RaptoR Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Аз по принцип затова не харесвам игри с 1000+ сървъра. Просто са размити ужасно нещата... Жалко за иначе прилично изглеждащата игра, явно вече не е достатъчно само техническото изпипване за успешно ММОРПГ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Здравейте, може ли някой да ми поясни следната ситуация: Някъде в периода около 20-23 януари си купих играта и си пуснах акаунта. Като го активирах със тези ваучерите (така ги наричам аз) за 2 месеца. и като се добави безплатният месец при пускане на нов акаунт би трябвало да са 3 месеца предплатено. (аз поне така ги смятам) Тъй като 3-месеца според мен от тогава до сега вече истекоха, аз мисля че не трябва да мога да влизам повече в играта, но на пук на тази логика аз се логнах и тази сутрин. Полюбопитствах да видя колко време всъщност остава до изтичането на платеното време и с изненада открих че имам още 29 дни. Как всъщност е възможно това? Кредитна карта не съм използвал при активацията понеже нямам такава. иначе щях да реша, че се е заредила автоматично както при WOW на времето ми беше. От къде ми идва този 4 -ти месец отгоре си нямам на идея. Или пък да имам 2 гратис при активация? Някой може ли да ми каже какво пак не съм разбрал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 За стари играчи отказали се май пуснаха един месец без пари. То и за активните 50-ки или легаси левел 6 също им отпуснаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 За стари играчи отказали се май пуснаха един месец без пари. То и за активните 50-ки или легаси левел 6 също им отпуснаха. То аз не играя много по-2-3 часа седмично, но брат ми експоатира акаунта на макс, тъй че едва ли сме със статус отказали се, но legacy нивото ми е май или 7 или 8, ако е така, ще е от него сигурно. Миро аз обратно на теб подхванах героите. В смисъл направих си Juggernaut и оставих Mercenar-а да си почива Много повече му се кафя на новият герой сега. Явно мелето ми се отдава повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 И аз вече вчера имам петче и един безплатен месец. Ще играя до Август вкл. - до тогава ще съм на 100% ранг 100. Пеше не знам какво да ти кажа... от Републиката се махнаха почти всички. Една от водещите PvP гилдии - One man Premade се премести и тя в ToFN, който е най-населения EU сървър. Останалите (а те са много малко) ще се организирват в една гилдия - Tatoo Inn. Така ми каза единия от републиката с когото си пиша - Jarr. Вчера милите изиграха една игра на Voidstar, където ние атакувахме първи и направо да 3 минути ги изнесохме. После те като нападаха си пролича защо - бяха 5 човека само. Та си початихме с него тогава, а и след това той се логна с BH-а си. Определено да си Репс на нашия сървър си е приключение. Не могат да си направят дейли PvP куеста, за weekly не говоря изобщо, че той снощи беше 2 от 9 победи, а аз го приключих рано - рано във Вторник. BW са прости, да направиш едно ММО и да го поддържаш живо си е доста голямо изпитание. Баланса на класовете е супер трудно нещо, баланса в сървърите и то. Ако не пуснат трансфери - тази игра малко по малко ще си замине. Ще останат само тези сървъри, които сега са пълни, а такива като нас ще си умрат бавно. Ако пуснат cross server PvP и флашпоинтове - нещата ще са много по-различни. Но това не го виждам скоро. Те имат да си оправят толкова много бакии. Ние с Кики ще продължаваме да я мъчим, защото просто няма друго по-интересно нещо. Тя ще си пусне Диабло, ама аз не съм му фен, така че пред алтернативата, която тествам сега - това падение МоР, по-добре да си играя ситката. PvP-то в тази игра ще спре последно, нищо че е супер небалансирано на този етап. