Jump to content
BulForum.com

Star Wars™: The Old Republic™

kotora

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Пуснаха Ф2п.Тия дни ще я тествам.Дано да е нещо като : swkotor.

Гледам има някакви Cartel Coins,и не разбрах в играта ли се събират или си ги взимаш от web store-то ,срещу $кеш.

Как да разбереш, като сайта три дена е в maintenance.

За друго не знам, но солото ще го изиграя със сигурност. Играта като цяло не е кой знае какво, но за всеки фен на Star wars, солото е готино преживяване :)

Пуснаха Ф2п.Тия дни ще я тествам.Дано да е нещо като : swkotor.

Гледам има някакви Cartel Coins,и не разбрах в играта ли се събират или си ги взимаш от web store-то ,срещу $кеш.

Идеята на тези кинти беше, че ще ги дават на играчи с платен абонамент.

Ама с тяхното ф2п, с ограничението само до 3 wz на седмица до никъде няма да стигнат. Защото хораа като минат кампаниите и до там. Като няма какво друго да правят и ще я зарежат. А да плащаш за нещо което е пълно с бъгове, липсващ съпорт и други тъпотии не е работа. То ако всичко беше читаво, нямаше да има такъв колосален отлив на играчи и нямаше да им се налага да пускат въобще ф2п.

Сега пробвах да се логна, ама гледай ти каква изненада, логина не работи. Толкова бездарна работа не бях виждал скоро и то от сериозни фирми като Bioware и EA. Що се мъчат ами не я изтрият направо тая игра, не знам.

Аз се "логнах", ама после ме питат - "What is your library card number?", а аз на такъв въпрос изобщо не съм отговарял, адската тъпотия, писах на съпорта уж, да видим до ден-два-три дали ще се оправя :D

Почва чакането,да се свалят всичките 25 Gb от играта.

Ще я тествам и ще преценя дали си заслужава абонамента :) ...макар ,че пише : ф2п ,up to 50 level without restrictions (не пише колко точно са всичките ,предполагам 50,понеже в KOTOR 2 също бяха 50,но имаше един glitch където за 3 часа помпане на мишката се вдигат всичките левели).

А и по бавно се вдигали level-ите.

PS: след като се спре download-ера ,после като се пусне започва от където е спряло преди ... помислих си ,че ще започне от 0 % .Явно не е толкова бъгава ,колкото си мислите :tongue

Играта изглеждаше интересна, доста възможности, приятен gameplay доста интересни class quests, нооо... изпълнена с подобни проблеми. За това и цялата ни тукашна групичка спряхме да я играем...

10 часа направих. Почти 9 левел Jedi Consular.Грабна ме ,честно ! Има 10000 неща вътре. 20-30 бъга ,+ малко лаг на моменти (за 10 часа ми лагна точно 3 пъти,и първият път ми заби играта,но после като я пуснах установих ,че съм на същото място ... и забравих за крашването) Много общо има със SW KOTOR ...все едно Kotor3 ,ама мулти плеър.

Най тъпото си остава тоя картел маркет...защо не мога да си събера cash от играта,и да го инвестирам в картелни житони (или дори да си купувам от маркета,със събраният cash) :confused ..и дори от маркета зарибяват с някакви невиждани в играта item-и,достъпни само в маркета.

защо не мога да си събера cash от играта,и да го инвестирам в картелни житони

Пак да повторя - тези се дават само на играчи с платен месечен абонамент.

Не знам как да го напиша, че да го разбереш.

Направих си зелен lightsaber :lol: ...добре изглежда,дано има и модове по него.

Ще ти доскучее да знаеш. Не искам да те отказвам, но Диаблото ми се играе 10 пъти повече отколкото солото на Star Wars.

;)

Аз лично се опълчвах доста на Диаблото, цъках PvP и станах ранг 92 в SWTOR, но всичко приключи след поредния нърф на хийлинг класовете и миграцията на сървърите. Дано Ви хареса играта, макар че съм 100% сигурен, че няма да се задържите много.

Лилавия най-ми пасна като цвят на кристала на мен. И зелен с черно ми харесваше много - ама то това го взех от един ингейм евент.

