Jump to content
BulForum.com

Hattrick

POCEH_B

Recommended Posts

Ami pravqt slednoto... pravqt % pe4alba ako si na + kato pari... ili namalqt % ot dulgovete, koito ti se trupat vsqka sedmica ako si na -.

Smisal da se naemat ima samo ako si na + nad 1 500 000 lv ili si pod -500 000 i tova e za 1 ikonomist. Pone za men e taka... v na4aloto na igrata sam.

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

пак изтеглих рибок-17г. задоволителен напазател с посредствено подаване и слаба издръжливост.все пак довечера го пускам на пазара ако някой се интересува :)

21 Godishen, bulgarski iunak s prekrasni umeniqt v ramkite na vratata. Ako nqkoi se interesuva 1 400 000 e cenata sreshtu, koqto sam sklonen da se razdelq sas zvezdata na otbora mi :) Ehh, ot stabilen go izgledah... ama parite sa si pari :)

след много мъки този сезон вече 100% съм на бараж :D.знам че има още мачове до края но просто много се радвам и дано другия сезон да е по добър.групата ми е силна но в началото на сезона ще подсиля отбора с прекрасно крило.

ако си навит ID 660667

Е, сори, тъкмо ти видях поста и тръгнах да те каня и видях, че едни норвежци са ми приели поканата. За другата седмица ако искаш?

Е, сори, тъкмо ти видях поста и тръгнах да те каня и видях, че едни норвежци са ми приели поканата. За другата седмица ако искаш?

ами, ако съм си тук, може. май ще се опитам и аз с някои чужденци (дано се навие някой)

• 2 weeks later...
Вече съм лидер в групата с 2 точки преднина преди последния кръг :punk Размазах досегашния първи с 5-1 :D От школата пак сакатлък... При вас как е?

аз съм твърдо пети.последния кръг изненадах третия и го бих 3-4 :D ама той е игра с доста тъпа тактика.другия сезон се надявам да се боря за 4 място с малко късмет.зех си отличен вратар и в началото на сезона ша имам 2 халфа които ша ми дават по 4-4.5 звезди

Аз съм твърдо 6ти, но хубавото при мен е, че подсилих отбора с 2ма класни защитници през последните 2 седмици. Един прекрасен и един изключителен за 2,5 милиона толкова :)

Фродо, до колкото разбирам ти ще си купуваш изключителни халфове? И аз мислех дали да ъпгрейдвам мойте прекрасните, ама ще ъпгрейдна първо още един изключителен защитник, 2 свясни крила и 1 изключителен нападател...чак тогава ще дойде реда на халфчетата... и без това имам 3тата по сила халфова линия в групата :) То това май на практика ми е целият план за другият сезон :) Иначе за баражите съм подготвил доволна изненада за претендента :)

Айде другата седмица ще играя бараж за влизане в четвърта дивизия. Стискайте палци :P

4ovek siguren li si, 4e go iskash... pogledni predi da hodish v taq grupa, kakvi sa otborite v neq... V smisal dali shte ti e po silite da se spravish tam... da ne se okaje, 4e shte si outsider. Vse pak po-dobre 1vi v V-ta otkolkoto 7/8 v IV-ta. Ina4e ako go iskash - s teb sme, uspeh!

kenian, ami liubo... kvito i da sa, imash shans da ostanesh. Ama da znaesh - hranata pravi borbata :) Da hranish otbora s pove4e dobri igra4i i shte si v dobri pozicii.

4ovek siguren li si, 4e go iskash... pogledni predi da hodish v taq grupa, kakvi sa otborite v neq... V smisal dali shte ti e po silite da se spravish tam... da ne se okaje, 4e shte si outsider. Vse pak po-dobre 1vi v V-ta otkolkoto 7/8 v IV-ta. Ina4e ako go iskash - s teb sme, uspeh!

Как да разбера в коя точно група ще отида?

Иначе нищо не губя....ако отида и не се справя се връщам в пета, ако пък се справя съм на келипир :D

п.с. Чак като влязох в Хеттрика разбрах колко ми е малоумен въпроса :D

Ako biesh na abraja, otivash v IV.50. Moje da razgledash grupata v http://bulgaria.hatstats.info ili http://bulgaria.alltidhattrick.org/ .

Ina4e moje da zagubish fenove, pari i kato cqlo da zabavish razvitieto si... ako popadnesh v tvarde silna za teb grupa. Ina4e ako is ostanesh v tvoqta... pak shte se borish za parvoto mqsto, koeto shte dade impuls v rzvitieto ti.

Айде другата седмица ще играя бараж за влизане в четвърта дивизия. Стискайте палци :P

не че нещо ама отбора ти изобщо не е за четвърта.нали с тебе играхме приятелски и ти ми игра с 5-6 титуляри а аз те бих с резервите.така че прави си сметката.за четвърта ти трябва да имаш навсякъде поне по 4 звезди иначе ще си просто спаринг партньор.но ти си знаеш най добре де...

не че нещо ама отбора ти изобщо не е за четвърта.нали с тебе играхме приятелски и ти ми игра с 5-6 титуляри а аз те бих с резервите.така че прави си сметката.за четвърта ти трябва да имаш навсякъде поне по 4 звезди иначе ще си просто спаринг партньор.но ти си знаеш най добре де...

Не че нещо, ама с такава консервативна стратегия ще стана на 50години докато вляза в по-горните групи. Трябва малко авантюризъм, все пак е игра, не е на живот и смърт. Единствената пречка е баража. Ако зависеше от мен се бутвам директно.

ъъъ играл съм играта преди 2-3 години и сега пак я започвам. на мен ли тъка ми се струва или не мога да настройван формацията на игра ?

Izkarai menedjurski licenz i shte mojesh. Mnogo hora se oplakvat ot problemi porodeni ot tozi licenz :)

Leper, 4ak puk 50 godini... nai-mnogo oshte 1-2 sezona pri pravilna selekciq i shte mojesh da se borish za 4-to mqsto... ako popadnesh v po-leka grupa. Prosto teq deto edvam kretat v gornite grupi, izostavat postoqnno, sprqmo tezi deto sa lideri v dolnite grupi. No ti si reshavash. Kakvoto i da reshish, uspeh ot men.

Izkarai menedjurski licenz i shte mojesh. Mnogo hora se oplakvat ot problemi porodeni ot tozi licenz :)

Leper, 4ak puk 50 godini... nai-mnogo oshte 1-2 sezona pri pravilna selekciq i shte mojesh da se borish za 4-to mqsto... ako popadnesh v po-leka grupa. Prosto teq deto edvam kretat v gornite grupi, izostavat postoqnno, sprqmo tezi deto sa lideri v dolnite grupi. No ti si reshavash. Kakvoto i da reshish, uspeh ot men.

Мерси :)

А как се изкарва този мениджърски лиценз? Правих разни тестове, ама не знам дали затова става въпрос...

Ами мисля, че беше в Моят хетрик...и там някъде беше.

А се разбира дали си го взел като отидеш на "Името на отбора"/преглед/Повече детайли за собственика и после горе в дясно е показан като жълто папирусче.

Мисля, че и в правилата и в ЧЗВ го пише това.

пфу аз неможах да се падна да играя с някой познат нацепих се в 3.9 и се очертава една доста интересна групичка :) най гадното , че няма една майна в тая група :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...