TAZ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Да Пешо има вече голям смисъл. Преди не можеше да се взима champion значки. Сега, след като се появи на бял свят 1.1.5 вече можеш да си ги взимаш срещу 150 Mercenary, които пък си ги събираш - като обмениш Warzone значките си във всеки един WZ преди да почнете при NPC-то на входа. Та... тъй като малко тъпо го написах - ти си събирай warzone comendations и като наближиш 1000 си ги смени за Mercenary. Ако искаш си купи срещу 120 Merc - Champion comendations или можеш срещу 200 Merc и 200 warzone да си вземеш торба, в която има както Centurion, така и Champion comendations. Като станеш лвл 50 ще имаш достатъчно comendations, за да си вземеш гиър и влизането ти в лвл 50 warzone-а няма да е толкова болезнено. Това ще ти се отрази и в по-бързото стигане на Battlemaster ранга, който е 60-ти. А на практика това ти е и целта в момента, ако ще играеш PvP разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 във всеки един WZ преди да почнете при NPC-то на входа. Или при вендора който седи точно до кутията за PvP Куестове в IF 30:10 е курса. Или от продавачите в двете PvP зони на Ilum и Tatooine. Там продават и раниците, и значките за BM и разните там стимове за кръв и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Ауу, да влезнеш при 1:2, твоя отбор да изравни и да спечелите с твой гол - PRICELESS!! ---- Ред: Бати якото - и двата дни, в които имам излизания - играта прави maintenance Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Тука станал голЕм театър Жалко че не мога да разбера точно какво си говорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Пуснали ги в батълграунд един срещу друг и Любо рейджва, че Миро го е гонил да го трепе. Което леко ме озадачава, щото аз във warzone последното, което гледам е ника на противника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Е дотолкова разбрах де, не ме прави на малоумен Между другото аз подкрепям Любо Не те ли е срам бе, Слакър, приятел да убиваш? Без значение обстоятелствата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Вчера видях, че съм забравил да си кача базата данни на телефона, та затова днес ще пробвам отново и може тази вечер да успея да подкарам сайта и форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 намери ли къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Да, платен. За сега ще взимам месец, за месец, макар да излиза по-скъпо, но ако оправят стария сървър ще го върна там бързо, без да остава много предплатен за напред хостинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 В Четвъртък излиза дългоочаквания пач 1.2. С него идват и ranked warzones, както и новия PvP & PvE тиър и UI промени, нов оперейшън и флашпоинт и много други неща. Като фен на PvP-то се радвам, че ще има нова warzone-а. До тогава ще съм вече ранг 80-ти или 81 Официално съобщиха, че за качването на пача на live сървърите ще им трябва поне 8 часа, но последния път нещата се проточиха доста повече. За жалост отново са избрали прайм тайм за Европейците Като се появят patch notes - ще ги постна и тук, има доста за четене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Например, че легасито ще играе вече някаква роля... Аз получих мейл, че липсвам на Кем... П.П. Любо, виж в Размислите к'ва тема има и как си интерпретиран Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Аз в гилдския форум писах. Легасито е горе - долу интересно, ама само като правиш куестове. Иначе в PvP няма да имаприложение. А и аз със моите женски персонажи - ще стана като Nightsisters - само девойки ще са във фамилното ми дърво От снощи съм Conqueror, днес ако пуснат сървърите ще си взема и новия War hero гиър, защото имам точки. Ама то днес ще е някаква лудница - ще си правя UI-то, ще трябва наново талантите да правим, че всичко е ресетнато... абе луда работа и пълна суматоха. И като капак съм сигурен, че BW ще се омажат нещо и ще има рестарти и фикс пачове довечера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Deja vu ... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Мъжката се осраха с тоя пач. Не само като идеи и явно и в баланса, но и като чисто техническо прилагане на пач-а. Бай, бай Биоуеър. Може би след след някой друг месец ще ви преслушам пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Хм, оказа се, че играта що-годе върви на лаптопа. Хора... сериозно ли т'ва легаси единствено ти дава правото да отключваш раси за всички класове?! lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Не. Но май тов е единственото смислено нещо. Обаче да си направя 50л миралука маодер - трябва да изцикли една миралука до 50левъл. Да бе, да. Иначе ти дава разни бъфове, скилове и т.