AmX Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Памела Андерсън , една врата , вибратор , крем за ръце Защо точно това ли ми.... Ще лъскам бастуна с много крем докато гледам през ключалката на вратата как Памела се самозадоволява с вибратора Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Самотен остров...Аз...и шестима мъже - по възможност единия да е Кристиян Бейл.. ...да си ме галят с орхидеи...!!! Иххх,че съм глезла.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 хмм ми бих взел 1.Една госпожица(имам предвит конкретен човек не която и да е) 2.Пц-то ми 3.Усилвателя и тонколоните ми 4.Няколко книги но не знам кои точно 5.Некви неща за оцеляване и още нещо ако се сетя Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ако ще е остров с една палма бих си взел преди всичко въдица. Защото иначе ще умра от глад. Условието на задачата не предполага нещо да е осигурено (освен ако не е включено в туристическия пакет :-) Но другите идеи като за една кака която да прави компания на самотния корабокрушенец също не са лоши. Кой от нас не си го е пожелавал в най-смелите мечти. Абе дори и с кака, няма да изкарате дълго (без интернет) Ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Компютър , Сателит , Генератор , Танкер с бензин /нафта/ , Анджелина Джоли...какво му трябва на човек... <{POST_SNAPBACK}> Много интересно, ако имаш тези неща няма дълго да останеш на острова, осве ако сам не искаш де Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 nqkva super zdrava kaka i nai qkiq komp na planetata drugo ne mi trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Значи и ток не ти трябва а))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 ...Аз...и шестима мъже <{POST_SNAPBACK}> Ех ,че си скромничка ,само 6-ма Това сигурно трябва да се тълкува ,че всеки ден ще си с различен мъж ,а в неделя ще си почиваш Нека да ти е лошо ,а ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Ха аз ще си взема 10жени (да ги сменям от време на време) музика компа и храна а и може малко дрога Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Само компа+ЛАН картата... Всичко друго се купува онлайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Na men Kameliq mi stiga ako shte gladen i jaden da ostana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Аз сум с кораб,с който да мога да се върна кат ми писне от всичо що е самотно на тоя самотен острож Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Аз ще си взема трима мъже, три бутилки "Jack Daniel's",три кила течен шоколад,. един чук и няколко пирона.Три дни ще, ям ще, пия и ще ги изнасилвам, а на четвъртия ден ще пришпоря мъжагите да ми сглобят лодка и ще си се върна в цивилизацията, щото и в Рая писва!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аз бих взел всички наркомани и един малък самолет да ги остава и да се прибера за да може да се отървем от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Аз бих зел ена жена(блондинка.щото не може да мисли,по възможност да не може да говори) да може да прави хубави свирки компа естествено ше зема една лодка да ходя до съседните острови да помпам местните жени само мъжете им да не са обратни че тогава става лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Интернет, гаджето (+още 2-3...), много сладолед от зелена ябълка, хамбургери и обратен билет Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavar Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Приятелката ми и всички томове на енциклопедия британика(не защото ще ми е нужно нещо за четене). В крайна сметка информацията е най важна в подобна ситуация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Ами освен машината..... няколко момичета така... (за да има какво да се прави нали ) и ще помоля Евроком да ми пусне малко космически кабелен интернет ахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Ами освен машината..... няколко момичета така... (за да има какво да се прави нали ) Хах, че то ако имаш нет няма да ти остава време за момичетата, поне доколкото те познавам (споко, всички сме маниаци) Пак по темата: за кво ви е всичката тая информация, то ще е такъв кеф там (без даскало, работа, глупости, разни идиоти...), че най-малкото бих седнал да чета "Британика" Вместо това ще спя по цял ден (о, да!), ще се препичам на слънце, от време на време ще плувам по малко (щото той моят остров ще е готин и тропически) и най-важното: ще специализирам техниката на нищонеправенето! Така че това си е мечта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Аз ще си взема красива жена(тогава май острова няма да е самотен ) , но............... Ще си зема подводницата , да си са гмуркам като ми омръзне на сушата!хахахахаха А също и да си тръгна като ми писне Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Жена, без наркотици - те пък за кво са ми като имам жена Е не коя да е жена - някоя която ме обича - да се разцепваме на спокойствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Ще взема момчето, което си обичкам, най-добрата ми приятелка и пц-то в комплект с нет-а и многооооо музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 цистерна бира, цистерна течен азот, кашон тетрадки и пакет моливи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Аз бих си взел една мадама една бира и какво му требе повече на човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Любимия човек Друго не ми трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.