Jump to content
BulForum.com

Кой монитор е по-хубав

Recommended Posts

Samsung 757DFX 17”, 0.22(H), TCO99, 96Khz 151 $

Samsung 757MB 17”, 0.22(H), TCO03, 96Khz, MagicBright 158 $

LG, F700P, 17”, 0.24, Flatron, 1920x1440@65 Hz, TCO99 171 $

Ако може да ги подредите като класация 1. 2. 3.

Ако имате други по-добри предложения, за горе долу същите цени давайте

Не съм изобщо наясно какви са тези работи TCO99, TCO03, както и това 0.22(H), 0.24. Някой ако може да ми обясни

TCO e shvedski(ako ne se luja) standart koito vklu4va nqkolko na broi parametura:

Ergonomi4nos

Radiazionno izlu4vane

i oste 2 no ne gi pomnq.Ta TCO 03 e nai noviq i suotvetno monitor koito e s tazi emblema otgovarq na nai novite iziskvaniqta na TCO a te se zavishavat s vsqko negovo izdanie. :)

Samsung 757DFX 17”, 0.22(H), TCO99, 96Khz  151 $

Moia moniotor e takav. Raboti dobre, poddarza dosta visoki rezoliucii, no ne mi e "udoben na ochite". Staroto mi KFC imashe dalech po-meki i pastelni cvetove.

Chesno kazano kogato govorim za hubavi monitori i vaobshte za kachsetvena stoka Samsung i LG niamat miasto tam.

Za TCO 95 standarta znam, che edin ot pokazatelite e che ako gledash monitora ot ne po-malko ot 50cm, to toi e prakticheski bezvreden. Predpolagam po-novite TCO-ta sa po-strogi v tova otnoshenie.....

А тези монитори плоски ли са или са изпъкнали. Някой ако може да ми даде информация за трите модела, кой кви резолюции поддържа на кви херци, щото в google търся и не мога да намеря нищо

1. Samsung 757MB-може би с Mitsubishi/Nec тръба, тоя МеджикБрайт много напомня за СуперБрайт технологията им. Много полезно нещо за филми и игри.

2. Samsung 757DFX - ако са ти проблем 7$ :-)

3. LG-то , даже на 103-то място :-) недей, може и да случиш на добър ама не ми се вярва много:-)

Виж се поразтърси за NF серията на Samsung ако намериш някъде нещо. Уникални монитори са.

щото в google търся и не мога да намеря нищо

Айде бе ;)

757DFX and 757MB

Flatron-a e plosak. Az imam LG Flatron F700B s TCO99 i sam mnogo dovolen.Dokato sviknahg s ploskiia monitor oba4e... :D

Виж се поразтърси за NF серията на Samsung ако намериш някъде нещо. Уникални монитори са.

имаш право.моят е 700НФ,чудесен монитор,кибичил съм по 12+ часа пред него без да ми се уморят очите.с ТЦО 99 е,адски здравичко дживотно.има си и екстричка даже-като ти е новичък и неразработен както тря можеш да си правиш парник в стаята-поне моя грееше бая преди да си влезе в нормален режим

Каква е разликата между dyna flat и natural flat. Според мен едното е видим флат, другото е истински флат. LG F700P си е истински флат. А тези модели на Samsung мисля че са само видим флат

Дори и NF серията не бяха истински флат /за 700IFT говоря, след него излезе 700NF/ ако МБ-то е с Митцубиши тръба е истински флат, другия Самсунг може би е с 'лупа' /не знам не съм го виждал/. Най-добре е да отидеш до Технополис примерно /или някои от другите такива/ и ДА ГО ВИДИШ НАЖИВО как работи. Виж ги и си прецени.

Ако само LG-то е истински флат взимам него без да се колебая повече, щото аз искам такъв. Друг вариант е втора употреба някой Dell или Compaq но тва ще е в краен случай

TCO 03 si e TCO 99 s promqna v parametrite na nqkoi ot iziskvaniqta, v smisal napraveni sa malko po-vziskatelni ina4e ne e koi znae kakvo podobrenie sprqmo 99, zatova i posledniq TCO, koito ima zna4enie e 99. ina4e na praktika vsqka godina se izmenqt stoinosti na razni parametri s cel zapazvane na horata zqpashti tezi monitor4eta. Ot modelite az bih izbral samsung.

Ако само LG-то е истински флат взимам него без да се колебая повече, щото аз искам такъв. Друг вариант е втора употреба някой Dell или Compaq но тва ще е в краен случай

и трите са плоски аз лично бих взел втория

а за варианта dell плосък има два варианта със сони тръба или със самаунг тръба имам един приятел които продава такива монитори и тои ми каза ,че със самсунг тръба са по добри , а в такъв случаи не е ли по добре и монитора да е самсунг

• 4 weeks later...

Аз съм със Samsung 755DFX :wub: . Начи няма такива глупости. Samsung и 2-та модела дето си ги дал са си чисти FLATRON. Лично според мен това MB не е кой знай каква екстра, но за 8$ долара просто не си струва да взимаш по ефтиния. LG-то хич не е лошо, но моята препоръка и избор е Samsung :wub: ( тоя с MB ). Да не си посмял да си взимаш друг. :)

i az sam za vtora opotreba monitori  :punk

@xenohack

Sled kato si razvalish zrenieto ot second hand Monitor

vrashtane na zad nema !!!!

v kvartirata imame edna 19-ska - tochno vtora raka

za 140$ -> tochno bokluk

Kompromisi sas s ochite ne pravq

vsichko moje da update v posledstvie no ne i zrenieto kato se razvali !

Za men naj vajnata chast v PC e Monitora, pri polojenie che sam poveche ot 10 chasa pred PC !!!

Еми да сте гледали като сте ги давали тея 140 долара..

Не е задължително новия боклук, който ще си вземеш за 150-160 долара да е по-добър от втора употреба монитор.Аз съм за мониторите втора употреба ако разполагам да кажем с 200 долара, и за нов ако разполагам с 500+

Еми да сте гледали като сте ги давали тея 140 долара..

Не е задължително новия боклук, който ще си вземеш за 150-160 долара да е по-добър от втора употреба монитор.Аз съм за мониторите втора употреба ако разполагам да кажем с 200 долара, и за нов ако разполагам с 500+

az davam primer za minotor second hand

ne sam go vzimal az,

ne e i moj ...........................

Ami de znam az v kashti imam kupuvan vtora upotreba monitor i go polzvam tri godini i tribva da ti kaja che prosto raboti unikalno ne e mradnal izobshto! Dokato na rabota sam gledal si4ko LG,SAMSUNG,HANSOL,PHILIPS,MAG i drugi i nikoy ne moje da raboti kato nego! Ima VTORA UPOTREBA , I VTORA UPOTREBA ZAVISI KAKVO I OT KADE STE SI KUPISH! Vav Bulgaria vsi4ki monitori koito se vnasiat sa 3-TO KACHESTVO! ZA TOVA MOJESH DA NAMERISH SVIASTEN MONITOR OT TIAH NA 5 BROIA EDIN!! SRAVNIVAL SAM I V ZALA MONITORI EIZO VTORA UPOTREBA I NOVI RABOTESHTI ZAEDNO! I KATO PORABOTIAT IZVESTNO VREME NOVITE MONIOTRI BUKVALNO SE SKAPVAT DOKATO DARTITE RABOTIAT KAKTO SI GI SLOJIL!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...