Jump to content
BulForum.com

Hattrick

POCEH_B

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

искам да питам като играя приятелски мач играчите ми пропускат ли тренировка и ако е така защо да пускам само резервите да играят, нали все пак всички патуват за мача и всички пропускат тренировка?

frodo said:
.....

Контузии: Здрав

Издръжливост: слабо Пазене: бедствено

Разиграване: стабилно Подаване: лошо

Крило: задоволително Защита: посредствено

Голов нюх: задоволително Статични: посредствено

тая седмица вече се надявам да бия че 4 поредни загуби се понасят трудно-феновете започнаха да се отдръпват от отбора а тва не е добре

Da ti kaja ako vdignesh 1-2 levela izdrajlivostta shte usetish mnogokratno po-golqma razlika ot tozi 1 level razigravane, a izdrajlivost se ka4va po-barzo. Vazpolzvai se ot tozi tip trenirovka na pauzata mejdu sezonite.

midas said:
искам да питам като играя приятелски мач играчите ми пропускат ли тренировка и ако е така защо да пускам само резервите да играят, нали все пак всички патуват за мача и всички пропускат тренировка?

Trenirovka vzemat samo igra4ite, koito sa igrali prez weekend-a i/ili prez sedmicata. Kato shte e hubavo da poglednesh pravilata za pove4e info po vaprosa, 4e tam tova ve4e e obqsneno.

Ina4e prez sedmicata se puskat rezervite, zahstoto te ne sa igrali prez weekend-a... taka i 2ta ti sustava se obigravat i vzemat trenirovka.

значи този отбор-Federers (155180) е в мойта група.дадоха му отбора в началото на сезона.искам някой да му погледне играчите и звездите и да си каже мнението дали това се постига за по малко от сезон и дали този пич нещо не шмекерува?

между другото си е купил и стабилен треньор

frodo said:
значи този отбор-Federers (155180) е в мойта група.дадоха му отбора в началото на сезона.искам някой да му погледне играчите и звездите и да си каже мнението дали това се постига за по малко от сезон и дали този пич нещо не шмекерува?

между другото си е купил и стабилен треньор

Нещо се бъркаш

Отборът беше отстранен от купата в кръг 4, сезон 12

16.12.2005 Federers завърши на 5 място в V.176, сезон 11

21.09.2005 Отборът беше отстранен от купата в кръг 2, сезон 11

26.08.2005 Federers завърши на 1 място в VI.402, сезон 10

15.06.2005 Отборът беше отстранен от купата в кръг 4, сезон 10

06.05.2005 Federers завърши на 7 място в V.186, сезон 9

20.04.2005 Отборът смени собственика си, като sixer пое управлението и го преименува на Federers

До тук 3 сезона ;)

• 1 month later...

Някой по-напреднал ще ми каже ли какви качества трябва да има крилото? Защото очевидно само този показател не е достатъчен. Все купувам разни уж преспективни, ама се оказват пълен *****. Едва последния, който купих засега излиза свестен, ама се бръкнах 1,5 млн за него.

Leper_Messiah said:
Някой по-напреднал ще ми каже ли какви качества трябва да има крилото? Защото очевидно само този показател не е достатъчен. Все купувам разни уж преспективни, ама се оказват пълен *****. Едва последния, който купих засега излиза свестен, ама се бръкнах 1,5 млн за него.

крилото трябва да има крило-поне стабилно и разиграване и подаване-ако едното е стабилно а другото задоволително ще ти дава кам 3 звезди и нещо...

как еновия сезон мачкате ли?аз нещо ще изпадам пак в 6...съсредоточил съм се в купата тоя кръг се надявам да бия и в четвъртия квото стане.

frodo said:
крилото трябва да има крило-поне стабилно и разиграване и подаване-ако едното е стабилно а другото задоволително ще ти дава кам 3 звезди и нещо...

как еновия сезон мачкате ли?аз нещо ще изпадам пак в 6...съсредоточил съм се в купата тоя кръг се надявам да бия и в четвъртия квото стане.

Новия сезон имам една победа с 5-2, ама отпаднах за купата. Иначе с новите попълнения си докарах лявата страна на атаката до Formidable (++) :D . Решил съм и смятам, че ще мога да се класирам първи в групата (освен ако няма разни зулуми като миналия сезон...да падна от последния в групата).

Kriloto kato ka4estvo mu e nai-vajno. Ssled tova e razigravaneto, posle e izdrajlivostta, a sled neq e podavaneto, zashtitata i goloviq niuh.

Dobrite krila sa pone stabilni na 3te osnovni ka4estva. Milion i polovina e baq para za krilo...predpolagam si struva...

Kriloto kato ka4estvo mu e nai-vajno. Ssled tova e razigravaneto, posle e izdrajlivostta, a sled neq e podavaneto, zashtitata i goloviq niuh.

Dobrite krila sa pone stabilni na 3te osnovni ka4estva. Milion i polovina e baq para za krilo...predpolagam si struva...

