mmuto Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 в комплекта има чиния с окото и приемник с дистанционо цена 30 лв от пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 в комплекта има чиния с окото и приемник с дистанционо цена 30 лв от пловдив съм Интересувам се,дай телефон за връзка,моят телефон в 0884494945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 комплекта е запазен за Lucky Luciano's до утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 тъй като лучиано се отказа комплекта е отново за продажба ето и снимки http://pics.data.bg/albums/31652 единствения дефект е че има малко ръжда отзадния край на чинията но това не влиае по никакв начин на качеството 0888654387 Иво Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Свободни канали могат ли да се ловят с този комплект, или трябва задължително да си абонат на ИТВ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Свободни канали могат ли да се ловят с този комплект, или трябва задължително да си абонат на ИТВ? нямам предтава когато подписвах договор с тях казаха че след като се исплти може да не се плаща месечна вноска и да се гледат ефирните телевизии пезплатно но не знам дали е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsmretro Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Колега и аз имам интерес ако хваща свободни канали извади картата и виж блокиран ли е приемника или хваща канали без картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Колега и аз имам интерес ако хваща свободни канали извади картата и виж блокиран ли е приемника или хваща канали без картата няма каде да сложа чинията и не мога да направя тази проба до сега беше село и там работеше до последно но сега в апартамента няма как да го инсталирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 няма каде да сложа чинията и не мога да направя тази проба до сега беше село и там работеше до последно но сега в апартамента няма как да го инсталирам Дай ми модела на приемника! Ако ме устройва модела го купувам. 0887157734 - Васил Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Дай ми модела на приемника! Ако ме устройва модела го купувам. 0887157734 - Васил strong 6500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.