н, който важат само докато си правиш куестове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Това с бъфовете си е добре, ама трябва да вдигнеш всичко до chapter 2. Има и още някакви неща, но те са глупави например - да си викнеш поща в кораба, да си викнеш Galactic Trade Market в кораба и други такива. Но много пари искат тези чудеса. С две думи много шум за нищо. Аз все още дъвча горчивия хап на нърфа на хийлърите. Снощи само 2 игри бях с още 1 хийлър в warzone. На останалите си хийлвах сам, просто хората са се отказали тотално да изпълняват тази роля - всеки бие, коли, трепе. Да не говорим, че има много тъп бъг - трябва да си свалиш модовете от батълмастър гиъра, за да можеш да го замениш за най-новия PvP сет. Снощи заминаха сумати пари за махане на модовете, но поне вече имам 1 част от сета и нов light-saber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Тия се насраха с тия пачове! Т'ва на нищо не прилича вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Да, но warzone commendations, които получаваш при загуба са почти колкото тези, които до сега получавахме при победа. Тези, които изреваха най-много e-tears, че не може да се нагрухат с PvP предмети за 3 дена сега са щастливи и им се вдигна e-peen-а. Да не говорим, че е било голямо циврене за медалите и великата нулева фиеста на BioWare. Сега 1 медал и да не искаш - ще направиш и ще си вземеш пари, commendations, exp и т.н. Преди искаше 3, а преди 1.2 пача искаше 4. Сега останахме само хийлърите осрани, ама то май това е идеята на играта - да няма хийл в PvP-то, а ако го вахнат от играта това чудо - ще е направо върхово постижение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Любчо, я обясни, след 50 случва ли се въобще някога да паднете на wz? Че преди 50 от страната на републиката е тотална трагедия. Да не говоря, че в сървъра средно на планета има по 1-2 човека, а във флотата и там не е голяма навалица... Т'ва мирише супер стабилно, дано направят някакъв вид трансфер на герои, че този сървър определено не се издържа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Има игри, които падаме от Републиката. Те имат много добри играчи с много добър гиър. Peege, Jarr, Washington, Ramses - все хора, срещу които знам, че няма да ни е лесно. Huttball им е много трудно да ни вземат, за останалите си е 50/50 шанса. Аз със Jarr станах голям приятел даже Но всичко си зависи и от останалите 4 човека от отбора. Ние си влизаме премейд, ама има игри, когато все едно сме 4 срещу 12 - толкова глупави хора има. Определено трябва да измислят нещо, защото става така, че вечер, ако републиката не се логнат и на флийта сме 20 човека. Все срещу едни и същи се падаме. Толкова хубав сървър беше в началото, направо ме е яд, че сега опустя така. Има 2 - 3 сървъра, в които повечето народ реролна и нашите станаха призрачни. Ако искат да налапат още малко парички - сега е момента да пуснат платен трансфер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Просто се чудя дали има смисъл да продължавам да играя. Като цяло Shadow повече ме кефи като playstyle, но в midlevel републиката яде такъв невъобразим пердах, че не е истина. Истинско чудо е, когато сме равен брой играчи. Обикновено империята са с един-двама човека повече, което не мога да повярвам, че е допуснато от bioware. Определено сериозно обмислям да си спра абонамента. В тая игра няма нищо mass. Нито ми се играе в ghost town, нито за пореден път - да почвам от начало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Като ви чета така в последно време имам чувството, че тая игра се оказва провал... Направо не е за вярване... Брат ми също твърди, че е скучна, но той се оплаква предимно то това, че е сам и няма с кой да си партнира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Ами Видене, те в началото напускаха 1000 сървъра, които бяха общо взето пълни. Ама като поотмина време и доста народ се отказа от играта. И сега на лице имаме хиляда празни сървъра и три-четири, в които има хора. От прочетеното из форумите стигам до извода, че са направили възможно трансфера на играчи от сървърната група Австралия, което значи, че е възможно, като функционалност на играта. Ама тъпанарите от BW не им стига акъла, да се осетят, че празен сървър = недоволен играч. Кажи ми, casual играч като мен, дето от Декември се мъчи да посъбере носия дали би започнал целия процес отначало в някой по-пълен сървър? Особено и с предстоящото излизане на Diablo 3. Просто не виждам по какъв начин се надяват да задържат играчите си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.