Jump to content
BulForum.com

Лаптоп FSC Amilo Pi3540, двуядрен Intel

Recommended Posts

Продавам двуядрен Intel лаптоп Fujitsu Siemens Pi3540.

Има гаранция още половин година!

Закупен е 2009-та, от магазина на hardwarebg.com - iskampc.com.

Работи перфектно и стабилно, без никакви проблеми, даже почти няма следи от употреба, с найлоните по него.

Веднъж му направих близо 4 седмици ъптайм без проблеми. В момента е с две Висти х64 Ултимате, които ще махна. Към него има и лицензна Vista Home Premium, която съм махнал, заедно с резервирания дял на харда, като преди това съм създал ДВД-тата, с които се възстановява лицензната Виста при желание.

Батерията още държи доволно, час и 40-50, безжично държа високи скорости, 9/17МБ/с в зависимост от режима (20/40МХц на рутера).

Приятен усет при писане на клавиатурата.

Параметри

--------------------

- Intel T3400 2.16GHz dual core

- чипсет Intel PM45 + ICH9M

- 3GB RAM DDR2/667

- HDD 320GB SATA

- DVDRW, и за двуслойни дискове

- 15.4" 1280х800 резолюция glossy

- видео nvidia 9300M GS/256MB

- audio realtek

- LAN Realtek RTL8102E 10/100

- WiFi Ralink draft N (150/300 mbit) - тествано, достигам до 18МБ/с безжично

- 3х USB2

- eSATA порт (комбиниран с единия USB, отзад)

- VGA за външен монитор

- HDMI изход

- ExpressCard слот 54/34мм

- 15-in-1 четец за карти (card reader)

- VGA уеб камера

- 6-клетъчна батерия 4400mAh (мисля) - държи около 1 час и 50 мин.

- 3 аудио жака (audio out, line-in, mic-in)

- Kensington lock

СНИМКИ (РЕАЛНИ): Галерия

ВИДЕО: няколко видеоклипа при работа с машинката -

клип 1

клип 2

клип 3

клип 4

клип 5

клип 6

Продавам го, защото:

1. общо взето за година и половина само веднъж свърших някаква работа на него, на морето. Последната година го ползвам единствено да цъкна за час-два игрица вечер онлайн. Преди това го ползвах за някой мрежов тест вместо виртуални машини, нищо особено.

2. вследствие горното, няма смисъл да седи така, защото това е компютър, и макар че все още е достатъчно мощен за всякакви нормални ежедневни дейности, им падат цените така или иначе.

3. нужда от още пари (местим се в нов апартамент който глътна и гълта Много пари), и предвид горните две, беше ясно че няма какво да го мисля.

Давам го с кутията, документите, гаранцията, и двете ДВД-та, на които бекъпнах резервирания дял с Windows-а, както и драйвери за Виста, но при желание да се инсталира 7, можем да обсъдим каква 7-ца, да потърсим драйвери и т.н.

Бих казал отлична машинка, когато я взех, проучвах 2 седмици, и след съвет от екипа на iskampc.com, се спрях на този. Никакви проблеми, въпреки мненията на някои зевзеци с недобри мнения за FSC Amilo.

Цена: 695 670 645 лв (с коментар).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...