Aliendreamer Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 e tova vi e grehkata mladejkiq otbor e vajen ina4e az sega nelepo zagubih posledniq si ma4 ot predniq sezon pri moe predimstvo ama random i izgubih promociqta no po-dobre toq sezon ste vlqza v 4ta po-silen a i treniram mladej s potencial za u-20 i perspektiva za nacional pri mujete tui kato ste go treniram do divine a e idealen poluzahtitnik i perfecten forward toward middle s umenie technical hiihhi :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Aliendreamer, a da se zarobvash kato ferma ne e li malko kofti i ne spira li razvitieto ti? Govorq za proekto-nacionalite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 ами аз не съм ферма. водя достатъчно добра политика за развитие на отбора си,и съм доста на плюс с парите в момента а иначе ферма скоро няма да ставам.само ме притесняват все по-ниските цени на играчите и направо сърце не ми дава да продам 23 годишния титаник халф за 6 милиона но няма как искам да взема още един бг младеж с потенциал. А по-горе за схемите както бяха коментирани аз ползвам три 3-5-3 3-4-3 и 4-5-1 зависи от противника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 За трансферните цени си прав... и то така здраво падат, че скоро ще минават и с по-малко бройки дивайн играчи, шампионите в ХТ Мастерс. Иначе щом можеш развивай БГ момчета... нека БГ национала да има от къде да се пълне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 след като ми пуснаха интернета отново, отборчето ми ме зарадва с 1:4 резултат за купата Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 абе незнам ма в момента е модно да се купуват играчи над титаник леко одъртяващи за по 2-3 милиона ... само заплати да избиваш ма да имаш идиотски отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Atanas Borisov ОИК = 1 090, 19 години, задоволително състояние на формата Има бедствено ниво на опита и посредствено лидерско умение [Непредвидим] Издръжливост: ужасно Пазене: бедствено Разиграване: лошо Подаване: задоволително Крило: лошо Защита: ужасно Голов нюх: стабилно Статични: слабо най накрая младежкия пусна нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Hehe, 4estito togava Btw az po4nah sezona s ubeditelna pobeda nad edin ot silnite otbori. Ako ne uspeq da dokopam 3to mqsto shte se nahakam v zona baraji, za da igraq 1 ma4 pove4e i da vzema kintite ot baraja. Ama shte vidim do kraq na sezona mnogo neshta mogat da se slu4at. Btw tezi, koito doidoha ot IV-ta zapo4naha taka kakto o4akvah - zaguba s 0-5. Oshte edno dokazatelstvo, 4e e po-dobre da si silen v V otkolkoto slab v IV-ta. Pone ikonomi4eski poglednoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 значи освен този 19г. стабилен нападател със задоволително подаване,продавам и един отличен със задоволително разиграване и издръжливост.ако някой се интересува-botev_ole Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 az da se pohvalq, 4e klasirah se za 3-tiq kryg za kupata . mnogo qk stana, malko ne zaslujavah da biq, ama i takiva neshta se slu4vat Match ID: 94231485 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 и аз съм в трети кръг за купата ама там нямям шанс-противника има халфова линия посредствено,а моята е слабо ще опитам да го изненадам,но шансовете са малки.поне си купих прекрасен нападател-още първия мач забучи 2 парчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Аз пък вчера на играй спокойно с почти изцяло резерви отбор, победих като гост с 1-5 Иначе в следващия кръг нямам особени шансове, но не ми и пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 кво става тоя хеттрик-сички яко бутат форма,ако продължават прекрасните ще ми дават по звезда и половина Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Pri men samo halfovete sa taka... i 4ast ot zashtitata. Napadatelite mi oba4e vsi4ki vdigat forma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 абе консултирах се с един приятел на който отбора му е в 3 група и той ми каза че в долните групи-6 и 5 е по добре играчите ти да имат високо основно качество отколкото странични.та какви са вашите наблюдения?какви играчи купувате?основното качество ли гледате или да имат и вторични? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Защо е добре да имаш високо основно умение? - Защото играча играе добре на основния пост. Защо е хубаво да имаш 2рични качества? - Защото подобряват представянето на футболиста и го правят по-версален. Защо в горите лиги предпочитат комбинация от основно качество и доста вторични? - Защото заплатата на тези с високо основно е много висока, а тези с многото вторични се представят по същия начин като този с доста високото основно качество. Поне аз ги виждам така нещата. Аз лично за момента купувам основно + колкото се може по-добри 2рични за колкото е възможно по ниски пари. Като си имам праг за 2ричните качества, т.е. ако са много ниски не купувам освен ако не е някаква супер изгодна далавета и ще го препродам веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 в допълнение : допълнителните качества дават бонуси към атака/защита , дават и шанс да си вкарваш атаките, да извлечш максимума атаки за даден мач и тнт Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 днеска е 3 кръг за купата.има ли оцелели?аз играя с един с по добра халфова от моята ама ша му играя мач на сезона,че искам още 1 домакинство-много добре ще ми дойдат кинтите.надявам се да му вкарам повече от колкото той на мене щото на мен защитата ми е под всякаква критика,но нападението ми е желязно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 днеска е 3 кръг за купата.има ли оцелели?аз играя с един с по добра халфова от моята ама ша му играя мач на сезона,че искам още 1 домакинство-много добре ще ми дойдат кинтите.надявам се да му вкарам повече от колкото той на мене щото на мен защитата ми е под всякаква критика,но нападението ми е желязно Мен ме опукаха с 0-4, ама беше много силен тоя. Пък и като се има предвид, че си продадох най-доброто крило и най-добрия нападател преди тоя мач...излязох му с пълни идиоти, ама така е с политика ала Аякс Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 хехехе аз бих 7-1 ама ми е играл с резервите,а аз с титулярите и мач на сезона...ех ако знаех щях да му надуя шошона с резервите на споко.нищо поне съм в четвърти кръг-до ся не бях стигъл,ама там ма чака един от трета група и просто нямам шанс и за тва ша пускам резервите-поне да не губа тренировка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 И аз загубих... 1-4. като дойдат по-силните всички скланяме глава За вас не знам, ама аз до сега тренировка не съм губил... играех с резервите за купата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Между другото открих нещо, всъщност не знам дали го открих или е случайност, но все пак. По принцип тегля юноши още в събота сутринта и все са инвалиди, но последния го изтеглих в неделя и се падна с почти 1000 ОИК. Като се замисля и миналия силен с над 1000 пак го изтеглих няколко дни след първата възможност. Така че ви съветвам да пробвате по този начин, май работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Абе да ти кажа всичко май е на късмет няма време Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 всичко е рандом.аз пък съм чувал,че е най добре да се тегли веднага след мача в събота.веднъж теглих на полувремето и изтеглих стабилен нападател-най доброто което съм теглил някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 всичко е рандом.аз пък съм чувал,че е най добре да се тегли веднага след мача в събота.веднъж теглих на полувремето и изтеглих стабилен нападател-най доброто което съм теглил някога Абе рандъм, рандъм, амааа 2 пъти съм го правил и 2 пъти тегля играчи, които имат ОИК повече отколкото всички останали взети заедно. Ако и тая седмица стане така - ясна е работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.