Jump to content
BulForum.com

Star Wars™: The Old Republic™

kotora

Recommended Posts

Де*а мама му, тия нямат ли си testbed? В моята фирма всеки път, като тестваме нов продукт/услуга - първо се пуска за тестване на тестова платформа. Фирма, която има десетки, ако не и стотици пъти повече служители, а да не говорим за финансовир ресурси не може да направи същото?!

Супер непрофесионално отношение!

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Кога се е случило това бе момци? Аз снощи вярно, че се логнах много късно - ама всичко беше на ред. Даже нещата бяха добри, защото бях продал доста камъни. Сега в галактическия пазар има 2 страници с камъни от мен ;) Много съм доволен от Кем Вал, той най-добре се справя с това производство, много добър companion ми е.

• 3 weeks later...

Мирославе, Treason те търси под дърво и камък. Иска хероици да прави и ти да танкваш. Тъй като гледам, че не влизаш много, а и искаш през повечето време да вдигаш Лобстера - ти пиша тук. Да се разберете нещо ингейм, че ме изяде.

А пък Пешо трябва и той да е малко по сериозен и да вземем да направим + 10 all stats datacrone-а, защото само той ни остана на нас.

Пешо е влюбен до уши и само джедайката му е в главата :) Само мисли как да я привлече на тъмната страна :lol:

Иначе снощи подминах 47 и съм на 1/3. Снощи през по-голямата част от вечерта нямаше нито един човек в гилдията... Преминах на Madness и да си кажа честно - доста по-забавна ми е играта така. Отделно, че вече мога да си позволя повечко да играя с Ashara и май подмина Khem по affection... Макар че при куеста със сънищата в един момент свичнах на Khem, че нещата доста загрубяха. Довечера ще се появя по-късно, че обмислям да потренирам малко, че irl PvP-то доста съм го занемарил...

Мирославе, Treason те търси под дърво и камък. Иска хероици да прави и ти да танкваш. Тъй като гледам, че не влизаш много, а и искаш през повечето време да вдигаш Лобстера - ти пиша тук. Да се разберете нещо ингейм, че ме изяде.

Ами не влизам защото имам доста неща за вършене тези дни, а време никакво. В това хубаво време само обикаляме и вечер като се върна е или късно или съм уморен.

Иска хероици да прави

Вие няма ли да идвате - така го пишеш, все едно ще сме си двамата само.

А пък Пешо трябва и той да е малко по сериозен и да вземем да направим + 10 all stats datacrone-а, защото само той ни остана на нас.

Ilum-ските?

Datacrones 67/67 Pagane & Idunn

Явно този от флийта не го брои в codex-а. Вчера Пешо бяхме онлайн, ама тъй като Treason постоянно ме пита за Миро, а аз не мога да му държа сметка на Миро кога ще играе и кога не - за това не бях с Пагане. Опитах се да обясня, че ако Миро е онлайн ще отидем, нищо че съм малко болен - но като го няма Миро аз с рандъми не искам да го правя. До сега да съм ги направил всичките хероици, ако беше да ги правя с непознати хора.

И ние ще дойдем бе Круле, ама той теб търси! Аз поне за 1 - 2 часа съм онлайн с инквизиторката всяка вечер, ти си липсващото звено.

Всеки един, който намериш ти дава перманентен статс бъф. Има някой, които съдържат кристали, като комбинираш 3 от един цвят на лвл 50 можеш да си направир реликва с доста добри статистики - примерно (клик)

Днеска вече шансовете да се появя са много големи.

Пешо остават ти значи само 66 + 6, които дават +10 на статовете :)

Аз използвах клипчетата на тоз момък:

Като стигнеш Corellia свирни да видим един датакрон дали може да го вземем с теб.

Почвам да се чудя дали това е причината вчера някакъв Shadow с левел по-ниско да ме направи за смях.... Освен, че шибаните копеленца ти изникват в гръб и вече са с 1/3HP напред в битката...

• 1 month later...

Поцъках аз триал до 15 ниво и малко съм със смесени чуства от играта. Нещо прекалено много Mass Effect хави видях, там, дето не им е мястото. Но си е зарибявка като цяло. Едва ли ще постигне масовата истерия, като WoW навремето, но от всичко друго което излезна последните години, тази игра е номер 1. Все още медитирам дали да се прежаля да я купя или не, но това предстои да се реши :) Това , което истински накланя везните е, възможноста да ганквам всички гадни стиски кавали от форума :)

Аз облякох в PvP gear BH без каската, като 3 от нещата вече са champion. Остава да вдигна някакви си 30 левела, та да почна да се замислям за Battlemaster облеклата. Но това е минимум след 2 седмици, че да не е и повече. Но поне сега е малко до средно по-леко в WZ-те. Няма такъв кеф като да си приключиш едновременно 2 седмични и 2 дневни куеста, като заедно с това си купиш и допълнителна раница - общо 9 броя и почваш да се окичваш с gear :)

Мен определено доста ме кефи 'stealth' стила на игра на... сенчестия Джедай. Ако не забележите жедай на име Zerathul - не съм бил аз!

Може да те забележим само на Ilum или в някоя WZ - другаде къде? То левелите ги направихме - сега само ПвП и може би някой инстанс на хероик и као се посъберем и може и опс да направим.

За хероци трябва гиър - аз с танк-а с нормалния гиър като отидохме на фалшивия имепратор и робота на края ме изпука с 14500 при налични 15К и точно за 1.5 сек умрях. На нормал го минаваме, ама хероиците са...

Поне покрай PvP то по-хубави дрешки се взимат та да може да издаяним и да съберем за PvE. Иначе с тоя дето стигаме на 50л много е зорно.

За хероци трябва гиър - аз с танк-а с нормалния гиър като отидохме на фалшивия имепратор и робота на края ме изпука с 14500 при налични 15К и точно за 1.5 сек умрях. На нормал го минаваме, ама хероиците са...

Поне покрай PvP то по-хубави дрешки се взимат та да може да издаяним и да съберем за PvE. Иначе с тоя дето стигаме на 50л много е зорно.

Няма логика с гиъра от нормалния инстанс, да не можеш да го минеш на хероик. Или си слабак (майтапче :) ) или Bioware са кавали. Да не би да са направили PvP гиъра да става и за PvE ??? Не е лошо като цяло, но малко се губи смисъла от влизането в инстанс тогава.

Как да го кажа - сега заради всичките онези райдърчета дето обичат да циклят един и същ бос за гиър и дето са оревали форумите направиха така, че тиъра от настоящите райдове са с повече НР от гиъра от PvP. С прости изчисления се стига до извода, че колкото и експертайз да събереш - тукашния ресилиънс - отново цикльора на босчета, ще те убие малко по-бързо, ако се срешнете в нукой warzone.

Много се надявам това да го оправят, защото скоро аз не виждам възможност да се съберем 8 човека, да не говорим, че времето да събереш PvP гиъра изобщо не може да се сравни с времето, което е необходимо на PvEърите да се нагрухат, а и защо по дяволите трябва да цикля Оперейшъни, за да играя PvP...

Да бяха направили само един гиър и да не му мислим, а сега ние, които си играем само PvP сме леко прецакани.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...