Bob Arnold Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 az 4na 2 kato gost:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 И аз съм така ама паднах с 5-3 и съм по-добре ама то защото бях гост <{POST_SNAPBACK}> az 4na 2 kato gost:) <{POST_SNAPBACK}> Аз със 7-0 като гост...оплаквам ли се Дадах си отборчето вече на Rexus дано бъде добър шеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 eee mnoooo kofti s tova naddavane ne mojah da zema edin iak napadatel ama pone nabutah niakuv norvej da go kupi s 370 000lv:))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Мда наддаването и мен ме дразни че постоянно се удължава срока Така може да си наддаваш с някой мангизлия до безкрай. Ма си гепсах един халф и абсолютно всеки мач до момента ми е най-добър от отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 az naddavah za edin napadatel golov nuih stabilen:) i ima special burz 25 godishen na4alna cena beshe 100 000 igra4a beshe ot holandia 33 vkarani gola ot 2 sezona nasam 3 hatrici napravo mi padnaha o4ite i s niakuv tupak naddavahme i stignahme do 350 000 az dadoh tolkova i onia dade 370 000 i az se iadosah i mu vikam ai zimai go ve:)))) nabutah go iako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 dadoh deba 460 000lv za toia vratar 26380761 dano da si struva i dano da moga da izlezna ot lihvite 4e sum 250 000 vutre na kredit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Aз тая сутрин получих отбор. Като започнах да оглеждам менютата веднага излезнаха някои големи пропуски в играта които евентуално ще ме накарат да не я играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 А аз победих трудно отбора на levski1914 с 3:2 Но съм едноличен лидер с 9 точки от 3 мача <{POST_SNAPBACK}> Добре се спряваш!!! Ае другата седмица еден приятелски мач а? Ако искаш моито ID е 530862 но другата седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Аз дадах на един приятел да ми регне отбор. Дано стане, че вече 2-3 пъти ме режат тия админи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Aз тая сутрин получих отбор. Като започнах да оглеждам менютата веднага излезнаха някои големи пропуски в играта които евентуално ще ме накарат да не я играя. <{POST_SNAPBACK}> Пропуски има много .. особено ако си играл свестен футболен мениджър, като СМ. Но въпреки това е фън играта, повярвай ми Добре се спряваш!!!Ае другата седмица еден приятелски мач а? Ако искаш моито ID е 530862 но другата седмица <{POST_SNAPBACK}> Ми може .. само че да не си много силен, че аз съм много нов От коя дивизия си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Вече 6-7години играя CM от 2 нататък и разликата е голяма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Ми може .. само че да не си много силен, че аз съм много нов От коя дивизия си? <{POST_SNAPBACK}> Аз сам новак V divizia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Аз записах вече първата си победа и първата загуба Важното е, че победих в мач за лигата, а паднах в приятелски Ама паднах мощно де, с 0:8, а за лигата бих 5:1. v.118 е дивизията, моето ID е 530851. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Има ли хора от Bulgaria V.119? Хаиде де кажете как мина кръга! П.С. Veseo сте играем ли контрола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Пропуски има много .. особено ако си играл свестен футболен мениджър, като СМ. Но въпреки това е фън играта, повярвай ми Ми може .. само че да не си много силен, че аз съм много нов От коя дивизия си? <{POST_SNAPBACK}> Ne mislq 4e da sravbnqva6 PC igra s online takava e umestno ! robi na CM )))! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Просто не отричам, че има пропуски. Но все пак да няма постове на играчите и да се определя толкова кьопаво тактиката .. но все пак е фън. Аз пък тая седмица се издъних мощно 1:3 паднах на свой терен от аутсайдери, но си задържах първото място =) @Spister - другата седмица с теб. Сега съм с един приятел дето отдавна сме се разбрали да играем френдли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 И аз съм вече с отборче Даже напраих един трансферен удър вече Отбора ми е kLamerite Bulgaria IV.23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 @Spister - другата седмица с теб. Сега съм с един приятел дето отдавна сме се разбрали да играем френдли. <{POST_SNAPBACK}> Да де тази седмица съм зает Аз пък бих втория с 4:3 на свои терен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Kak mina kraga a? Az pobedih s 6:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Аз победих като гост Leshper с 5:0 в група IV.36... Отборът ми е makatol's team (117148)....някой, ако желае да направим приятелска среща, да заповяда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Две загуби с 0:4 и 1:3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 utre shte gledame ma4ove a:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Spister предизвикай ме пак за тая седмица, че миналата бях на село и гледам беше си намерил друг човек вече. Иначе аз си върнах за издънката и бих прекия конкурент(който вече не е толкова пряк като гост с 3:0 и то без да играе голмайстора ми, който утре вече е възстановен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Spister предизвикай ме пак за тая седмица, че миналата бях на село и гледам беше си намерил друг човек вече. Иначе аз си върнах за издънката и бих прекия конкурент(който вече не е толкова пряк като гост с 3:0 и то без да играе голмайстора ми, който утре вече е възстановен <{POST_SNAPBACK}> Немога тази и другата седмица Тази седмица играя с един испански отбор които ме прдизвика,а другата имам усна уговорка с един от Америка,но ако тои се откаже сте играм с теб иначе по другата седмица Sorry!!! Можеж ли да ми кажеш някоя програма с която да гледам срещите(несто по добро от просто НТ )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Оки, когато можеш, не ми е спешно Иначе програма май няма. П.С. Правя страхотен обрат!! Падах 1:3 и го обърнах до 6:3 Едит : 7:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.