kiselina777 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Здр Колеги Продавам следната видео карта : Galaxy GTS 250 512mb 256bit DDR3 - Видео картата е почти пълен комплект само без оригиналната кутия.Всичко друго е налично.Разполага с ядро G92b и честоти ядро: 738 рам: 1100 шеидъри: 1836 - Картата е с чипове на рама SAMSUNG инфо: http://itfanat.com/images/geforce-gts-250-in-two-new-versions-of-unusual-galaxy-1.jpg - Това е точния модел с това охлаждане. 3DMARK : Цена: 150лв Реална цена на видео картата към момента НОВА: http://www.virtualnazona.com/product.php?ProductID=524 Моля без повече спам в темата от незаинтересовани.Също така ясно съм дал точния модел и ПРОИЗВОДИТЕЛ на видеото както и ралната цена в момента така че сравнения с други фирми производители е най малкото неоместна и нежелателна. За повече инфо и питания и тестове ме търсете в скаип Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxito83 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 гаранция има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 гаранция има ли? Положението е такова , че най вероятно има остатачна гаранция , но проблема е че аз не разполагам с документа.Ако някои се наеме да я провери по сериен номер , купувана е или от Voodoo computers или от Most сф.Ползвана ее малко над година и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 eee не беше много етично да ми триеш коментарите. Обръщам се и към двамата: Обикновено при спор проверявам много методично твърденията на едната и другата страна, но точно в момента нямам никакво свободно време да го правя. Имаше рапорт от продавача за необосновано сравнение с линк и молба да бъдат изтрити двата поста - приех го на доверие и скрих двата поста да не се виждат ; след това пак идва втори рапорт с нова молба да се изтрият и всички останали постове, които са се изписали междувременно, както и да се вземе отношение към действията на писалия в темата. Пак го приех на доверие и скрих и останалите постове. Не мога да взема отношение към никого, защото не съм проверил цени, линкове, модели карти и т.н. - нещо, което точно в момента нямам време и желание да правя. Приемам думите на продавача за истина, а и той на 2 пъти беше дал в изтритите постове линкове към правилния модел карта. Така че ще моля ако имате желание да продължавате със спора, да не го правите в темата, а да се пренесете в темата за коментиране проблемите в раздела, тъй като това все пак се явява като някакъв потенциален проблем. Също така казвам, че при трети рапорт няма да има реакция от моя страна, понеже след малко трябва да излизам, а не знам дали има други колеги на линия. Друг вариант е да се изясните с няколко ЛС-та...май така е най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba4eto_85 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Лек коментар може ли да се направи?Защото нова е около 160-70лв. Благодаря....ще чакам ЛС или тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Лек коментар може ли да се направи?Защото нова е около 160-70лв. Благодаря....ще чакам ЛС или тук в темата. За пореден път! дал съм линк колко е нова видео картата която АЗ продавам.Сравнения с ECS моля да не ми се правят , това си е друг производител да не говорим , че картата е с друго охлаждане, изработка и т.н За момента не подлежи на коментар.Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Картата е продадена на Колега от Русе и в понеделник пътува.Моля темата да бъде заключена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.