Jump to content
BulForum.com

Star Wars™: The Old Republic™

kotora

Recommended Posts

На тази планета дето съм в момента, се продават хубави работи за под 20 жетона. Де да знам, може и аз да съм в грешка. После ще се логна да видя кое как беше.

Еми на тая планета дето съм има много хубави итеми за под 20 купона. Друга тема е, че играта като цяло ме вбесява и ми трябват по 3-4 да забравя колко ме дразни за да поиграя пак. Флайт мисиите ме накефиха, докато не разбрах че имам само 3 на седмица. Нямаш достъп до склада в кораба. Можеш да тренираш само една професия. И след един час търсене, така и не разбрах как да си ресетна скиловете, че са одрискани. Ще пробвам пак след някой друг ден.

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

На тази планета дето съм в момента, се продават хубави работи за под 20 жетона. Де да знам, може и аз да съм в грешка. После ще се логна да видя кое как беше.

Еми на тая планета дето съм има много хубави итеми за под 20 купона. Друга тема е, че играта като цяло ме вбесява и ми трябват по 3-4 да забравя колко ме дразни за да поиграя пак. Флайт мисиите ме накефиха, докато не разбрах че имам само 3 на седмица. Нямаш достъп до склада в кораба. Можеш да тренираш само една професия. И след един час търсене, така и не разбрах как да си ресетна скиловете, че са одрискани. Ще пробвам пак след някой друг ден.

Скиловете се ресетват във флийта - има един чичо дето ти ги ресетва.

Скиловете се ресетват във флийта - има един чичо дето ти ги ресетва.

За републиканската флота ли става дума, там дето мяса на Ironforge в WoW ? Даже повече мяса на Undercity.

Как се казва тоя чичо. Тоест на картата какво да търся ?

тоя и аз го търсих ,вчера.Оказа се ,че и аз съм си омазал малко скиловете,като за 13 левел.

намира се тук,но само за светлата страна.

---

ето един skill калкулатор : http://www.torhead.com/skill-calc#600ozZdsrodkRutzZsz0M.2 ,може да ви свърши работа.

Ако има ограничения за commendations, то това е нещо ново, защото аз от Нар Шада имах доста повече, да не говорим, че от Белсавис трябваше да събера 100 + за една реликва, която пуснаха с последния нещастен пач, който играх. Така че това може да са "бонусите" на f2p-а.

Милионите се правят като продаваш в маркета и от циклене на дейлита и циклене на PvP - поне аз така си направих моите.

Килър, това с професиите пак ли е "бонус" на f2p-а? Защото при нас не беше така. И Space мисиите не бяха само 3 - можеш да ги направиш всичките от 1 до последна, ако решиш - стига да имаш нерви разбира се. Но може и това да е като с 3-те warzone-и дето ти позволяват да направиш.

ф2п така са го орязали, че не е истина просто. То е по-скоро ф2п классторито да минеш.

С всичките тия проблеми, които имат в изпълнението и поддръжката направо не знам как искат някой да вземе да си плати, че да играе. Разбирам да орежат да речем достъпа до най-горния PvP/PvE гиър, и да циклят WZ със слаб гиър, така да те накарат да платиш, да се наоблечеш - но не - орязали са броя WZ. Отделно тия space мисии - то повече от 3 на ден не ти и трябват - основните бонуси от тях са точно да изпълниш дейлито - после е слаба ракия. Поне така беше когато се махнах.

Току що видях ограниченията на неплащащите. По-добре се откажете да я играете. Дори кредити са с лимит до 200К. Така, че хич не се занимавайте според мен да я играете - освен ако не искате сам ода видите класовете и историята. Но с тия 2 аватара лимит не знам и какво ще видите освен, ако не триеш след като минеш класа. Нищо не може да направите ако не плащате.

http://www.swtor.com/free/features

Ако ми refund-нат едни пари в paypal,може и да си взема един акаунт за 30 дни :D

Обаче много проблеми имат с тая игра.Днес ми заби 3 пъти поне + 1 път на излизане от цялата игра.

