Heller12a Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 ХА! Имало запалянковци Ето ме и мен Hattrick Stats вземи си стабилен тренер - много е важно Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 За в момента нямам пари, но в близко бъдеще - ще го сменя P.S. само да попитам : ако искам да тренирам разиграване, къси пасове или центрирания , треньорът ми трябва да е привърженик на атаката или да не е привърженик на нито едно от двете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 За в момента нямам пари, но в близко бъдеще - ще го сменя P.S. само да попитам : ако искам да тренирам разиграване, къси пасове или центрирания , треньорът ми трябва да е привърженик на атаката или да не е привърженик на нито едно от двете? няма значение. това, че е привърженик на атака/защита/неутрален даваше някакви проценти в + към съответното звено в отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Продавам 2 митични халфа (24 и 29 години), 1 световна класа (27), 1 великолепен (25). Иначе да се похваля, имам халф, който се готви за младежите. 17 години (прекрасно разиграване, задоволителен пас, задоволителна защита, отлично издръжливост) след 1 тренировка става изключителен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 @frodo благодаря, значи няма значение какъв ще си наема следващия сезон @Water4o_bg Великолепния и от световна класа кви заплати вземат и на какви парички можеш да ми ги дадеш? че имам нужда от 1 по-добър халф, но съм малко финансово затруднен за да си позволя някакъв елитен играч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Световната класа взима 26 376 лева/седмица, има специалитет, опит, лидерство, а великолепният, всъщност е брилянтен (моя грешка) и взима 13 000 лева. Аз сега, ще пусна баража, ще остана още 1 сезон, ще го спечеля и сезона след него, ще търся директна промоция за 4та и 1/4 финал на купата. Ще си купя един титаничен вратар, 1 великолепен нападател с пас и 1 без пас, но със специалитет игра с глава, два защитника, и ще са ми се изтренирали останалите халфчета (включително проектонационалчето), все пак тези пари трябва да идат някаде. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Боже мили ! Ти направо план-схема си си направил кое, как, какво да направиш Тоя твоя от световната класа бая ще ме бърка в джоба, а другият ще го пускаш ли на пазара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Боже мили ! Ти направо план-схема си си направил кое, как, какво да направиш Тоя твоя от световната класа бая ще ме бърка в джоба, а другият ще го пускаш ли на пазара? щом не можеш да си позволиш стабилен тенер просто нема чалъм да си купиш подобен играч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Ти кажи дали ти трябва и го пускам, аз и без това в 6та като тъпан ги бия. Поне пари печеля, пропуснал съм стадиончето там, ще го правя 55 000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 По-добре недей, прав си - трябва да събера кинти за тренер, пък после да му мисля за екип Значи да си наема привърженик на атаката, стабилно лидерство и задоволително ниво? (над милион и половина ) (или да си взема задоволителнен тренер?) P.S. питам, защото винаги тези треньори са ми били като в тъмна индия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 По-добре недей, прав си - трябва да събера кинти за тренер, пък после да му мисля за екип Значи да си наема привърженик на атаката, стабилно лидерство и задоволително ниво? (над милион и половина ) (или да си взема задоволителнен тренер?) P.S. питам, защото винаги тези треньори са ми били като в тъмна индия всяко ниво повече на тренера намалява с приблизително една седмица за ниво повишаването на уменията на играчите. вече не много вярно защото има голямо значение от какво ниво дигат играчите аз лично ти препоръчвам стабилен с лошо лидерство. в 5-та ако са задържиш вече ще ти требе по-високо лидерство на тренера, ма случи ли те се тва вече сам ша знаеш кво да правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 TITAN4O ще ти дам един съвет. Незнам от колко време ти е отбора, но си вземи 3ма-4ма или 5ма за скил трейд, един тренер стабилно умение/лошо лидерство, и ще спечелиш бързо, достатъчно пари, за да направиш стабилен отбор за 5та дивизия (незнам дали вече си там или по-нагоре). Аз имам отбор от доста време, реших преди миналият сезон, да отпадна, да си изтренирам трейнитата, да продам миналите играчи, да си продам божественият вратар, сега и тези и ще събера стабилен капитал, за директно атакуване на 4та и на горен кръг за купата, но си карам с стабилно/лошо треньор. Вече е стабилно/ужасно, но като се кача, ще си направя един играч от отбора стабилно/стабилно тренер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 аз препоръчвам задоволителен треньор в началото. като се купува играч със посредствено лидерство и задоволителен/стабилен опит. само тва гледаш, а не качествата. може и за 2хилки да земеш някой/аз така направих/. след една година го правиш треньор, а задоволителния - уво. тоя стабиляга с посредствено лидерство ти е идеален за 5-6 група...