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Някой може ли да ми каже как да взема този датакрон. гледах сумати клипчета, и на всякъде се минават по този начин. Работата е там, обаче че когато отида аз там и започна да подскачам по стълбата било то със спидера или без него, героят ми никага не се задържа на нито 1 стъпало. Забелязах че горе има някакъв магнит, но и него не го знам от къде да го взема. Правя някаква грешка изглежда, но така и не знам каква е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Аз смених сървъра. В стартовата зона имаше повече играчи сутрин, отколкото във флотата на стария сървър в активно време. Чакам за wz по-малко от минута. Warzone, която играх (с трите артилерийни станции) спечелихме с резултат 4% (rep) 0% (imp)... Беше интересна игра, двуостра, с шансове и за двете страни. С организация... Не като преди - rep да са с един-двама играча по-малко... Тъпо е така, но какво да се прави... Накрая ще останат два-три по-сериозни сървъра, просто защото хората, развили играчи на по-малките не желаят да почнат всичко от нулата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 На планетата има един търговец, който ти продава MSSG weapon _ мисля така се казваше. Точното име трябва да видиш, в обясненията за 10+ datacron-те. Та с него може да се закачиш за онази кука горе. Това оръжие ще ти трябва и за един datacron на Corellia. Пешо на кой сървър отиде и от коя фракция? Щот и аз имам в Tomb of Нещо си Nadd -32-ка Sentinel и 13-ка healer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Tomb of Freedon Nadd, Antaress - Jedi Shadow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Направо си се съберете с другия предател и си цъкайте двамата. Или както казват братята англичани GL HF! Даже може дружно да си влезнете в гилдията Bane of Dulu и да играете с оня самозванец там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 А к'во да правя в ония умрял сървър? Да чакам 2 часа за wz, да ходя сам из флотата и се веят пустинни кактуси по улиците? Или да си говоря с NPC-тата... А и аз не държа особено да влизам в гилдия май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 А к'во да правя в ония умрял сървър? Да чакам 2 часа за wz, да ходя сам из флотата и се веят пустинни кактуси по улиците? Или да си говоря с NPC-тата... А и аз не държа особено да влизам в гилдия май... Пешо аз ако игра или ще съм с Apt или с Poliel - още не мога да реша healer или дпс ми се цъка. Поне направиха да адваш хора като приятели, дори да са офлайн - та лесно ще се засечем кой кога е вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Само не разбирам защ тръгна Пешо да се защитаваш, все едно съм те обвинил в нещо. Просто ВТЪКНАХ, че щом си там е добре да се обадиш на другия джедай-медай, за да си цъкате заедно. Да не говорим, че даже Ви пожелах и късмет + най-веча да играете с удоволствие. Ама то явно Pubs са свикнали да QQ нон стоп та и ти за това почна да ми обясняваш Спокойно, ние и без това от доста време не играем заедно, така че важното е всеки да си запълва свободното време - както му е най-удобно и както намери за най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Ба, знаеш, предполагам, колко ми дреме за играта. Даже още се колебая дали да не си спра абонамента. Особено и ако си купя Diablo-то юни месец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Ама ти още ли не си го спрял? Аз след онзи безумен 1.2 пач и си го спрях, но имам да играя до Август включително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Все още се колебая. От Diablo-то не съм много във възторг, честно казано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Да им пикая на бъгавата крашавща игра дето спретнаха. Тия пачовете имам чуството, че ги правят за да осерат повече играта, а не за да я оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Убедихте ме, че мъдро съм постъпил, спестявайки си разходите по тоя продукт. Жалко наистина за пропиляната перспектива от тия хора, не съм и предполагал че дотук ще се стигне толкова бързо... ХРЪтисва акаунта на брат ми, който поне беше евтин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Миро, откакто я имам тая игра ми е крашнала веднъж. Говоря и за десктоп машината (преди и след ъпгрейда), както и лаптопа. А иначе основната причина, да я предпочитам пред Diablo (все още) е, че има PvP. Все още обмислям да й спра абонамента и като свърши времето - да решавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Ми то на мен почна да ми крашва последните 2 седмици. Вчера забелязах, че е като взимам/давам куестове в лагерите на Тарис. Вчера пак беше подобно. Взех един куест 2 минути след това изпраска. Вчера единия път направих 4 WZ поред и нямах проблем, но между тях бях някъде из картата, че бях тръгнал да минавам куестове. След WZ-te се върнах да дам едни куестове - до 2 минути след това крашна. След това почнах да играя - след 10-15 минути отидох да върна куест и пак краш. Т.