Imago Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Аз и аз почнах south star fc- V.156 победих още първия мач, макар и без нито един трансфер, а само с първоначалните лешпери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Аз само падам С малко но падам. Първия мач 2-1 неска 2-0 Ся дано като зема добър нападател да живна малко, че мойта атака е с много слаба издражливост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Оки, когато можеш, не ми е спешно Иначе програма май няма. П.С. Правя страхотен обрат!! Падах 1:3 и го обърнах до 6:3 Едит : 7:3 <{POST_SNAPBACK}> Програма има и то не 1 или 2 Намерих една но тя иска лиценз,друга пак е много тъпа и т.н. Обсто намерих кам 4-5 програми Иначе спечелих с 2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Имам следния проблем като тръгна да влизам при отбора си ми ми дава Field(Username i password са 100% верни(изпратиха ми ги на емаила,когато дадох lost password)) Дали са ме истрили или е временно Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Moga li po vreme na igra da smenqm taktikata?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Moga li po vreme na igra da smenqm taktikata?? <{POST_SNAPBACK}> Не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Имам нов отбор PFC Spister Жалко за стариа ми отбор беше супер но... П.С. Veсео другата седмца приателски мач а?Но съм новак Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Имам нов отбор PFC SpisterЖалко за стариа ми отбор беше супер но... П.С. Veсео другата седмца приателски мач а?Но съм новак <{POST_SNAPBACK}> Добре, метни една покана и я приемам. Само че имай предвид, че си тествам резервния вратар + резервните нападатели тогава и не се очертава да играя кой знае колко добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Добре, метни една покана и я приемам. Само че имай предвид, че си тествам резервния вратар + резервните нападатели тогава и не се очертава да играя кой знае колко добре <{POST_SNAPBACK}> хаха Аз осте незнам кои как играе Но правя големи покупки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Някой иска ли френдли с мен ? Отбора ми е kLamerite (играта им съответсва на името ) ЕДИТ: Става въпрос за другата седмица. Тая съм зает Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 А ползвате ли някакви помощни програми. Аз четох на сайта на бг лигата за асистент мениджъра, но нямам идея как да го дръпна, че камо ли да го ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 След 2 загуби днеска зех една точка 3-3 За помощни програми и аз съм чувал ма не ползвам. Да питам има ли некакфа файда да копувам лекари и терапефти, щото аз купих 2-3 и неска пак ми изгоря основния защитник за 2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Аз пък бих аутсайдера с 1:5 на техен терен и следващия кръг пак имам срещу тях От лекари и физиота сигурно има полза, ама не е чак, че никой няма да ти се контузва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 След 2 загуби днеска зех една точка 3-3 За помощни програми и аз съм чувал ма не ползвам. Да питам има ли некакфа файда да копувам лекари и терапефти, щото аз купих 2-3 и неска пак ми изгоря основния защитник за 2 седмици <{POST_SNAPBACK}> Аз вече втори мач бия днес с 3на 2. Иначе аз ползвам НАМ и го препоръчвам горещо. А за лекарите и физиотерапевтите по добре прегледай страницата на Бг-лигата и по-точно форума. Там всичко си пише аз лично ползвам 4 физиотерапевти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreXX Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Dnes bih Dobruja s 3:0 kato domakin! Kak vi se kazvat otborite? Moqt e Kralete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Kak vi se kazvat otborite?Moqt e Kralete. <{POST_SNAPBACK}> kLamerite @Imago Това НАМ ( ) какво представлява и от каде може да си го набави човек, че скоро се зарибих и не съм много навътре в нещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Аз вече втори мач бия днес с 3на 2. Иначе аз ползвам НАМ и го препоръчвам горещо. А за лекарите и физиотерапевтите по добре прегледай страницата на Бг-лигата и по-точно форума. Там всичко си пише аз лично ползвам 4 физиотерапевти. <{POST_SNAPBACK}> Aз бих с 3:2 но нямам шансове за първото място за съжаление(или поне са мноо малко V.170) Кажи квоо точно е тоя асистент мениджър опиши го горе долу и даи pic ако можеш A моя отбор е PFC Spister-official sait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 eee dnes padnah deba:( moia otbor e 4ernia Drakon ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Мааму д...а и аз паднах ,за първи път днеска,а отбора ми е AntiBotqv.HAM е хубава програма но не помна откаде съм я дърпал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Мааму д...а и аз паднах ,за първи път днеска,а отбора ми е AntiBotqv.HAM е хубава програма но не помна откаде съм я дърпал <{POST_SNAPBACK}> e vutre v saita si ima programite izlojeni ve samo triaa cuknesh i posle te prashta na saita na programata i ot tam si ia durpash tolkova e prosto moita grupa e niakva luda bati vurgala stava vseki bie vseki vseki pada ot vseki ne moa razbera kvo stava ebati:) V.103 ei taia sum divizia Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Ve4e 4-ri ma4a podred nqmam zaguba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Хора тоя Hattrick май го забравихте а? Кажете ся как минаха контролите? Аз бих с 4-1. П.С. Кажи ми че си играл с резервите иначе незаслужено ти си 1 а аз 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 4-2 бих като гост и са спуках от кеф Тфа ми е първата победа начело на отбора Ся съм пуснал млади вратарчета да тренирам и след някоя друга седмица почвам яко трансфери И целта ми се запазва - оставане в IV дивизия. Другия сезон поече Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Хора тоя Hattrick май го забравихте а?Кажете ся как минаха контролите? Аз бих с 4-1. П.С. Кажи ми че си играл с резервите иначе незаслужено ти си 1 а аз 3 <{POST_SNAPBACK}> От титулярите ми игра само 1 И ти го контузи Добре че само за 2 седмици е вънка, ама ми е дузпаджията .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 От титулярите ми игра само 1 И ти го контузи Добре че само за 2 седмици е вънка, ама ми е дузпаджията .. <{POST_SNAPBACK}> haha та тоя е на 32 и така е вземи си физиотерапефти повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.