Jump to content
BulForum.com

Продавам DDR3-1600X A-data 2x2 GB

Recommended Posts

Продава се следната РАМ памет:

DDR3-1600X A-data 2x2 GB ( CL7-7-7-20 )

За инфо: Тук

Цена за сравнение взех от: Тук

Паметите са в гаранция, почти не са ползвани. Продавам ги защото парите от тях смятам да инвестирам в друго.

Намират се в пловдив, но мога да пратя и по еконт.

Цена - 130 лв

Пишете на лично за по-бърз контакт.

Ай иди си купи от там. Първо там няма да имат тази памет до 10ти март (най-рано) - обади се и питай ако не вярваш. После не се знае на каква цена ще е... и 3то не ме интересува дали е промоция или не, нито дали изобщо са продавали паметта и кога са я продавали.. ако са я продавали. Купил съм я края на миналата година за 190 лв. ИМам фактура, гаранционна карта и прочие. Хич не мисля, че и искам много при положение, че не е ползвана.

Да не говорим, че слага в джоба си разни валю варианти на уникални марки като G-skill и Corsair.

Айде да не ги слага... и други марки съм тествал специално А-Датата не е върха на сладоледа, НО няма значение за колко си я купил важното е коло струва НОВА в момента. Огледай се по сайтовете колко струва кит 4 гб ддр 3 В МОМЕНТА. Пък ако искаш и за 200 я пусни, мога да ти пожелая само успех с продажбата :)

Да, много си тествал. Другият път тествай 7-7-7-20. Дето трябва да ги съдереш от ток разните му валю корсарчета и г-скилчета, за да ги стигнат... ако ги стигнат на 1600. А тая ги прави по дефолт. И тъй като си голям разбирач, продавай си твойте боклуци... остави ме мен.

ПС: И пак ти казвам отворко, вземи се обади и питай кога ще ги имат паметите и дали цените са им актуални, понеже аз го направих. Един вид, преди да коментираш поне си провери доводите. Искампс.ком зареждат а-дата от мост, мога да ти кажа и мост кога очакват доставки.

Да не говорим, че слага в джоба си разни валю варианти на уникални марки като G-skill и Corsair.

Айде да не ги слага... и други марки съм тествал специално А-Датата не е върха на сладоледа, НО няма значение за колко си я купил важното е коло струва НОВА в момента. Огледай се по сайтовете колко струва кит 4 гб ддр 3 В МОМЕНТА. Пък ако искаш и за 200 я пусни, мога да ти пожелая само успех с продажбата :)

edit: виж сега, не пиша в темата за да се заяждам с теб, идеята е че в момента цените на ДДР3 са МНОГО ПО-НИСКИ, без значение дали ти харесва или не. Просто има и потребители, които може да се вържат на селския номер и да си купят стара памет на по-висока цена от на нова такава. Един вид прегледай и другите магазини и после разправяй на кой са актуални цените и на кой - не :)

edit: виж сега, не пиша в темата за да се заяждам с теб, идеята е че в момента цените на ДДР3 са МНОГО ПО-НИСКИ, без значение дали ти харесва или не.

Виж нямам намерение да ти коментирам глупостите. Просто ти казах, че линка който си дал не е миродавен и информацията в него не е коректна. Март месец ако направят доставки на тази памет цените може и да са по-високи и по-ниски. До тогава обаче избора ти са разни корасари доминатори за по над 200 лв, които са 8-8-8-21. Хора които искат бърза памет ще оценят офертата. За другите има памети които ти предлагаш... 9-9-9-24 и нагоре. Те са евтини.

Последна цена - 120 лв.

Ако паметта не се продаде до 7 дена темата може да бъде изтрита.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...