е за последните 3 дни 4 пъти краш винаги в лагер на Тарис, независимо дали съм играл час или 10 минути преди това. Не вярвам да е съвпадение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Да, явно... Аз в Тарис май още не съм ходил на тоя сървър... Ред: Нааай накрая успях да се вържа в сайта им и да си прекъсна абонамента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Това значи, че останах сам в играта. Скоро и Кики ще ме изостави. Аз май ще се местя в друга гилдия щом нещата станаха такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 BW motto- If it ain't broke, break it. If it is broke, take it away. :laughing1: Излезе, че с вчерашния пач са затрили на хората matrix кубовете - онези дето се правт от datacron кристалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Е ти не разбра ли, аз чета пач ноутовете и там пише ли пише и аз се чудя какво толкова може да оакат - отварям си char window и какво да видя - празна дупка... Не знам тези хора нарочно ли го правят или просто са некомпетентни. Да не говорим, че май щяли да пускат играта и за конзола и за това всичките им усилия явно са там, а не в подобряване на баланса и геймплея. Оффф не знам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Е ти не разбра ли, аз чета пач ноутовете и там пише ли пише и аз се чудя какво толкова може да оакат - отварям си char window и какво да видя - празна дупка... Не знам тези хора нарочно ли го правят или просто са некомпетентни. Да не говорим, че май щяли да пускат играта и за конзола и за това всичките им усилия явно са там, а не в подобряване на баланса и геймплея. Оффф не знам вече. Последните пач ноутове са за 08.05. Вчерашните и днешните ги няма. А пише, че и днес ще правят нещо. Иначе в launcher-a вярно пишеше - съветваме ви да не ги слагате - защото те нали не са BiS и никой ама никъде не ги ползва.... И сега де що е имало играч 50, че и по ниски(има хора дето си ги сглобяват и на долните левели) му го няма въпросния куб. По тази линия поредния бисер на """съпорта""" - Един пита - ако сложа нещо на мястото му, да запълня малко статистики ще направи ли проблем? Т.е трябва ли да ми седи празно това място, когато ги връщате или може да си ползвам нещо. От """съпорта""" му отговори някакви абсолютни безсмислици все едно не е прочел какво пита. 5 човека веднага налазиха тоя бот за глупостите, които пише и той по-долу "ооо извинявай, не те разбрах добре първия път". Един друг се оплаква - пиша нещо, питам в тикет, а получавам нещо почти автоматично като отговор, и почти нищо общо с питането ми. Беше, че им писал знам, че има проблем с кубовете, но как ще ги върнете - като шардове или кубове. Защото вчера си направих 2-ри от другите и той изчезна. И понеже не може да има по 2 куба какво ще стане - как и какво ще ми върнете. Те му писали имаме проблем с кубовете, гледаме да го оправим )) И това, при положение, че им е писано, че знае за проблема и иска да знае какво да прави. Един пич накрая писа - BW сложете една кутия с шардове и кубове във флита - ние ще си вземем липсващите работи )) Иначе замазаха очите на хората с тъпотията - пише сървър, герой и какво ви липсва, все едно някой на ръка ще мине и на който се е оплакал, ще му го върнат. Един им тегли майните и каза, че това не е негова работа - не си пази на тетрадка списък с гиъра, който е имал. Друг им каза - в едно мнение, ще ви дам цялата информация - всички герои, на всички сървъри, които са го имали екипирано(защото ако е в инвентара седи) им ги няма. Не се правете на луди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.