Трейлърите на играта много грабват в началото. А и самото име STAR WARS си звучи обещаващо.

Самата игра, обаче ми омръзна за малко повече от два месеца. Още тогава не си доиграх платеното време, сега с тези "новости"

които видях през рамото на брат ми докато разглеждаше, не мисля дори и да вляза в нея.

Няма живец в тази игра според мен, като че ли все едно съм отишъл на гости на самотен стар човек, хич не ми е забавно в нея.

Жалко само за хубавата идея, много "хляб" има в STAR WARS някой да може да го умеси правилно. Можеше и да е най -играната игра за това време :blush:

Как ги правите тея пари в тая игра не мога да разбера...за един черен оранжев кристал - 7 000 000,струва в един от маркетите на станцията след първата планета .... А аз едвам имам 5000 в инвентара.Отделно днес вдигнах някакъв скил на мерк-а ,чрез който го пращам за кристали,и се връща след 3 минути,и там взима по 200 gold,за една командировка.Има още да му цъкам ,докато стигна 400 точки на скила.

btw,определено мисля,че хората я играят.В EU PVE сървъра който играя ,има не по малко от 200 човека.И почти на всяка мисия като рън-вам, има хора до мен.

btw,определено мисля,че хората я играят.В EU PVE сървъра който играя ,има не по малко от 200 човека.И почти на всяка мисия като рън-вам, има хора до мен.

Ти 200 човека за много ли ги имаш ;) То има повече активни играчи в пиратките на WoW :D

Как ги правите тея пари в тая игра не мога да разбера...

Е ти какво искаш - от 2-ри левел и оп милиардерче. Ще играеш, ще циклиш ще събереш кинти.

Е ти какво искаш - от 2-ри левел и оп милиардерче. Ще играеш, ще циклиш ще събереш кинти.

Това е ясно :)

Интересува ме какво да правя с commendation-ите ? Имам 20 от първата планета + 17 от втората...и много странно ,но лимита им е 20.Не знам дали т'ва е заради level cap-a ,или заради f2p.

Това е ясно :)

Интересува ме какво да правя с commendation-ите ? Имам 20 от първата планета + 17 от втората...и много странно ,но лимита им е 20.Не знам дали т'ва е заради level cap-a ,или заради f2p.

Какъв level cap ? Има вендори дето да си купуваш разни работи с тия commendations.

Какъв level cap ? Има вендори дето да си купуваш разни работи с тия commendations.

Да,обаче в таба пише : че съм събрал 20 жетона за Tython от общо 20 .Значи мога да имам само 20 събрани за Tython,или мога да събирам и над това число.В магазина,може да искат 40-100 жетона за някакъв item примерно.

Ще обиколя из магазините да видя какво се продава срещу жетоните,или направо ще влезна в аукциона ,и уж за по евтино да купувам от там.

Питам,щото откакто минах Tython се появиха 1000 нови неща в играта,и се обърквам вече :tongue

---

Add : докато се рових из youtube,попаднах на някои интересни клипове ,и о там видях ,че може да се правят яки пари,само с търговия на crafting materials,etc (в големи количества),в аукциона .Най-ниски са цените през weekend-a.

Подобно нещо имаше в една друга игра - Galaxy on Fire 2 ,която играх преди 2 месеца.И там във всяка една соларна система /планета ,различните неща имаха различни цени.Започнах да транспортирам по 50-100 тона от някакви медикаменти ,от една в друга планета ,и се печелеха прилични пари.После преминах на по скъпи неща (някви органи...по 25 k gold на тон,в планети с висок hi tech level...и ги продавах по 30~40 k gold по други планети). Така направих към 8 000 000 и успях да си купя най-скъпият кораб в галактиката... тука малко спам се получи,но механизма за парите е ясен :bgrin:

И между другото,free 2 play-а отново е орязан по отношение скиловете на merc-а.От 3 произволни,мога да ползвам само 1 ,щото е f2p :angry1 .Но пък ,при наличие на 4-5 merc-а ,може да измисля нещо,в процеса на игра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...