nacho75 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Търся стари и вече празни глави (мастилници), които не са зареждани след свършването им и да са без видими външни издевателства над тях Мастилниците (главите) ми трябват за тестване и няма значение, колко са пълни с мастило. Ако някой има такива нека да предлага и цена на която е склонен да ми ги продаде - за момента и правилата давам по 1 лв/бр.Главите трябва да са от моделите HP 21 и HP 22 ( за принтер HP Deskjet 3920 ) или Canon BC-01, BC-02, BC-05, BC-06 -( това са за принтер Canon BJC-1000 , като принтерът ми работи с BC-01 и BC-02, но в нета чета, че ставали BC-05 и BC-06 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Търся стари и вече празни глави (мастилници), които не са зареждани след свършването им и да са без видими външни издевателства над тях Мастилниците (главите) ми трябват за тестване и няма значение, колко са пълни с мастило. Ако някой има такива нека да предлага и цена на която е склонен да ми ги продаде - за момента и правилата давам по 1 лв/бр.Главите трябва да са от моделите HP 21 и HP 22 ( за принтер HP Deskjet 3920 ) или Canon BC-01, BC-02, BC-05, BC-06 -( това са за принтер Canon BJC-1000 , като принтерът ми работи с BC-01 и BC-02, но в нета чета, че ставали BC-05 и BC-06 ) имам една BC-05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho75 Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Това трябва да е черна за Канон-а ? Тази е "най-нежеланата" от всички други (ако е черната за Канона) , но все пак е нещо ... дай телефон за връзка с теб и да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.