VRman Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Koe nai-viskokoto nivo za duha na otbora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Koe nai-viskokoto nivo za duha na otbora? <{POST_SNAPBACK}> На седмото небе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Докато някои може да си загуби шанса за 1-вото място то моя се увеличава с всеки изминал кръг я сега изоставам само на 5 точки и имам директен мач Иначе спечелих с 3-5 като падах с 2-0 по едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Кво става е ?! Немаше ме малко и кво никои нисто не е писал Бива ли такива работи а ? Нека почна аз Сте си седа осте един сезон в 5 дивизиа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Кво става е ?!Немаше ме малко и кво никои нисто не е писал Бива ли такива работи а ? Нека почна аз Сте си седа осте един сезон в 5 дивизиа <{POST_SNAPBACK}> Ееее чакай да минат приятелските мачове (моя е утре с един пич от Холандия дето е мн по силен и ше ме разчекне) Иначе и аз съм се запътил от IV към V. Засега съм твърдо на 5-то място и ше видим какво ще стане на баражите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Ееее чакай да минат приятелските мачове (моя е утре с един пич от Холандия дето е мн по силен и ше ме разчекне) Иначе и аз съм се запътил от IV към V. Засега съм твърдо на 5-то място и ше видим какво ще стане на баражите. <{POST_SNAPBACK}> Кво да чакам последно бях дал аз мнение на 29 август и до сега никои Иначе в контролата бих 4:0 но кжо от тва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Аз вече започнах да се отегчавам от тая игра. Вече влизам само веднъж в седмицата-събота или неделя да си проверя резултата от мачовете за лигата. Няма ли някъкъв ачин да си зария отбора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Аз вече започнах да се отегчавам от тая игра. Вече влизам само веднъж в седмицата-събота или неделя да си проверя резултата от мачовете за лигата. Няма ли някъкъв ачин да си зария отбора ? <{POST_SNAPBACK}> Има пиши на ГМ-ите Пробжаи този FootballGlory , но да знаеш че е мноо по труден а ако си безлимитен може и този Managerzone ,но и тои не е лесен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Аз в приятелските паднах с 8-1 и 9-0 Резервите са ми гола вода. Иначе в лигата стабилна победа с 3-0 и равен 1-1. Тая седмица имам домакински мач срещу последния и трябва да бия задължително. Ма и на мен нещо зе да ми писва и ако изпадна тоя сезон сигурно ше спирам да играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Аз завърших 0:0 в приятелския.А иначе за лигата продължавам да съм първи,но ми предстоят 3 дербита,с 3,2 и 1.Дано да побеждавам за да се класирам деректно. Днес 11.09.04 бих четвъртия с 9:0 и вече съм недистижим на 1-во място.Трябва ми една победа още за да се класирам деректно в 4-та девизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Днес бих с 4-0 и сега класирането изглежда така Отбор Изиграни Голове Точки 1. kofe babone 12 32 - 18 25 2. Kambata Utd 12 35 - 19 23 3. PFC Spister 12 31 - 16 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Разгромна победа с 7-1 Вече ковнах петото място в IV дивизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Разгромна победа с 7-1 Вече ковнах петото място в IV дивизия <{POST_SNAPBACK}> Паднах в контролата с 5-1 но играх с парвия в IV.63 Аре да играем една контрола за да знам дали сте имам шанс при евентуален бараж(нема да е с теб но сте е с некои от твоито ниво)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Az v priqtelskite igraq sas super sme6en sastav. Puskam tretiq vratar i trenera kato polevi igra4i, za da si zapaza si4ki titulqri. I padam sas mnogo Neska kato po 4udo samo 3-0 padnah ina4e prednite tri-4eteri ma4a mi fkarvaha po 8-9 gola Dano uspeq na baraja. Ve4e totalno sam se zakoval v taq 4ast na tablicata i pone izbegnah direktnoto izpadane. Sega samo nivoto na duha na otbora me pritesnqva 6toto si e nisi4ko, no v ostava6tite 2 kraga 6te se opitam da go digna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Паднах в приятелския с 3:1 ,но се паза защото имам дерби.Бия ли в тоя мач се класирам деректно за 4-та девизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Целта на приятелските не е да побеждаваш а да обиграваш играчите, които не играят в титулярния мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Аз бих с 5-0 служебно и сега следвастия мач е на живот и смърт.Играя с парвия и които бие отива на бараж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Размазах конкурента си за 5-то место с 6-0 на негов терен Следващият ми мач е без значение за класирането. Сега съм се съсредоточил единствено към баражите Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Днес бих с 1:4 и се класирах деректно в 4-та девизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Хайде на баражите Отивам на бараж за жлизане в IV дивизия сле страхотна победа с 7-1 срещу първия(бившия) в групата Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 а аз изпуснах първото място и следователно парички след тъпа загуба днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Неска без основни фигури в отбора и спокойна игра паднах с 2-3, което хич не е фатално. На бараж съм със слаб противник и шансовете да остана са доста големи. Особено при мач на сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Е тва е Победа на баража с 5-0(служебна но победата си е победа) и отивам в IV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Аз пък изпаднах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 taka za sega az vyrvq dobre ama taka i ne moga da razbera kogato naddam za nqkoi igra4 i iskam da go kupq moga li da se otkaja ot negoi da ne go kupuvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.