Jump to content
BulForum.com

ТЪРГ за комплект USB 2.0 to S-ATA / IDE + захранване

Recommended Posts

Преди известно време с колегата downsoft си поръчахме по един комплект от DX - миналия ден пристигнаха, днес той ще дойде да си вземе неговия, а аз реших да продам моя на този етап, тъй като няма да го ползвам скоро и ще си го поръчам пак по-нататък. И понеже много отдавна не съм пускал търг, днес ми се дощя да пусна един такъв. :bgrin:

В комплекта влиза това, което е на снимката - хубавото е, че си върви и с отделно захранване и по този начин веднага може да включите към USB всеки IDE или S-ATA диск, който ви попадне отнякъде (предполагам, че действа по същия начин и със CD/DVD).

Не съм го отпечатал и все още всичко си е по найлончетата - ето и линк към DX.

----------------------------------------------------------------------------

Начална цена 15 лева

Стъпка 2 лева

Блиц цена 25 20 лева

Край на търга - вторник, 22.02.2011, 12.00 на обяд

----------------------------------------------------------------------------

Намира се в Пловдив, но мога и да го изпратя по куриер.

f3ffac32442d2f56.jpg

само да спомена че върши идеална работа за преинсталациш чрез сд за нетбук или тези дана които нямат сата много практично устройство имам такова от 2 години и това което пишат смея да твърдя че е вярно

само да спомена че върши идеална работа за преинсталациш чрез сд за нетбук или тези дана които нямат сата много практично устройство имам такова от 2 години и това което пишат смея да твърдя че е вярно

Не само при липса на SATA, но и при липса на IDE или ако са повредени например...всъщност компютърът или лаптопът може да няма нищо друго освен работещо USB и пак ще може да се ползва произволен хард диск или записвачка. :))

Намалявам блиц цената на 20 лв., за да я приближа до тази, на която я продават DX.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...