basten Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Ami pravqt slednoto... pravqt % pe4alba ako si na + kato pari... ili namalqt % ot dulgovete, koito ti se trupat vsqka sedmica ako si na -. Smisal da se naemat ima samo ako si na + nad 1 500 000 lv ili si pod -500 000 i tova e za 1 ikonomist. Pone za men e taka... v na4aloto na igrata sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 пак изтеглих рибок-17г. задоволителен напазател с посредствено подаване и слаба издръжливост.все пак довечера го пускам на пазара ако някой се интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 21 Godishen, bulgarski iunak s prekrasni umeniqt v ramkite na vratata. Ako nqkoi se interesuva 1 400 000 e cenata sreshtu, koqto sam sklonen da se razdelq sas zvezdata na otbora mi Ehh, ot stabilen go izgledah... ama parite sa si pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 след много мъки този сезон вече 100% съм на бараж .знам че има още мачове до края но просто много се радвам и дано другия сезон да е по добър.групата ми е силна но в началото на сезона ще подсиля отбора с прекрасно крило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Някой за френдли? Иначе вчера така завършиха мачовете, че вече съм на 1 точка от първия в групата като имаме директен мач на мой терен Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Някой за френдли? ако си навит ID 660667 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 ако си навит ID 660667 Е, сори, тъкмо ти видях поста и тръгнах да те каня и видях, че едни норвежци са ми приели поканата. За другата седмица ако искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Е, сори, тъкмо ти видях поста и тръгнах да те каня и видях, че едни норвежци са ми приели поканата. За другата седмица ако искаш? ами, ако съм си тук, може. май ще се опитам и аз с някои чужденци (дано се навие някой) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 някой който не му е груб отбора за приятелски? аз съм botev_ole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Вече съм лидер в групата с 2 точки преднина преди последния кръг Размазах досегашния първи с 5-1 От школата пак сакатлък... При вас как е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Вече съм лидер в групата с 2 точки преднина преди последния кръг Размазах досегашния първи с 5-1 От школата пак сакатлък... При вас как е? аз съм твърдо пети.последния кръг изненадах третия и го бих 3-4 ама той е игра с доста тъпа тактика.другия сезон се надявам да се боря за 4 място с малко късмет.зех си отличен вратар и в началото на сезона ша имам 2 халфа които ша ми дават по 4-4.5 звезди Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Аз съм твърдо 6ти, но хубавото при мен е, че подсилих отбора с 2ма класни защитници през последните 2 седмици. Един прекрасен и един изключителен за 2,5 милиона толкова Фродо, до колкото разбирам ти ще си купуваш изключителни халфове? И аз мислех дали да ъпгрейдвам мойте прекрасните, ама ще ъпгрейдна първо още един изключителен защитник, 2 свясни крила и 1 изключителен нападател...чак тогава ще дойде реда на халфчетата... и без това имам 3тата по сила халфова линия в групата То това май на практика ми е целият план за другият сезон Иначе за баражите съм подготвил доволна изненада за претендента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Айде другата седмица ще играя бараж за влизане в четвърта дивизия. Стискайте палци Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Ами класирах се в V група и се чудя сега какви терминатори ще ми се паднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Айде другата седмица ще играя бараж за влизане в четвърта дивизия. Стискайте палци 4ovek siguren li si, 4e go iskash... pogledni predi da hodish v taq grupa, kakvi sa otborite v neq... V smisal dali shte ti e po silite da se spravish tam... da ne se okaje, 4e shte si outsider. Vse pak po-dobre 1vi v V-ta otkolkoto 7/8 v IV-ta. Ina4e ako go iskash - s teb sme, uspeh! kenian, ami liubo... kvito i da sa, imash shans da ostanesh. Ama da znaesh - hranata pravi borbata Da hranish otbora s pove4e dobri igra4i i shte si v dobri pozicii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 4ovek siguren li si, 4e go iskash... pogledni predi da hodish v taq grupa, kakvi sa otborite v neq... V smisal dali shte ti e po silite da se spravish tam... da ne se okaje, 4e shte si outsider. Vse pak po-dobre 1vi v V-ta otkolkoto 7/8 v IV-ta. Ina4e ako go iskash - s teb sme, uspeh! Как да разбера в коя точно група ще отида? Иначе нищо не губя....