extory Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Продавам тази карта която е неразопакована все още както е в магазина . Цена 12 лева или замяна за micro SD карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Продавам тази карта която е неразопакована все още както е в магазина . Цена 12 лева или замяна за micro SD карта SD ли е или SDHC? Имам устройство, което не поддържа SDHC, затова ми трябва само SD (по-стар формат). Утре ще пиша и ще я снимам ако искаш Добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
extory Posted February 26, 2011 Author Share Posted February 26, 2011 SD ли е или SDHC? Имам устройство, което не поддържа SDHC, затова ми трябва само SD (по-стар формат). Утре ще пиша и ще я снимам ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
extory Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 Айде цената вече е 11 10 лева - За продукти с цена между 10 лева и 25 лева, минималното понижение на цената е 2 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
extory Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 Колеги много се извинявам на всички но картата не е Сандиск а е тази http://www.digitalcamerainfo.com/content/Transcend-Introduces-4GB-SDHC-Card.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
supraman Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Купувам,я! Ще ти пиша на лични да се уточним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
extory Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Картата е продадена. Честито на новия собственик и да си я ползва дълго време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.