kukuruz Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Купувам BlackBerry Storm Водеща е цената. Външния вид не ме интересува. Ще се ползва за работа и може да е надраскан, настърган и т.н. Единствено условие е, да работи нормално и да няма проблеми с дисплея. За връзка единствено по меил stoil.stankov@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Купувам BlackBerry Storm Водеща е цената. Външния вид не ме интересува. Ще се ползва за работа и може да е надраскан, настърган и т.н. Единствено условие е, да работи нормално и да няма проблеми с дисплея. За връзка единствено по меил stoil.stankov@yahoo.com Безупречно състояние, Пълен комплект ( кутии, калъф, книжки, зарядно, всичко) ползван не-повече от месец ( неприятен ми беше за ползване) , нека да са два месеца. Търсят се 250Лв. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 Безупречно състояние, Пълен комплект ( кутии, калъф, книжки, зарядно, всичко) ползван не-повече от месец ( неприятен ми беше за ползване) , нека да са два месеца. Търсят се 250Лв. Поздрави Писах ти на мейла. (друг меил, след онзи със странния шрифт ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.