Jump to content
BulForum.com

Hattrick

POCEH_B

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Ами днес е вторник и се играят приятелските мачове. Бих те посъветвал да потърсиш някой, който е онлайн в ХТ и да го предизивкаш. Тук най-късно в понеделник се запълват дупките за приятелските мачове. Иначе пробвай и с чужденци... при някои от тях приятелските се играят утре и може да има свободни. Пък и важното е тренировка да има... а и ако не се лъжа ти отключваха стратегиите и май някви пари ти даваха за организиране на пр. мач.

Гробаря, важното е да има фенове, с които да си лафите, щото аз в мойта трябва да си правя дъра-бъра сам. А уж сме 3ма пловдивчани и общо 4 от пловдивски окгъг.

намерих си противник, даже и за вратарче наддадох. във вторник играя с някакви румънци :wacko: някой може ли да ми обясни последователността на лигите ?

намерих си противник, даже и за вратарче наддадох. във вторник играя с някакви румънци :wacko: някой може ли да ми обясни последователността на лигите ?

как така последователността?

от 6 се качваш в 5 после в 4 и така...има страница-издигане където можеш да си направиш сметка дали ще играеш бараж или се качваш директно

I v blizko badeshte nqma da mojesh... ima 1024 VI-ti grupi... pove4e ot polovinata ot koito sa pulni ot do s botove :) Prosto v momenta ima ne pove4e ot 600 grupi koito sa palni... taka 4e smqtai za kvo stava vapros :)

5:2 в 1-вия ми мач :love :devil румънците го обраха :punk

не се радвай толкова.отначало те пуска със супер слаб отбор.ще ти трябва доста време за да напреднеш в играта.още нямаш добър треньор,стадиона ти е малък,трябва да наемеш специалисти и такива ми ти работи ;)

Някой навит за френдли?

гледах ти мача...далече си от нивото на 4 група.трябват ти още поне 3-4 сезона.

аз бих някъв бот на баража с резервите с 6-0 :lol:

зех си и прекрасно крило и новия сезон ша са мача нещо повече от бараж

гледах ти мача...далече си от нивото на 4 група.трябват ти още поне 3-4 сезона.

аз бих някъв бот на баража с резервите с 6-0 :lol:

зех си и прекрасно крило и новия сезон ша са мача нещо повече от бараж

Мда, и аз го забелязах тва :D Тоя имаше играч, който имаше ОИК, колкото целия ми отбор взет заедно :D Ама с разширения стадион вече събирам пари с доста бързи темпове, пък и почнах с новите попълнения. Догодина ще гледам директна промоция.

аз, ама ако ми играеш с резерви :)

Ок. Казвай IDто и да почваме :)

Tegli si programkata HTRatings. I si napravi security code ot "Moqt hattrick" ot meniuto na stranicata na hattrick.org . Az na barajite bih bota sas 7-0 :D Trqbvashe pove4e, ama kvo da se pravi i tolkoz stigat.

Leper, leka poleka i do IVta shte stignesh... vajnoto e vsi4ko da e po reda si, za da ne preska4ash vseki sezon ot 1to na drugoto. V moita grupa sega izpadna ot IV-ta nqkav deto ima sashtiqt kato moqt otbor po sila... a az bqh 6ti v grupata si... pravi smetka do kakvo vodi, nenavremennoto vlizane v IV-ta... Hi4 nqma da se iznenadam da go vidq v zona baraji na kraq na idniqt sezon.

абе петите групи са доста различни по сила.например в мойта нямаш шанс за първото място ако отбора ти не дава навсякъде по 4 звезди като при халфовете поне 4.5-5,а в някои пети с по 3-3.5 звезди може да си поне втори...

абе петите групи са доста различни по сила.например в мойта нямаш шанс за първото място ако отбора ти не дава навсякъде по 4 звезди като при халфовете поне 4.5-5,а в някои пети с по 3-3.5 звезди може да си поне втори...

Даам,и аз съм в група от първият тип :wacko:

вече са ясни отборите които изпадат и се качват.в моята група изпадащия от 4 най вероятно пак ще се качи а от дошлите от 6 лига единия е просто турист,а другия ще се бори като мен за бараж.между другото който не знае тук-http://bulgaria.alltidhattrick.org/stats/13/0/bul/index.html може да се види и първия кръг за купата :)

вече са ясни отборите които изпадат и се качват.в моята група изпадащия от 4 най вероятно пак ще се качи а от дошлите от 6 лига единия е просто турист,а другия ще се бори като мен за бараж.между другото който не знае тук-http://bulgaria.alltidhattrick.org/stats/13/0/bul/index.html може да се види и първия кръг за купата :)

Които не е актуален, защото ще се промени след като вземат предвид баражите, защото от тях също се влияе позицията на отбора в рангликлистата. В смисъл колкото по-нагоре е един отбор в листата, толкова срещу по-слаб ще се изправи в първият кръг. А ако погледнеш рейтинга си в хатрика и в сайта, който споменаваш... ще видиш, че след баражите се е променил. Т.е. шанса да играеш срещу същият отбор е... да кажем 0лев :) Този отбор би ти бил съперник ако след баражите и и ти и той си бяхте запазили същите позиции.

да попитам за отбор от 6-та девизия нормално ли е средно 2,5 звезди ?

Напълно нормално :) Никой не е тръгнал с по 5-6 звездни играчи.

Аз играя вече поече от 2 години и тоя сезон беше доста успешен. 2-ро място в IV.20 :) Гледам, че basten доста добре е обяснил смисала (или липсата на такъв) в промоция, когато отбора не е конкурентно способен на новите си съперници. Доста често играчи главно от V нарочно излизат с резерви на баражите, за да загубят и да не са тикат между шамарите. Развивайте си спокойно отбора и мачкайте в долните дивизии и лека полека ша дойде времето и на IV.. III а може и по-нагоре :)

Който иска да врътнем едно френдли след купата да пише в ХТ. Отбор kLamerite IV.20

P.S.

Raging Fire браво за подписа. Дядо Алис форевър :punk

Напълно нормално :) Никой не е тръгнал с по 5-6 звездни играчи.

Аз играя вече поече от 2 години и тоя сезон беше доста успешен. 2-ро място в IV.20 :) Гледам, че basten доста добре е обяснил смисала (или липсата на такъв) в промоция, когато отбора не е конкурентно способен на новите си съперници. Доста често играчи главно от V нарочно излизат с резерви на баражите, за да загубят и да не са тикат между шамарите. Развивайте си спокойно отбора и мачкайте в долните дивизии и лека полека ша дойде времето и на IV.. III а може и по-нагоре :)

Който иска да врътнем едно френдли след купата да пише в ХТ. Отбор kLamerite IV.20

P.S.

Raging Fire браво за подписа. Дядо Алис форевър :punk

а мерси, че аз се притесних :) аз мисля сега да направи всички с по 2,5 рейтинг по позиции ама да видим :) кога започва новият шампионат ?

пп. форевър я :tongue

Които не е актуален, защото ще се промени след като вземат предвид баражите, защото от тях също се влияе позицията на отбора в рангликлистата. В смисъл колкото по-нагоре е един отбор в листата, толкова срещу по-слаб ще се изправи в първият кръг. А ако погледнеш рейтинга си в хатрика и в сайта, който споменаваш... ще видиш, че след баражите се е променил. Т.е. шанса да играеш срещу същият отбор е... да кажем 0лев :) Този отбор би ти бил съперник ако след баражите и и ти и той си бяхте запазили същите позиции.

В този си пост не съм бил прав. Явно баражите не се вземат предвид, понеже на мен ми се падна същият отбор.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...