Antares Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Преди ъпгрейда машината ми беше AMD Athlon x2 (не помня модела, на 2.4 GHz) 4GB DDR2 nVidia 8800GT 256 GDDR3 Windows7 x64 и на минимални детайли в градовете лагваше непоносимо, по нивата лагваше потресаващо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¦•••SHERIFA•••¦ Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Има разлика. Изискванията са минимални за тръгване / подкарване на играта. Върви ли? Да. Тръгна ли? Да. Съответно изискванията са си точни и спазени. ДРУГ е въпросът как ще върви. Изискванията не са за „gameplay“ поносимост, лагване (FPS Drops due to VGA or Internet drops due to the slow net) и др. проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Абе момци, брат ми нещо се е зарибил да играе... Явно има излишни пари. Любо, я кажи на кой сървър сте да ви го прата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
¦•••SHERIFA•••¦ Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Tomb of Freedon Nadd Ако реши да я купува (ако не е все още), нека ми драсне . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Преди ъпгрейда машината ми беше AMD Athlon x2 (не помня модела, на 2.4 GHz) 4GB DDR2 nVidia 8800GT 256 GDDR3 Windows7 x64 и на минимални детайли в градовете лагваше непоносимо, по нивата лагваше потресаващо. едната ми машина в нас е с приблизително същите параметри,и точно затова не смятам да слагам играта (поне не на този етап).Пък на средни изисквания ме съмнява да работи. Бях тръгнал да чета ,и като гледам, малко вероятно е да си я купя .Имайки предвид по нататашното развитие в играта. Като цяло подобен тип mmorpg игри ме зарибяват до такава степен че после няма ставане поне 4 часа,но като ги вкарват тия глупости с плащанията все повече се отказвам...и в новото Диабло ми се струва че ще стане по същия начин.Мързеливите типове ще започнат да си купуват всичките item-и които са намерени от зарибените играчи ,а те вече ще могат да продават направо чрез новата система в играта .И после мързелите ще си пуснат ботовете да рънват и да качват левели,и играта замира...както стана с диабло 2 през последните 3-4 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Абе момци, брат ми нещо се е зарибил да играе... Явно има излишни пари. Любо, я кажи на кой сървър сте да ви го прата... Scepter of Ragnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
¦•••SHERIFA•••¦ Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 едната ми машина в нас е с приблизително същите параметри,и точно затова не смятам да слагам играта (поне не на този етап).Пък на средни изисквания ме съмнява да работи. Бях тръгнал да чета ,и като гледам, малко вероятно е да си я купя .Имайки предвид по нататашното развитие в играта. Като цяло подобен тип mmorpg игри ме зарибяват до такава степен че после няма ставане поне 4 часа,но като ги вкарват тия глупости с плащанията все повече се отказвам...и в новото Диабло ми се струва че ще стане по същия начин.Мързеливите типове ще започнат да си купуват всичките item-и които са намерени от зарибените играчи ,а те вече ще могат да продават направо чрез новата система в играта .И после мързелите ще си пуснат ботовете да рънват и да качват левели,и играта замира...както стана с диабло 2 през последните 3-4 години. По-нататъшното развитие е: http://www.swtor.com/blog/what%E2%80%99s-next-old-republic http://www.swtor.com/blog/sneak-peek-james-ohlen А Pay2Play (P2P) MMO-то обикновено са… винаги такъв тип . Плащаш, за да играеш. Плащаш постоянно, за да играеш. Нормално, предвид че е конкуренция на най-големите, а тук дори става въпрос дори и на най-големият – WoW (2 млн. SWTOR subscribers vs. 10 млн. WoW subs.) Diablo III е One-Time-Payment за играта и плащане за Items през Auction House-а, ако искаш. Други ще изкарват кинти, дори хиляди, дори стотици хиляди (най-най-най-умните и големи мозъци), но това обикновени играчи въобще не ги засяга : )). Така е D2 (но в D3 просто се „легализират“ покупко-продажбите през PayPal дори in-game), така е с други, така е и с RuneScape (където към момента 1 млрд. злато върви $900 реални тъй като имаше вълни със заличаване на ботовете, а след нова година се очаква да падне на $600, когато програмистите ще upgrade-нат ботовете, разбира се). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Значи аз си я взех през линка дето пусанх по горе(games2play) заедно с 3ма приятели без никъкъв проблем, проблем имах аз само в следствие от еа/био ПАК, ама с 1 мейл всичко се оправи. За минималните, аз съм с: core2duo e8500 (x2) @ 3.16GHz 4GB DDR2 nvidia 8800GTS windows7 x64 и немога да кажа че върви перфектно, НО върви задоволително и не пречи на играта изобщо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Scepter of Ragnos Брата е влезнал. Ако играете тия дни потърсете го - Elinoir мисля се е писал, и той е от тъмната страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Нещо не ми хареса играта, ама грам. Обмислям варианта да продам акаунта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Нещо не ми хареса играта, ама грам. Обмислям варианта да продам акаунта. Ти както беше крайно скептичен и както не ти харесваше и я боцна тази игра Жалко, че не ти допада. Аз най-накрая снощи поиграх малко. Вече съм 2 стъпки по-назад от Миро, който е със 6 companion-а. Много съм радостен, защото привлякох към тъмната страна Ашара. Едно "з" и липсва, а и аз не съм елф този път, но тази джедайка си е кукла. А и как се бие лошо... малко повече мрънка като взимам dark решения на проблемите, но с подаръци всичко се разрешава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 малко повече мрънка като взимам dark решения на проблемите, но с подаръци всичко се разрешава Значи идеалния комп за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Ти както беше крайно скептичен и както не ти харесваше и я боцна тази игра Жалко, че не ти допада. Аз най-накрая снощи поиграх малко. Вече съм 2 стъпки по-назад от Миро, който е със 6 companion-а. Много съм радостен, защото привлякох към тъмната страна Ашара. Едно "з" и липсва, а и аз не съм елф този път, но тази джедайка си е кукла. А и как се бие лошо... малко повече мрънка като взимам dark решения на проблемите, но с подаръци всичко се разрешава Ми като видях, че няма да обявят дата за Diablo 3 скоро, пък и приятелите, с които играем, я взеха, се прежалих и аз.