Отделно забелязах и някакъв странен бъг във Флашпоинт-а ,към който се бях присъединил преди час.Зареди се всичко,но не си виждах таба със скиловете,и можех да бия само с normal attack-a на мишката.Дори не успях да каст-на heal ,и за това ме кикнаха .

---

как да cast-на shield-a ? Като този който е на merc-a.Item-а се намира ,отдясно на lightsaber-a,но не намирах никъде skill за бронята.

Ужас...днес беше отврат. Толкова много лаг не бях виждал от 2005-та.И по едно време като влезнах отново (след крашването) ,от 200 на Taris,останаха само 20.А Taris като планета,е доста хаотична като дизайн,и супер разпиляна ...лабиринт направо.

Space мисиите са яки.Получих си кораба ,ъпдейтнах го малко,и започнах със space мисиите.Направих 3,и толкова за седмицата.Fleet Commendations cap-a е 360~350,но не съм гледал какво да си купя с тях ,като ги събера.

Те 3 на седмица ли са дали? Мислех че за кораба са на ден....

И аз,но такава е съдбата на f2p :lol:

Как да си вдигна сошъл level-a до 2 ? ...и също какво става като стана 2ри level в Legacy-то ? / остават ми 90~100 k XP от този лилав Legacy bar.

-

исках да питам и още нещо ,но забравих к'во беше...

Добре че напомни, да взема да я изтрия. Не мога да си влизам с мейна, щото трябвало да си валидирам мейла, който е валидиран от както съм регистриран. И след като направих каквото искаха, пак същото. Майната им.

OMFG - изрязали са дори допълнителните барове с команди -> играта директно заминава в коша. Тотално са се изложили с това f2p.

Реших да си взема един месец...обаче : At this time, we are unable to process your request. Please return to SWTOR.com Star Wars and try another option.

:confused

Приемам идеи,за това как да си използвам бонусните Картел жетони :)

The Importance of Player Feedback with the New Free-to-Play Option

Recently, we’ve seen your feedback on some of the other aspects of our Free-to-Play option and once again, we are working to improve the experience for all of our players.

Starting today, Preferred Status Players will see an increase to their default Quickbars from two (2) to four (4).

Additionally, in an upcoming patch (no exact date yet, but players won’t have to wait long), Preferred Status Players will be given four (4) additional character slots, which means that they will have a total of six character slots.

Last but not least, I wanted to share the news that the 50 character limit on Global Active Characters for Subscribers will be removed and increased substantially in the same...

може и да вдигнат малко,по малко нещата :pirate

Приемам идеи,за това как да си използвам бонусните Картел жетони :)

Ето ти една идея. не си давай парите и просто изтрий лайното от компютъра си. И с тоя пач, вместо да направят нещо смислено, като например достъп до карго холда в кораба или пък не дай Боже достъп до трите професии, те ти дават два куйкбара и възможност да си направиш още два героя. Това е просто страшната имба, брато. Така ще ти се промени геймплея, че няма да можеш станеш от компютъра следващите две години примерно. Два допълнителни героя е страхотно, стига да ти се иска да се вбесяваш с още два героя, освен двата които вече имаш. И то евентуално ако можеш да си влезнеш с героите, нали.

Ето ти една идея. не си давай парите и просто изтрий лайното от компютъра си. И с тоя пач, вместо да направят нещо смислено, като например достъп до карго холда в кораба или пък не дай Боже достъп до трите професии, те ти дават два куйкбара и възможност да си направиш още два героя. Това е просто страшната имба, брато. Така ще ти се промени геймплея, че няма да можеш станеш от компютъра следващите две години примерно. Два допълнителни героя е страхотно, стига да ти се иска да се вбесяваш с още два героя, освен двата които вече имаш. И то евентуално ако можеш да си влезнеш с героите, нали.

Е не,поне като сме се хванали на хорото ...

харесва ми играта, и преди и след като дадох кинтите.

Тия дни ще се занимавам с модовете по item-ите ,щото се оказва ,че си развивам героя по кофти начин (откъм stats).И май съм се набутал с 30-40 tokens от Corrusant.

Тая игра е голяма мания.Вече 3та вечер рънвам до 5 сутринта.

34 левел със Sage-а.

Вече има и ъпдейт 1.6.

Пфффф. Light sider...

