Jump to content
BulForum.com

Продавам часовник Tissot Le Locle - РЕПЛИКА

Recommended Posts

Здравейте,

продавам Tissot Le Locle реплика, обсъждана в тази: тема.

Носих часовника две седмици, според мен достатъчно за да се разбере качеството на часовника.

И така - като точност: бих казал, че се справи отлично, сверявал съм го 2 пъти с по 1 минута (т.е. 1 минута на седмица). Не съм отварял часовника, за да видя точно с какъв механизъм е, но при настройка се движи много "мазно" и плавно, има и хак-функция.

За качеството:

- стъклото пробвах да го издраскам с монета, не остави и следа. По начина, описан във форума (с капката) също показва, че е сапфир

- пробвах и да изпиля резервната брънка от верижката, след 1 минута търкане почти нямаше нищо изтъркано, като не установих промяна в материала. Даже надали ако някой не знае, ще забележи местото. Смятам, че касата и верижката са изработени от неръждавейка. Тъй като по принцип си пазя часовниците, бих казал, че след почистване няма да има и следа от носене. Нарочно не съм го почистил, за да се види реалното състояние - няма протъркано, изхабено или ръждясало. Естествено, че купувачът ще го получи почистен :)

Цената е 170 лв., без коментар.

Имах случай с един Timex (който съм обявил в друга тема) - човекът се колебаеше как ще "почуства" часовника, затова се разбрахме за 5 дена "money-back" гаранция, като в този период може да го върне, без да обяснява защо (е, стига да не го е повредил де). Оказа се, че не може да свикне с размера, и му върнах парите.

Затова съм решил за всички часовници, които продавам - бих искал ако някой го вземе, да има време да се убеди, че наистина ще е доволен. Така че в случая - давам 5 дена същата "money-back" гаранция. Ако купувачът е от Пловдив - няма да има допълнителни разходи, но ако не е от Пловдив - ще се наложи да плати куриерските разходи в двете посоки.

За контакти - тук на ЛС, или на 0888-577-424, Миро.

Ето и снимки:

tn_img_0684.jpg

tn_img_0685.jpg

tn_img_0686.jpg

tn_img_0687.jpg

tn_img_0688.jpg

tn_img_0689.jpg

tn_img_0690.jpg

tn_img_0691.jpg

tn_img_0692.jpg

tn_img_0842.jpg

tn_img_0843.jpg

tn_img_0844.jpg

tn_img_0845.jpg

tn_img_0846.jpg

tn_img_0847.jpg

tn_img_0848.jpg

tn_img_0849.jpg

tn_img_0850.jpg

tn_img_0851.jpg

tn_img_0852.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...