (или поне е рядко).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...