Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 И аз съм в списъка с избраните за бета тестър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ще я тестваме идния уикенд, обаче аз май само с теста ще си остана. От годините прекарани в УоУ тоя тип графика ми писна малко или много и ще си чакам Guild Wars 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Днес ми е дошло писмо, че съм избран да тествам и да потвърдя да ме включат в планирането кога да ме пуснат да играя Вчера я свалих и инсталирах - сега само чакам да ми активират бутона Play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Пишете тук, като го направят активен. Аз до тогава ще инвестирам живота си в Skyrim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 В момента я инсталирам.Като почнете да играете кажете къде,че да сме заедно макар и за малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Аз мисля да не си развалям удоволствието от class story line-а и ще си направя една Jedi Consular - FORCE WIZARD, за да хийлвам и да правя PvP с лвл 40 герой. В бета тест форума пише, че ще има такъв сървър, за да може да получат повече инфо от end game content-а. Да дойде Петък, тога окончателно ще реша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 Аз още нямам идея какво ще направя,но то за 2 дена може ли нещо да се види Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Jedi Consular - FORCE WIZARD Знаеш какво ще кажа, затова няма да го казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 И мен ме избраха Точно този уикенд ми се пада доста зает, но все пак ще се поиграе със сигурност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ако верно има PvP сървър на виок левел се набутвам там да видя как ще се държи Jugg-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Точно па тоя уикенд, най-много да имам тренировки. Ще ми е много полезно, щото като цяло не съм от най-фанатизираните фенове на SW поредицата, та ще видя т'ва дали ми пасва на визията за rpg свят. -------------- Защо ми показва kotora, като автор на темата? Не беше ли Любо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Вече знам какво ще правя в Петък след 6 вечерта. И не Пеше, не съм аз - котора си е автора, аз съм само по пропагандата и обновлението Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Вече знам какво ще правя в Петък след 6 вечерта. И не Пеше, не съм аз - котора си е автора, аз съм само по пропагандата и обновлението Честито. Да сложиш скрийншоти после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Усещате ли как утре ще чакаме поне 20 минути на опашка за логване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Еми то нали това искат да видят - как ще се държат при мнооого народ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Казвайте в кой сървър да се боря да влизам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 В който намериш място Аз чакам за единствения английски в Европа. Ама гледам се появи още един оффлайн - та ако го пуснат да влезнем в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Като цяло съм леко разочарован. Ама и съм още втори левъл де. Ще видим довечера, ама май Skyrim-а ми е по-зарибителен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Имам страхотно ниски FPS, не знам на компютъра ми ли се дължи или на това, че играта не е оптимизирана още. Досега не съм имал проблем с друго MMORPG, но пък това е и най-тежкото, което съм пускал май, така че ще видим. Иначе засега (почти 4ти левел) ми е забавно, макар че не виждам почти нищо в битка, защото лагва като г*з Имам малко скрийнчета, ако някой иска - ще кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 На мен ми се бъгна нещо Launcher-a .Днес уж искаше да се ъпдейтва,но се затвори и като се опитах да го пусна пак изобщо го нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Подозирам, че с тази игра ще се разминем. Не само, че MMO-тата са е*ати и time vampire, отделно, че тази нещо... не ми вдъхва доверие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 За сега нищо особено.Нямам идея кой сървър точно е PVP с end content да пробвам как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Айм но лайк. Да си га играят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 8ми lvl sith inquizitor. Не е толкова зле. Оказа се, че съм се вързал в американските сървъри и за т'ва така лагвало... Доста бавно се дига. Куестовете някои са забавни, други - откровено тъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.