kennyg Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Налага се отново да вдигна тази тема, поради независещи от мен обстоятелства. Колегата който спечели търга се отказа, а другият не дава признаци на живот. Обяснявам за мързеливите на които не им се търси информация, че йонизатора няма дупки, няма скрити вентилатори (гледайте снимките по-добре преди да ми пишете). Йоните се образуват около четчицата, така че няма как да се разпръснат на голямо разстояния, без гореспоменатите. Работоспособността се установява най-очеизвадно с измерване на напрежението, нека да не пишат хора които си мислят друго за способностите на модела, освен това което пише по различните сайтове конкретно за този модел. Също моля и да не ми пишат повече хора които твърдят че са йонизирани след облъчване с уран. ЕДИТ: Затворете темата, но я оставете в този раздел, а не при приключените сделки, някой ако иска йонизатора ще пише на ЛС, темата повече няма да се вдига. • Уникален дизайн с въртяща се предпазителна основа • Работи с всеки стандартен USB порт • 100% Plug & Play: няма нужда от инсталиране на допълнителен софтуер! • Може да се ползва в домашни условия, офис или кола (при наличие на захранващ USB порт) • Премахва статичното електричество • Намаля количеството на неприятните аромати, мръсотии и прахоляк от въздуха • Помага да увеличите енергията си и да подобрите настоението си чрез по-чиста околна среда • Подобрява насищането на кръвта с кислород и кръвообращението • Наситеност на анионите - # 1 Million / cm3 • LED статус индикатор • Захранващ волтаж: DC 5V; • Разход на енергия: 0.3W • Размери: 8.5 х 2 х 2 см. • Тегло: 40 грама Цена: 12 10 3.50 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 10 lv. Търг Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 Търг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapient Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Взимам го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanxxx Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 ако колегата се откаже ,аз го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Търг Начална цена: 3.50лв. Стъпка: минимум 0.50лв. Блиц: 10лв. Край на търга: 22:22 03.03.2011г. Пуска се търг, тъй като получих над 10 съобщения и се получи голяма неразбория Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 5 лв от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Това последващо преобразуване в търг не беше хубаво. Слагаш висока цена - не искат ; слагаш 3.50 - изведнъж се появяват много хора. Затова преди да си определиш някаква цена трябва да помислиш и да си поемеш отговорността, когато я сложиш, иначе олекваш в очите на останалите, а не вярвам някой да би си продал достойнството или авторитета във форума за 5-10 лв., като изключим някои в по-"невръстна" възраст. Както и да е, избягвай друг път да променяш условията "on the fly", най-малкото че в правилата е написано търговете да бъдат обявени още с пускането на темата и задължително това да бъде написано в заглавието - нещо, което не може да направиш впоследствие даже и да искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
energo Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 6 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapient Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Едно пишем, друго правим...! Както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Това последващо преобразуване в търг не беше хубаво. Слагаш висока цена - не искат ; слагаш 3.50 - изведнъж се появяват много хора. Затова преди да си определиш някаква цена трябва да помислиш и да си поемеш отговорността, когато я сложиш, иначе олекваш в очите на останалите, а не вярвам някой да би си продал достойнството или авторитета във форума за 5-10 лв., като изключим някои в по-"невръстна" възраст. Както и да е, избягвай друг път да променяш условията "on the fly", най-малкото че в правилата е написано търговете да бъдат обявени още с пускането на темата и задължително това да бъде написано в заглавието - нещо, което не може да направиш впоследствие даже и да искаш. Ще използвам докато темата е най-отгоре да отговоря. Първоначалната цена - за тази съм го взимал преди много време, ниската цена - вчера видях че толкова им е актуалната цена сега. MIdex и ти си продавал китайски стоки и знаеш за какво става въпрос. Търга е с цел да няма сърдити, пък кой каквото иска да мисли. Правя разчистване и махам ненужните неща, някой ако мисли че съм го пуснал на търг за да припечеля някоя стотинка повече нека ми пише ЛС със своите възражения. Пък най-добре да набумкам форума след половин месец с йонизатори на търг, за да е вярно съмнението на потребителите И друг път съм виждал преобразуване на продажба в търг, сега се сещам само за търговеца на компютърни части от Пазарджик - той беше преправял една тема така и никой нищо не му беше казал доколкото си спомням. А според същите гореспоменати правила кандидат купувачите могат да наддават за стоката. Едно пишем, друго правим...! Както и да е. А даже не си и втори подред, а негодуваш без да знаеш и ти защо. ЕДИТ: добавям и реални снимки, за които не разбирам защо трябваше да ги правя Без да се заяждам, това да ти говори нещо: Здравей колега, запазих го на един човек, ако нещо се провали ти си втория след него. И аз без да се заяждам, това да ти говори нещо: А даже не си и втори подред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapient Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Без да се заяждам, това да ти говори нещо: Здравей колега, запазих го на един човек, ако нещо се провали ти си втория след него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 И друг път съм виждал преобразуване на продажба в търг, сега се сещам само за търговеца на компютърни части от Пазарджик - той беше преправял една тема така и никой нищо не му беше казал доколкото си спомням Забравил си някои аспекти в онази тема - там търгът беше благотворителен и си беше обявен като търг още в заглавието. Промяната се състоеше в смяна на крайния срок, както и на началните цени, но предвид, че авторът на търга беше заявил, че без значение дали ще има и едно наддаване - накрая той сам ще дари от джоба си общата сума на болното дете..с колегите направихме консултация помежду си и решихме да оставим темата. Така, че там нямаше преобразуване от тема в търг, а промяна на някои условия в търга, които бяха подминати от модераторския екип предвид естеството му....и въпреки всичко аз му направих забележка, че правилата задължават да не се променя крайния срок, ако и той самият да е заявил, че парите ще ги даде от джоба си -> справка. Забележката ти я направих, защото от твоя и моя гледна точка е ясно, че си преобразувал продажбата в търг, понеже наведнъж са ти са се изсипали много хора и освен един, всички останали ще останат разочаровани....но от другата гледна точка на някой страничен, който чете темата и на който сме му затваряли теми за други нарушения, нещата не стоят толкова изяснени - той просто ще пусне рапорт с текст, че се нарушават правилата и че трябва да се предприемат мерки към продавача. И ще е прав, защото е прочел точка 10 и държи тя да се спазва. В случая можеше просто да пуснеш рапорт или едно ЛС до някой модератор или администратор, с въпрос дали може да се направи такава 'врътка' предвид такива и такива обстоятелства. Ако става - най-вероятно конкретния модератор/администратор ще напише с червени букви в самата тема, че "по изключение темата се преобразува в търг, защото така и така.....". Разбираш ме какво имам предвид - контрол винаги трябва да има, защото ако всеки започне да си интерпретира правилата както си иска, много скоро секцията за продажби ще заприлича на повечето други места за продажби из нета, дето всеки си прави каквото му е кеф, а модераторите там фигурират единствено в списъка на модераторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 йонизатора отново е в продажба ЕДИТ: Затворете темата, но я оставете в този раздел, а не при приключените сделки, някой ако иска йонизатора ще пише на ЛС, темата повече няма да се вдига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Карай...ние толкова пъти вече я вдигнахме, един или два пъти повече - все тая. А и нали точно уж заради големия интерес я преобразува в търг - значи все някой от заинтересованите ще ти пише на ЛС и тогава ще я затворим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.