а като продадеш първата партида играчи, вече ще почнеш да се озърташ за стабилно/стабилно, но той ти е хем скъп на пазара, хем ти е 1.5 милиона да го направиш треньор/не съм много сигурен/. успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 @frodo: Според мен е много излишно, да си купува задоволителен тренер и да даде 150 000 и отгоре, а следващият сезон да го замени за стабилен с посредствено лидерство и да даде над 700 000, като може да си вземе един стабилно/лошо, който ако си разпредели правилно ПИКовете, нормалите и МОТСовете му върши перфектна работа, а ако си взима и играчи за скил трейд, бързо бързо ще направи отбор, годен за шампион за 5та, след 2 сезона защо не и за 4та ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 малко недоразумение се е получило. имах предвид 1 календарна година, не един сезон в играта...аз си взех задоволителен и направих купен играч стабилен с посредствено на третия сезон някъде май. сега ще търся играч с възможност да стане стабилен/стабилен след време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 не че нещо, ма искам да вида как някой атакува 4-та след 3 сезона. не че е невъзможно, но за да имаш здрава печалба от дейтрейда (в смисъл над 500к на седмица) ти трябват поне 20мил свободни. и в тоя момент играта почва да става бреме, щото требе следиш пазара кат луд е ма мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 @Heller12a: Погледни този отбор 531441, става въпрос за предишният му собственик. Беше мой приятел, но в началото си играеше сам, после му обясних някой неща и започна със скилтрейд, погледни сезоните след този свършил на 29.06.2007. Имаше 2 милиона, даде 648 000 за трениор, даде 1 милион за стадион, останалото за трейнита за скил трейд. От -600 000, стана на 4,5 милиона, но после си затри отбора, след като загуби баража за 4та след дузпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Треньор: Sumatra Santichai (от 31.05.2008) Sumatra Santichai (11999549)49 години и 96 дни, лошо състояние на формата, здрав Треньор, притежаващ посредствено умение, който е привърженик на защитата. Той е симпатичен човек, който е тих и почтен. Има брилянтно ниво на опита и посредствено лидерско умение. Следващ рожден ден: 03.10.2008 Националност: Prathet Thai Общ индекс на качествата (ОИК): 0 Заплата: 601 lv/седмица включително 20% бонус Притежател: PsyZone Предупреждения: 0 Контузии: Здрав Издръжливост: бедствено Пазене: липсващо Разиграване: липсващо Подаване: липсващо Крило: липсващо Защита: липсващо Голов нюх: липсващо Статични: липсващо 18.06.2008 Отборът беше отстранен от купата в кръг 1, сезон 2030.05.2008 PsyZone завърши на 4 място в VI.96, сезон 19 08.02.2008 PsyZone завърши на 8 място в VI.96, сезон 18 22.01.2008 Отборът смени собственика си, като TITAN4O пое управлението и го преименува на PsyZone Това е по-важното Не гоня 5-та група Преди рядко влизах, за да си подредя играчите за мача, но от началото на този сезон станах по-редовен От това което разбрах, значи си наемам 1 треньор с лошо лидерство и стабилно умение, без значение от това на какво набляга, взимам си 5-ма играчи на по 17-18 години и почвам да ги тренирам 2 сезона Само не ми стана ясно какво значи "ПИКовете" и "МОТСовете" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Това е по-важното Не гоня 5-та група Преди рядко влизах, за да си подредя играчите за мача, но от началото на този сезон станах по-редовен От това което разбрах, значи си наемам 1 треньор с лошо лидерство и стабилно умение, без значение от това на какво набляга, взимам си 5-ма играчи на по 17-18 години и почвам да ги тренирам 2 сезона Само не ми стана ясно какво значи "ПИКовете" и "МОТСовете" Охарчил си се за треньор, който ти е излишен в 6та дивизия. ПИК = Play it cool (играй спокойно), МОТС = Match of the season (мач на сезона), надявам се знаеш, какво прави едното, какво другото. Искам да те попитам какво тренираш, за да те ориентирам най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Да знам ги за какво служат, но честно казано не им давам зор Оставил съм си ги на нормално да си плейвът То освен духа да им пада/качва за друго служи ли им тази настройка при