ако отида и не се справя се връщам в пета, ако пък се справя съм на келипир п.с. Чак като влязох в Хеттрика разбрах колко ми е малоумен въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Ako biesh na abraja, otivash v IV.50. Moje da razgledash grupata v http://bulgaria.hatstats.info ili http://bulgaria.alltidhattrick.org/ . Ina4e moje da zagubish fenove, pari i kato cqlo da zabavish razvitieto si... ako popadnesh v tvarde silna za teb grupa. Ina4e ako is ostanesh v tvoqta... pak shte se borish za parvoto mqsto, koeto shte dade impuls v rzvitieto ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Айде другата седмица ще играя бараж за влизане в четвърта дивизия. Стискайте палци не че нещо ама отбора ти изобщо не е за четвърта.нали с тебе играхме приятелски и ти ми игра с 5-6 титуляри а аз те бих с резервите.така че прави си сметката.за четвърта ти трябва да имаш навсякъде поне по 4 звезди иначе ще си просто спаринг партньор.но ти си знаеш най добре де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 не че нещо ама отбора ти изобщо не е за четвърта.нали с тебе играхме приятелски и ти ми игра с 5-6 титуляри а аз те бих с резервите.така че прави си сметката.за четвърта ти трябва да имаш навсякъде поне по 4 звезди иначе ще си просто спаринг партньор.но ти си знаеш най добре де... Не че нещо, ама с такава консервативна стратегия ще стана на 50години докато вляза в по-горните групи. Трябва малко авантюризъм, все пак е игра, не е на живот и смърт. Единствената пречка е баража. Ако зависеше от мен се бутвам директно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 ъъъ играл съм играта преди 2-3 години и сега пак я започвам. на мен ли тъка ми се струва или не мога да настройван формацията на игра ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Izkarai menedjurski licenz i shte mojesh. Mnogo hora se oplakvat ot problemi porodeni ot tozi licenz Leper, 4ak puk 50 godini... nai-mnogo oshte 1-2 sezona pri pravilna selekciq i shte mojesh da se borish za 4-to mqsto... ako popadnesh v po-leka grupa. Prosto teq deto edvam kretat v gornite grupi, izostavat postoqnno, sprqmo tezi deto sa lideri v dolnite grupi. No ti si reshavash. Kakvoto i da reshish, uspeh ot men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Izkarai menedjurski licenz i shte mojesh. Mnogo hora se oplakvat ot problemi porodeni ot tozi licenz Leper, 4ak puk 50 godini... nai-mnogo oshte 1-2 sezona pri pravilna selekciq i shte mojesh da se borish za 4-to mqsto... ako popadnesh v po-leka grupa. Prosto teq deto edvam kretat v gornite grupi, izostavat postoqnno, sprqmo tezi deto sa lideri v dolnite grupi. No ti si reshavash. Kakvoto i da reshish, uspeh ot men. Мерси А как се изкарва този мениджърски лиценз? Правих разни тестове, ама не знам дали затова става въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 ъъъ как да го искарам този лиценз Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Ами мисля, че беше в Моят хетрик...и там някъде беше. А се разбира дали си го взел като отидеш на "Името на отбора"/преглед/Повече детайли за собственика и после горе в дясно е показан като жълто папирусче. Мисля, че и в правилата и в ЧЗВ го пише това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 пфу аз неможах да се падна да играя с някой познат нацепих се в 3.9 и се очертава една доста интересна групичка най гадното , че няма една майна в тая група Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.