Историята и куестовете са много яки, но другите неща не ми допадат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 На мен никак не ми харесва PvP системата. Колкото и да ми буустват статосвете, аз като 3х lvl съм с по-малко 'таланти', по-слаба броня какъв шанс имам срещу някой 50-ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 От BioWare определено са заложили много на историята, той и чичко Лукас сигурно е подписал договора с такова условие. Клас куестовете така грабват, че направо снощи като се отплеснах пак и стана 2 за нула време. Иначе другото си е ясно, това го писахме сигурно десетки пъти - Sci-Fi WoW с перфектна графика, защото мога да играя с всичко на High и АА без грам лаг и виждал колко е красиво всичко. Дори space combat-а е доста добре направен откъм графика. А колкото до Д3, странно нещо са Близз, направиха една шапка пари от тази игра, а дори не написаха една новина по случай 15 годишнината на играта. Ама... да не захващаме болна тема, че само се дразня и аз от проистотиите, които творят напоследък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Писаха в туитър. По повод годишнината имат "изненада", която трябва да бъде разкрита тия дни. Иначе има спекулации, че чакат като цяло рейтинговата агенция на Южна Корея да се произнесе за аукциона с истинските пари, защото там законите за това били много строги или нещо от тоя сорт. Очаква се решението да излезе утре.Та ще се изясни до 2-3 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 На мен никак не ми харесва PvP системата. Колкото и да ми буустват статосвете, аз като 3х lvl съм с по-малко 'таланти', по-слаба броня какъв шанс имам срещу някой 50-ти... Малко е шантава, но поне е популирана PVP системата. С тоя крив старт на сървъра, дето за всеки джеди има 3 сита щятхме да видим пвп чак за края на 2012 ... Плюс тва,те са си вързлаи ръцяте със endgame PVP. Един вид не те кефи новата система - чакай си 50 лвл за 50(only). Има някой неща дето ако се сетят да ги орапвят ще стане готина, ама рано или касно. Low lvl pvp в warzones е почти невъзможно(освен да се пяднете low level група, ама мен ми се случва 1/10-15), нямаше ли един определен левел, ти си само support. Weelakh Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Вчера най-накрая се докопах до 50l И естествено първото дейли на Ilum, което пробвах излезе бъгнато и не може да се мине... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Аз пък вчера се здобих със Force Storm и играта изведнъж стана доста по-лесна. Събера група мобове, трясна lightning barrier на Khem да не умре, трясна force storm и преди да е изтекло имам chain lightning на instant cast... Рядко се налага да ръсна повече от два пъти на обикновени мобове... Сюжетната линия на инквизитора просто кърти от всякъде! Момента, в който Zash попадна в тялото на Khem (двама персонажа, които леко ме дразнят) просто ме накара да се изхиля сам пред компютъра. И ловът на духове, предстоящото ми покваряване на Джедайско падауанче, просто кеф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Колко неща още ще те изумят в нашата клас история. Просто развитието й е толкова интересно и опияняващо, че ти се иска само тези куестове да правиш понякога. Но нищо няма да ти казвам, за да можеш да се насладиш на всичко сам. Ние вчера с Кики се мъчихме на един хероик куест - направо наградата трябва да е легендарен предмет. Лошото е, че стигнахме до едно място - да бием някакъв със 170к НР, а примерно Кем Вал е с 10к. То хубаво да го бием, ама този е някакъв пироман - мятка бомби, огньове... направо ад Да имахме примерно един SW на 50 левъл - нещата щяха да са доста различни според мен Вече съм на макс на професиите, но не взех всички рецепти, защото искат много пари. Аз точно ударих 300к и те 100 отидоха за клас скийлове + малко рецепти. Хубаво е, че доста от Force юзърите са т.нар "добрички", за да ми купуват кристалите с крит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 С крит ли се търсят повече? Че се чудя какво да продавам... btw, кристалите се ползват и за бластерите. И ако не се лъжа - пушките също. Кристала определя цвета на лазерите им. За мен тая седмица ще е много слаба. Първо, че поднових тренировки, второ - уикенда ще съм си в Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Не знам дали това се търси най-много, ама от каманите с крит продавам добро количество, но само от сините и лилавите (говоря за тип Prototype и Artifact). Зелените (Premium) много рядко някой да ми ги вземе. Добре, че имах много материали и имам от всичките сини (Prototype) камъни. Не мога да намеря от къде да вземе рацептата за бял и лилав камък, но има време, аз не бързам. И ние този уикенд няма да сме на линия. До тогава най-вероятно ще сме 50-ки де. Тя Кики е вече 59, вчера е играла PvP. Биели всички игри и тя вдигнала левъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 +18 only Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 ТИЯ НЯМАТ СЪРЦЕ! Кааак може баш когато имам време да цъкам да се осерат така брутално! Ше ме прощават, ама късния следобед/вечерта да спрат сървърите е меко казано тъпо. Или цялата им сървърна политика да е базирана около Америка... Ами аз, в такъв случай, да кажа, че примерно Февруари съм в maintenance и няма да им плащам! Бахти мизерниците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Ами като са "изтествали" пача и масово изреваха хората от "оправените" неща.... Днешното спиране е по повод вчерашното спиране за прилагане на 1.1 пач-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.