BUGi Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 nqkoi da podarqva otbor ? makar da e protiv pravilata 6tot az ve4e nqmam a ne mi se 4akat 7 sedmici i da razvivam otna4alo to da mi go bqha otneli za ne6to pone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 nqkoi da podarqva otbor ? makar da e protiv pravilata 6tot az ve4e nqmam a ne mi se 4akat 7 sedmici i da razvivam otna4alo to da mi go bqha otneli za ne6to pone заповядай. надявам се че нема да го опропастиш, че другите от групата му вещаят промоция в 5-та тоя сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 окуциха ми едно пиле и са чуда ако го пусна за 3мил дали някой ще го вземе. ако някой го интересува да праща пм да го пускам http://alltid.org/player/164186318/ Per Widerner (164186318) 2 22 години и 0 дни, стабилно състояние на формата, контузен (2 седмици) Той е симпатичен човек, който е спокоен и добър. Има лошо ниво на опита и посредствено лидерско умение. Специалитет: Игра с глава Следващ рожден ден: 28.01.2009 Националност: Sverige Общ индекс на качествата (ОИК): 4 830 (6к+ е като е здрав) Заплата: 2 167 lv/седмица включително 20% бонус Притежател: aZrudite Предупреждения: 0 Контузии: 2 Издръжливост: отлично Пазене: бедствено Разиграване: посредствено Подаване: стабилно Крило: прекрасно Защита: слабо Голов нюх: посредствено Статични: посредствено Голове в кариерата: 20 Хеттрици в кариерата: 0 Голове в лигата за този сезон: 0 Голове в купата за този сезон: 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Много дърт бре ама има потенциал да му вземеш парички след време. Аз пък се кандидатурах за У20-се Ако някой желае да подкрепи - vote Doomwalk Или да чете в конференцията изявлението ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Много дърт бре ама има потенциал да му вземеш парички след време. ... що след време? аз не тренирам крила Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 що след време?аз не тренирам крила ами що си го купил тоя играч тогава? за мен има още хляб в него, крило се качва най-бързо. още поне 2 нива и ще е много доволен играч. така му спираш развитието, аз гледам да не купувам играчи, които имат мегдан да се тренират още. какво тренираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 ...аз гледам да не купувам играчи, които имат мегдан да се тренират още... в смисъл всички играчи са ти божествено++++++++ с по 700к+ заплати всеки ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 не ама има няма титаник и нагоре, един приятел скоро си взе прекрасен на крило и на подаване за 2.5млн .. ако това ще ти помогне ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 не ама има няма титаник и нагоре, един приятел скоро си взе прекрасен на крило и на подаване за 2.5млн .. ако това ще ти помогне ... да ми помогне за какво нали му гледам на тоя сравнението на трансферите. от началото на годината до сега намира 4 човека за сравнение, като най-евтиния е бил купен за 2,8мил ся титаниците са готини, ма не всеки може да си ги позволи - аз имам само един, щот съм беден пък и с моето мижаво отборче с общо заплати 160к някак си успявам да бия отбори с 400к+ заплати кат за моята 5-та 240/256 съм идеален Per Widerner (164186318) 2 22 години и 0 дни, стабилно състояние на формата, контузен (2 седмици) Стари трансфери на подобни играчи: ID Дата Общ индекс на качествата(ОИК)/Цена: Възраст Форма 159971689 08.08.2008 4 900 3 634 000 lv 22 стабилно 143997798 24.05.2008 3 680 3 122 000 lv 22 слабо 124482746 31.03.2008 6 000 3 574 000 lv 22 стабилно 135693205 22.03.2008 7 440 2 798 010 lv 22 стабилно Възраст = 22 & Крило=прекрасно & Разиграване=посредствено & Издръжливост>=отлично & Подаване=стабилно & Защита=слабо & Голов нюх<=посредствено Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 в смисъл всички играчи са ти божествено++++++++ с по 700к+ заплати всеки ли? ще ти обесня - играчът е на 20-22г. и е на позиция, която аз не тренирам, нито смятам да тренирам...примерно вратар обаче е пуснат на доволна цена...не наддавам, не ме интересува, че може да го зема 200-300-500к по евтино, търся някой на 24-25 примерно с малко по-добри показатели и взимам него. сега надявам се си разбрал идеята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral_Ghost Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Я кажете отличните вратари с посредствени\задоволителни статични на каква цена вървят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 я кажете кога да пускам трансфери? в кои дни и в колочеса, за да взема максимум $? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Я кажете отличните вратари с посредствени\задоволителни статични на каква цена вървят? ами в четвъртък - след скил ъпгрейда пада се да се продават в неделя - има доста хора по това време в играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 мерси, мерси точно за такава 5-та си мечтаех - 240/256 Поздрави на Всички. Аве кавалчо Ти сега ли се качваш в 5 та ? Успех и цъкни едно френдли да напраииииим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Поздрави на Всички. Аве кавалчо Ти сега ли се качваш в 5 та ? Успех и цъкни едно френдли да напраииииим. za 2-ri pyt pa fr s teb nema smisyl - wij kwo naprawih to6ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Обръщам се към всички Hattrick играчи със следния въпрос : Какъв е капацитета на стадиона ви и по колко от кои места имате? интересувам се, защото се колебая дали да инвестирам в строеж за места под покрива или за основни места + правостоящи изчислявах, че местата под покрива ми излизат с по-евтина подръжка за седмичния финансов отчет и печалбата ми от билети ще бъде по-голяма в сравнение с другите места, но държа да попитам по-активните запалянковци, какво е тяхното наблюдение и мнение EDIT : Намерих тема във форума на играта, която има подробно обяснено процентното съотношения за строеж на места на стадиона ! Ето Link към темата (влезте в играта, копирайте линка в браузера си и напишете цифричките които ви излизат горе (например www74.hattrick.org/Common/default.asp)) Или вижте ScreenShot на темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral_Ghost Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Хора, я дайте един свестен линк към HTRankings, че в hattrick-а нещо ми бъгва, а линка на TITAN4O не ще да ми го отвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Ето ти няколко полезни сайта: http://www.hattristics.org/pub/index.php - За броенето в играта http://alltid.org/ - Статистики и рейтинги http://bulgaria.hatstats.info/ - Статистики за БГ http://www.databased.at/hattrick/x-ray/?starter=network Интересни помагалки за играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ето още няколко линка, които честичко ги ползвам и се надявам и на вас да свършат работа : MapTrick - сайт, които ти показва коя държава ти е идвала на гости/си посетил Trading Time Statistics - Transfer Activity Видове постижения и точките за тях Как и по колко се качва опита на играчите Калкулатор за изчисляване за вдигане на умение Калкулатор, които показва за колко време даден играч ще ти се възстанови Таблица за издръжливостта Таблица за тренировка (продължителност) Таблица, която показва (факторите за) спада на духа в отбора При купуване на играч или неговата продажба, също има шанс да спадне духа на отбора! Ето и процентите : Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Какво ще кажете за новия дизайн на играта? Много новости има и е доста опростен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Какво ще кажете за новия дизайн на играта? Много новости има и е доста опростен и е слонски поне при мен нещо не ми аресва - постоянно трупа в рама (вчера ие ми стигна 1гб рам+суап при дигнат единствено хт ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Дизайна го бива, ама това с трансферите е върха на простотията. (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Някой има ли различна от ТАЗИ примерна таблица за умението на даден играч? (търся нещо, което човек сам си е играл да пише или е с по-нова информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 искам да питам когато сложа полузащитник да играе като защитник но издаден напред със стрелка -> това вдига ли ми много полузащитата или повече ми я дига когато защитника си го издам напред ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Ако защитника има разиграване, ще ти повиши средната линия. Ако няма много разираване, няма смисъл да го пускаш напред, поне според мене. Ще има някакво повишение, но ще е мнооого много малко. Халф да играе защитник, може ако има защита, иначе няма смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.