Колкото до пач-а, какво омазаха този път с пусканеот му? :) :)

11.20.2012

Game Update 1.6: Ancient Hypergate is on Public Test Server!

Travel to a remote Warzone to discover a brand new PvP battle mechanic. The Republic and Imperial forces are locked in an intense conflict to control two energy pylons. Fight to take control of these powerful pylons and kill enemy forces to discharge energy into your faction’s gate. The first team to open their portal unleashes deadly reinforcements to wipe out enemy players. But beware, those who attempt to control these objective points may find them to be a bit volatile!

Take on the best pilots in the galaxy. Navigate your ship to victory in new LeveI 50+ Heroic Mode Space Missions! With six new repeatable Heroic Mode Missions per faction, these updated Space Missions will challenge even the most skilled pilots. Players will earn Black Hole Commendations to spend on ship upgrades, high level gear, and more!

For those of you that already have a character, we encourage you to explore Ancient Hypergate and Heroic Space Missions. For your convenience, all Warzone matches on PTS will automatically be set to Ancient Hypergate. Please give us your feedback by posting on the Public Test Server forum. Unfortunately, we won’t be able to offer the ability to copy characters for this test. Be sure to visit the Star Wars™: The Old Republic™ Test Center to learn more.

Please note, at this time we will not be providing Customer Support for this test server. Attempts to file in-game tickets will result in an error message and will not be processed. All gameplay policies are still in place. Inappropriate or abusive players will not be tolerated on the test server and we ask that you please report this behavior to Customer Support here.

Be sure to click here to view the current Game Update 1.6 patch notes.

Your feedback and participation are truly appreciated.

Discuss

This Article

---

Hypergate-а не е нищо особено.Нещо като Unreal Tournament double domination.

Спейс мисиите,не съм ги играл от няколко дни ,щото нямам хубав щит и гърмя лесно..като събера малко кеш ,ще си купя gear за кораба.

За мен тия космически мисии са най-голямото разочарование. Очаквах нещо като TIE Fighter, X-Wing, freespace shooter, а получих някаква досадна аркадна пуцалка...

Левълването е едно от най-хубавите неща в тази игра лошото е, че рано или късно ще стигнеш капа.

Space мисиите ми харесваха много, по едно време всеки ден ги изпълнявах всичките - дори и сивите, но това го отдавам на необходимостта да правя дейли куестове. Убиват време, но за съжаление са single player игри в едно ММО. Щеше да е в пъти по добре да е open PvP зона ;)

Левълването е едно от най-хубавите неща в тази игра лошото е, че рано или късно ще стигнеш капа.

Space мисиите ми харесваха много, по едно време всеки ден ги изпълнявах всичките - дори и сивите, но това го отдавам на необходимостта да правя дейли куестове. Убиват време, но за съжаление са single player игри в едно ММО. Щеше да е в пъти по добре да е open PvP зона ;)

Като бесен почитател на dogfights, се надявах на някакви масови битки срещу други играчи и к'во - аркада на ниво автомат с жетони от 90-те години, само с по-добра графика...

Иначе и аз си ги правих всичките :)

То сивите не са ли безкрайни ? Или всичко мисии с кораба са на ден (като ги изпълниш)

За 2 дни успях да направя около 100 000 в GTN-а ,като продадох 2 схеми за някъв gear + 6-7 armoring mod-a.

-

Разбрах защо ми забива играта.Бях излязъл afk да ям,и сега като се върнах видях ,че "tor has stopped working" .

Problem signature:

Problem Event Name: APPCRASH

Application Name: swtor.exe

Application Version: 1.0.0.0

Application Timestamp: 50c2907b

Fault Module Name: KERNELBASE.dll

Fault Module Version: 6.1.7601.17965

Fault Module Timestamp: 506dbd3f

Exception Code: c0000005

Exception Offset: 0000c6e3

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.4

Locale ID: 1026

Additional Information 1: 0a9e

Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Additional Information 3: 0a9e

Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Това може да помогне и на други,понеже разбрах,че и на други хора в играта им забива по странен начин.И най тъпото е ,че няма как да разбереш защо забива,докато играеш.Но като си афк се появява прозорец за затваряне на програмата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...