мач? До преди седмица играчите ми тренираха защитни формации (някъде около сезон, може и повечко да е било (не помня)), а сега тренират къси пасове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Да знам ги за какво служат, но честно казано не им давам зор Оставил съм си ги на нормално да си плейвът То освен духа да им пада/качва за друго служи ли им тази настройка при мач? До преди седмица играчите ми тренираха защитни формации (някъде около сезон, може и повечко да е било (не помня)), а сега тренират къси пасове Явно наистина не го играеш много сериозно. Духа на отбора влияе на полузащитата повреме на мач, а тя определя мача на 75%. Мач на сезона, качва полузащитата с поне половин ниво, може и едно, но намаля духа на отбора на половина, нормално играят според духа, а ПИК-а смаля полузащитата, но кача духа. Тренирай нещо от главните умения - разиграване (разиграване), защита (защита), голов нюх (голов нюх), крило (центрирания), пазене (пазене), това са най-добрите тренировки, коя ти допада на теб? Къси пасове качва подаване, това е подниво, защото служи и за халфове и за защита и за нападатели и за крилата, но не го тренирай като основно. Вече като избереш някое от тях, си има основни схеми и начини на тренировка и на игра, за да се тренират максимално много играчи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 До сега съм играл само схема 3:5:2 и ми е стабилна, а тактиката ми е : Атака в средата , стабилна ... Според теб, разиграване или голов нюх би било по-подходящо за мен? Има друга алтернатива, да започна да играя с флангови атаки и да тренирам центрирания.. без друго имам играчи с отлично и стабилно ниво на крило Пък и смятам да си взема нов тренер (привърженик на атаката) , от това което разбрах.. моя въобще не ми и трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 @Heller12a: Погледни този отбор 531441, става въпрос за предишният му собственик. Беше мой приятел, но в началото си играеше сам, после му обясних някой неща и започна със скилтрейд, погледни сезоните след този свършил на 29.06.2007. Имаше 2 милиона, даде 648 000 за трениор, даде 1 милион за стадион, останалото за трейнита за скил трейд. От -600 000, стана на 4,5 милиона, но после си затри отбора, след като загуби баража за 4та след дузпи. ми не съм впечатлен - посредствен отбор в слаба 5-та група, а и не бих казал че е стигнал до бараж за 4-та след 3 сезона за което всъщност се обадих иначе аз мога да се похваля с 2 идиотски мача - 161554378 и 161554425 и не говоря за скилтрейд, а за дейтрейд, както и за печалба от ПОНЕ 500к на седмица едит: иначе ако искаш можем да направим един приятелски между сезоните пак едит: Пък и смятам да си взема нов тренер (привърженик на атаката) привърженик на атаката бута 5% защита и ги дава в атака, привърженик на защитата е обратно, неутрален ти позволява по-голяма гъвкавост като схеми според мен, ма пък аз не признавам играчи които не са мулти Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 привърженик на атаката бута 5% защита и ги дава в атака, привърженик на защитата е обратно, неутрален ти позволява по-голяма гъвкавост като схеми според мен, ма пък аз не признавам играчи които не са мулти Значи ако си взема тренер за атака, трябва да си взема отлични защитници? Значи схемата по която играя 3:5:2 трябва да я сменя, с 4:5:1 или 4:3:3 (примерно) ако си взема такъв треньор защото ще ми отслабнат скиловете на сегашните ми играчи? Хех, недей говори така... май това е единствената игра в която съм честен и си играя без 2-ри акаунт (даже и не наглеждам/влизам в други отбори :ph34r: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Значи ако си взема тренер за атака, трябва да си взема отлични защитници? Значи схемата по която играя 3:5:2 трябва да я сменя, с 4:5:1 или 4:3:3 (примерно) ако си взема такъв треньор защото ще ми отслабнат скиловете на сегашните ми играчи? Хех, недей говори така... май това е единствената игра в която съм честен и си играя без 2-ри акаунт (даже и не наглеждам/влизам в други отбори :ph34r: ) а) идеята е да си засилиш линията - ако ти е силна атаката, тя ще стане още по-силна, така че ще можеш да побеждаваш в следствие на това че вкарваш повече голове отколкото ти вкарват б) имах предвид мулти скил играчи, а не мулти акаунтъри които в тази игра са изключителна рядкост. а и тези които са такива трудно могат да прехвърлят пари от единия отбор в другия без риск че и двата отбора ще си идат. на практика не е проблем да имаш 2 акаунта ако не правиш странни трансфери между тях, което и обезмисля тоя чийт като цяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.