puchi Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 пуснах двама ама аз съм най големия тъпак...вчера вечерта зех двама играчи с луди заплати, за да бия днеска.не предвидих, че ще им платя две заплати за 24 часа а най-тъпото е, че днеска падам 3-0 аххаха я дай ИД на тбора ти да те вида Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Някой за приятелски, че вече втора седмица не моа си намеря съперник (662656) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Аз за лапетата днес е последен ден... ако някой има навит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Някой за приятелски, че вече втора седмица не моа си намеря съперник (662656) поканен си (младежи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 поканен си (младежи) cska86 red army са приели предложението ви за приятелска среща. Мачът скоро ще бъде напълно организиран. Еее точно влезнах да приема поканата и някъв е приел моя покана. Сори, другата седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Самочувствието на отбора ми много се вдигна. До колкото знам това не е добре. Въпорса ми е как да го сваля? За психолозите пише че го вдигат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Пробвай да паднеш няколко мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Самочувствието на отбора ми много се вдигна. До колкото знам това не е добре. Въпорса ми е как да го сваля? За психолозите пише че го вдигат? Ми махни психолозите... и с 10 на 0ла да биеш ако нямаш психолози автоматично си пада доста бързо. Аз лично тоя сезон под 6 гола много рядко вкарвам, но си го контролирам по обясненият начин. А и то е важно само когато разликате между 2та отбора е над 4 места в класирането. Тогава отбора ти подценява другият и халфовата се представя по-слабо. Във всички останали случаи колкото е по-високо самочувствието толкова по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 ми ся съм първи и имам мач срешу 7-ия като гост. Лошото е че е 7и ама се опъна миналия мач на втория . самочувствието ми е доста преувелечено. Не трябва да губя точки щото още един сезон в 6-та ша ма подлуди Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Някой за приятелски, че вече втора седмица не моа си намеря съперник (662656) Отново търся спешно за приятелски, че имам амч в събота с един който има само 1 играч и следователно ще е служебно 5-0. ИД: 662656 Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Еййй забранили са ми акаунта. Пратиха ми някъв майл че съм бил играл с 2 отбора, апък аз не съм!!! От 2 дни им пиша майли на bulgaria@hattrick.com, ама няма отговор. Я кажете кво да правя? няма ли общ майл на админите, че тия българските нещо не ебават ... И накой да каже ако е имал такъв проблем какво им е написал и дали са го оправили щото аз като им напиша че няма такова нещо и че е невъзможно май няма да повярват макар и да е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Еййй забранили са ми акаунта. Пратиха ми някъв майл че съм бил играл с 2 отбора, апък аз не съм!!! От 2 дни им пиша майли на bulgaria@hattrick.com, ама няма отговор. Я кажете кво да правя? няма ли общ майл на админите, че тия българските нещо не ебават ...И накой да каже ако е имал такъв проблем какво им е написал и дали са го оправили щото аз като им напиша че няма такова нещо и че е невъзможно май няма да повярват макар и да е така... Отнема май 2 седмици докато проверят случая Пиши във форума на играта... там поне ще ти отговорят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Опааа каква голяма тема за ХТ имало тук това Hallucinogen 1912 (666193) е моя отбор. Може да направим някоя контролка ако има желаещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 А бе момчета-някой ако иска БГ халфове-един титаничен и 2-ма световна класа със стабилни пасове да пише да го обсъдим Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 цена на титаник и години? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 ако някой ползва hattrick ratings, нека да качи някъде exe - то или инсталационната папка, щото сайта им не работи, пък на мен ми се скапа програмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 user: marmot sec. code: krawa някой ако го иска да праща пм Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 user: marmotsec. code: krawa някой ако го иска да праща пм ейй.. ако толкова не ти тряа юзера ай наддай за този играч: 187955184 Пък ако имаш пари дай за този: 207857170. Гледай да не наддадеш и за двамата .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 ейй.. ако толкова не ти тряа юзера ай наддай за този играч: 187955184Пък ако имаш пари дай за този: 207857170. Гледай да не наддадеш и за двамата .. и къв е смисъла да наливам пари на поне 2 пъти по-слаб отбор? по-добре са откажи от смешното си отборче и поеми тоя - с един месец само е по стара милка Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Разпродаваш всичко ... и затваряш отбора или влизаш 1 месечно .... и чакаш някой божи ден да ти се доиграе :>) Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 и къв е смисъла да наливам пари на поне 2 пъти по-слаб отбор?по-добре са откажи от смешното си отборче и поеми тоя - с един месец само е по стара милка До сега си чаках двамата вратари да станат прекрасно. тия дни ще имам 5500к и с тях ще си оправя отбора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Разпродаваш всичко ... и затваряш отбора или влизаш 1 месечно .... и чакаш някой божи ден да ти се доиграе :>) ми на мен ми се играе и си играя с отбора (660226) тоя го направих за да тествам някой работи, ма приключих вече с тестовете, па той стана доста сериозен и предпочитам да не го убивам, ми да го дам на някой дето да се забавлява че има потенциала да иде в 5-та другия сезон с 42 точки До сега си чаках двамата вратари да станат прекрасно. тия дни ще имам 5500к и с тях ще си оправя отбора. найш га ша земеш 3мил на прекрасен вратар в края на сезона. за 2,5 са намират в началото на сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Е чак пък сериозен ... аз съм унищожавал отбор във вишата .... А сега като нямам време съм продал всички играчи и съм някъде с 80 милиона и ще ходя в 5-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 найш га ша земеш 3мил на прекрасен вратар в края на сезона. за 2,5 са намират в началото на сезона не казах че ще взема 3м, казах общо 5.5м. по 2.4 мисля да ги пусна, тва с 3-то беше моя грешка но е видях чак след като го пуснах... Имам и 3-ти вратар, който ще стане отличен тази седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 ХА! Имало запалянковци Ето ме и мен Hattrick Stats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.