SnoopDogg Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 A we imam edna ideq.6to ne vzemem da si napraim edno purvenstvo.6a igraem friendlita.6a izbirame koi c/y koi 6a igrae/ tva o6te ne sum go izmislil kak 6a stane/,6a izgotvim programa i taka na tatuk !6a napravq channel v Mirc-ata ta ako na nqkoi mu xaresa ideqta da vleze i da zapo4vame! <{POST_SNAPBACK}> P.S: channela 6a e #warez@hattrick.Koito e navit da vliza sq 6a go napravq!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Леле приятелския мач ме разцепиха Паднах 8-1 и то лошото е че паднах от отбор от моя хал. Явно оставането в 4 дивизия ще е доста трудно за осъществяване Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Mr.Tinkertrain Моя френдли пък е утре То и аз не ми се мисли как ще падам, ама няма да ви споделя тук да не се смеете Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Кво да се смеем veseo,то за тва е игра,да се пада и да се бие.Важното е да участваш.М/у другото днес бих един приятел с 1:2.Тва ми е първа победа в приятелска среща. P.S. Извинявам се ако имам грешки в писането но доволно полях победата и едвам седа пред компютара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 P.S: channela 6a e #warez@hattrick.Koito e navit da vliza sq 6a go napravq!!! <{POST_SNAPBACK}> are napravi li go????4e kat gledam niama nikoi tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 аз като гледам канала няма да стане скоро сега ще го направя аз Всеки почитател на играта и не само е добре дошъл Edit: канала #warez@hattrick вече функционира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 P.S: channela 6a e #warez@hattrick.Koito e navit da vliza sq 6a go napravq!!! <{POST_SNAPBACK}> tova e dobra ideia moje da napraim edno turnir4e:)))po pravilata za kupata:)))kvo sha kaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Sorry za deto ne napravix kanal.Prosto nicka mi e mnoo mlad o6te (v Mirca- ta)i mojex da go registriram.I Vidqx 4e Aston e napravil kanal i sum mu mnoo blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 tova e dobra ideia moje da napraim edno turnir4e:)))po pravilata za kupata:)))kvo sha kaite <{POST_SNAPBACK}> аз съм съгласен само трябва да се по уговорим което според мен е най лесното айде и успех на мачовете утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 аз съм съгласен само трябва да се по уговорим което според мен е най лесното айде и успех на мачовете утре <{POST_SNAPBACK}> Мерси.Успех на вси4ки утре! И да оаднем, и да бием пак ще се напием Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 по хубаво да бием и да се напием Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 по хубаво да бием и да се напием <{POST_SNAPBACK}> prav si maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Моята тактика е яко бири.Преди мача,по време на мача и след мача.Незнам дали върши работа но поне е приятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Олееее първа победа за лигата Омазах един с 3-0 и вече съм твърдо в баражите в IV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 аз завърших 3 на 3 със първия като гост макар че ги поведох с 1 на 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Победа с 2:0 все още съм на първо място Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Bih s 6:0! Koi otbori minavat v IV ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Koi otbori minavat v IV ??? <{POST_SNAPBACK}> май само 1-вия Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 май само 1-вия <{POST_SNAPBACK}> Dam.Za usjaleniq edinstveniq,koito premina va napred v sledva6tata diviziq e purviqt. Ama kat go pogledne6 ot drug ugul e qko 6to skoro vsi4ki 6a sa sme purvi /or I hope so / Za tva stiskai palzi i produljavai s pobedite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 И то не всички първи влизат директно. Според головата разлика и точките се отсяват най-добрите първи, а другите играят баражи със петия и шестия от IV. И така дори да си на първо място ако исгубиш баража си оставаш в V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 то това според мен не е много хубаво щото цяла година се блъскаш да си тренираш отбора и да печелиш мачове да станеш номер 1 и накрая да има възможност да не влезнеш в по горна дивизия според мен по добре щеше да е например 2-рият отбор да играе баражи а 1-вият направо да си се качва нагоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Споко, ако си много стабилен няма да имаш проблем с директната промоция. Е, мен поне няма да ме е яд, че трудно се влиза с бараж, тъй като явно ще си изпусна и първото място. Ебаси кризата ме налегна, от мен да знаете - не прекалявайте с "Мач на сезона" .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Ми да повече "играй споконо" да са дига духа на отбора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Ми да повече "играй споконо" да са дига духа на отбора. <{POST_SNAPBACK}> и аз съм така обаче не може да се каже още че съм доволен по простата причина че имам отбор от 2 седмици а от двата мача които съм изиграл първия е домакинска победа с 7 на 0 а втория е равенство като гост на първия 3 на 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Хммм,и тук имало манияци на тема Hattrick.Аз съм първи в v.4,а вчера бих с 5:0.Остава ми още малко и ще се класирам за IV група.Ако искате да напреднете бързо в играта посетете тази страница.Там във форума в секцията "начинаещи" ще получете информация от едни от най-добрите БГ играчи.Така няма да допускате грешки като veseo да играе "Мач на сезона"-той се използва много рядко,защото скапва духа на отбора.Най-често за баражите в края на сезона. Успех на всички в играта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.