Da_Devil Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 huh na4i nqakoi znae li dobar emulator zatezi raboti osven WinEx 6toto mnogo mi crashva 10x in advice Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 a q nqkoi ako moje mi kaje ka4ih si Suse 9.0 profesional i toi si varvi s instaliran wine oba4e s nego nemoga da podkaram nikva igra samo mirc i nqkoi drugi programi podkarvam kak da si ka4a wi nex ili nqkoi drug emulator nai ke4estvenie koioto moje da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted July 4, 2004 Author Share Posted July 4, 2004 a q nqkoi ako moje mi kaje ka4ih si Suse 9.0 profesional i toi si varvi s instaliran wine oba4e s nego nemoga da podkaram nikva igra samo mirc i nqkoi drugi programi podkarvam kak da si ka4a wi nex ili nqkoi drug emulator nai ke4estvenie koioto moje da e za igri nai ka4estven e WinEx a za da go instsallne6 ako e .rpm ptosto cakva6 na nego i mu dava6 install a za da startira6 igra otiva6 v papkata na igrata i pi6e6: winex3 file.exe i tragva po sa6tia na4in e puska6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 pogledni tova http://warezru.veno.biz/invision/index.php...05&hl=crossover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.