как бе аз съм пуснал един с отлично разиграване и издръжливост за 450000 и още един с отлично разиграване за 300000...очаквам да ги продам и да зема горе долу хубаво крило или защитник още не съм решил

Тоя сезон тръгвам определено по-добре от предния когато едвам оцелях. " Отборът не е побеждаван от 4 официални мача и има 4 поредни победи." Изглежда добре, ама не е чак толкова добре. Тая нашата група е бая трудничка и е бая зор, ама то така е по-интересно ;) За този сезон се надявам да направя три брилянтни вътрешни халфа и да продам двама прекрасни, когато станат прекрасни разбира се. Идеята е другия сезон да мачкам по-сериозно. Ако капне някой лев отгоре от купата, може и стадиончето да го заформя на 45К. Сега ще ми е първото домакинство за купата и тоя младеж дето играя с него не изглежда да е много корав. Ама ще видим какво ще стане във вторник :) Лошото е, че ми утрепаха титулярния вратар за 6 седмици и през това време ще му падне и формата и сезона за него що-годе приключи. Последната седмица нещо бъг ли имаше не знам ама бая хора изпищяха с контузии на вратарите. На едно приятелче за един мач успяха да му контузят и резервния даже. Има нещо гнило ама не знам какво. Както и да е :) Пожелавам ви успех и по-малко контузии този сезон :)

Юношеският отбор ми стана вече на отлично и се чудя дали да не намаля инвестициите на 20К на седмица, че 40 бона са си много пари както и да го погледнеш. Обаче се притеснявам да не падне нивото щото ми отне 1 сезон да го направя отлично... Някой има ли опит с подобен проблем?

frodo said:
в коя група играеш?кажи си отбора да го разгледам.

моя е botev_ole biggrin.gif

V,215 Plovdiv Utd

ако намалиш нивото веднага ще падне

трябва да продължаваш да даваш по 40000

играеш в доста равностойна група имате само един слаб отбор

успех през новия сезон според мен можеш да си поне трети

Leper_Messiah said:
Юношеският отбор ми стана вече на отлично и се чудя дали да не намаля инвестициите на 20К на седмица, че 40 бона са си много пари както и да го погледнеш. Обаче се притеснявам да не падне нивото щото ми отне 1 сезон да го направя отлично... Някой има ли опит с подобен проблем?

V,215 Plovdiv Utd

и кво става като юношите са ти на отличен? в смисъл заслужава ли си сички тия пари като просто можеш да си купуваш добри млади играчи на ниски цени като 40-50к

midas said:
и кво става като юношите са ти на отличен? в смисъл заслужава ли си сички тия пари като просто можеш да си купуваш добри млади играчи на ниски цени като 40-50к

Играчи за 40-50К хич не са добри между другото. Освен това аз извадих 1 защитник, който би струвал поне 500К. По 1 такъв на месец да изкарвам от школата съм на кяр.

има смисъл да даваш пари за младежкия но аз съм изключение-16 седмици на стабилно и нищо...вече 4 на отлично и още нищо

а един приятел още на стабилно изтегли 2 играчи за по 500000 и 1 за 1000000

въпрос на рандом и изглежда той ме мрази :P

Leper_Messiah said:
Точно една седмица ли трябва да измине, за да изтегля нов играч от школата или тази възможност се появява в определен ден?

можеш да теглиш петък след 12 през ноща...

много грубо отпаднах за купата-с гол в продълженията и дузпа преди тва.абе мача беше купен :D

жалкото е че пак ще се върна в 6 ама аз съм си виновен с едни глупави трансфери провалих отбора

frodo said:
можеш да теглиш петък след 12 през ноща...

много грубо отпаднах за купата-с гол в продълженията и дузпа преди тва.абе мача беше купен :D

жалкото е че пак ще се върна в 6 ама аз съм си виновен с едни глупави трансфери провалих отбора

Тъй и тъй си отпаднал от купата дай да врътнем едно френдли,а? :)

Leper_Messiah said:
Тъй и тъй си отпаднал от купата дай да врътнем едно френдли,а? :)

вече съм си уредил но кажи се отбора и следващата седмица ще те поканя :P

ама да не са ти груби играчите да ми контузиш тренитата

Водя на най-силния отбор в групата от 3 сезона насам с 2-0, въпреки че играя от 20 и някоя минута с човек по-малко :woot

Като се има предвид това страшно ме е яд че изгубих от средняк в миналия кръг. Можеше за промоция да се боря :angry1

А тъпата школа продължава да ми вади някви инвалиди. Последния пациент със 500 ОИК..блякс

Оле, 3-0!

кви 500 оик бе аз не мога да изтегля с 200...

тряа си доволен.аре да напраим един приятелски следващата седмица че ся имам уреден.

отбора ми е botev_ole

е бахти първа победа с 0-1 и 4 изтървани положения

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...