evil_smith Posted September 30, 2011 Author Share Posted September 30, 2011 Не знам какви ъпдейти са правили от DICE, но днес не мога да се кънектна... Цикли на Join server и ако тръгне, то след секунда процесът bf3.exe се самопрекратява... А снощи нямах никакви проблеми. http://forums.electr...e-get-game.html Това е официалната тема за проблема, дано скоро извадят фикс-а както са обещали. Батъллогът полудя с този проблем. http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826551139100013140/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Днес следобед пускат Каспичан Бордер за свободно тестване до края на бетата! 32срещу32! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 То вече има сървъри и се играе. Но играта е мега зле дори на конкуест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 Аз бях отебал бетата, а сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Видяхте ли двете нови карти? http://www.youtube.com/watch?v=wm_a7JORyes&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=QUZcIcrdZaY&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 WIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Кой играл - играл... кой е*ал... Чакам цялата с нетърпение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Нов мултиплейър трейлър... http://www.youtube.com/watch?v=dx8KUFv95s4 8 дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Май ще си направя подарък за коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 На мен няма да ми тръгне иначе и аз бих си я купил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Не остана Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 В замундата вече се появи... Сега свалям само за да сийдвам, че крака по някакъв начин заобикаля Ориндж-а и може да не ни позволи като получим оригинала на 28-ми да играем с него.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 http://battlefieldo.com/forum/threads/how-to-unlock-battlefield-3-on-the-24th.1107/page-2#post-14295 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Origin да нямат някъв сървър в България. Като почнах да свалям сваляше около 30с с 10МБ/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Аз пък поръчах играта през сайта на Озон... и сега ще си чакам като последният малоумник 28, за да ми пратят ключа и чак тогава да я дръпна и инсталирам.... Не издържах и я изпиратствах... Страхотна кампания! http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WY&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Аз пък поръчах играта през сайта на Озон... и сега ще си чакам като последният малоумник 28, за да ми пратят ключа и чак тогава да я дръпна и инсталирам.... Не издържах и я изпиратствах... Страхотна кампания! http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WY&feature=youtu.be Искам и аз такова Играта си е супер.Малко ми зацепва на места и нямам идея от какво е.Тъпото е че не мога да си ъпдейтна драйверите и се чудя дали да не пиша на съпорта на nvidia.Може и да е от windows 7 ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Малко ми зацепва на места и нямам идея от какво е.Тъпото е че не мога да си ъпдейтна драйверите и се чудя дали да не пиша на съпорта на nvidia.Може и да е от windows 7 ultimate При мен същото... но със стария драйвър... върви си стабилно 60+ - FPS на хай, но на някои места супер много лагва... и мисля че е от юторента... Сега тъкмо инсталирам новите драйвъри на нВидиа и ще видя как е... обещават до 11% подобрение при моята карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Игрицата е зарибяваща, но както повечето шутъри напоследък - след 2-3 часа игра започва да омръзва... А и този крак от Reloaded нещо не е читав, понеже гледам има на места проблеми с текстурите!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 OMG защо лагва така Мощното спичане на моменти така да ме дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Тъй, тъй. Изиграх я и аз, че не ми се чака до 28-ми . И съм... със смесени чувства. От DICE бяха казали, че ще е един път сингъл кампанията. Да, ама не. Не че е лоша, но не е нещо особено. За мен КОД-аджиите си правят най-добрия сингъл. Дано си се запази традицията от BFBC2 - "ставаща" соло кампания и брутален мултиплеър. Мога да дам 7/10 На тия, на които им спича играта - махнете си AA-то, че много видеопамет дърпа. Добре е и картите ви да са поне с 1GB памет. На ви ся пак ingame снимки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Махнал съм всичко и пак спича.Картата ми е Geforce GT 330M според сайта на нвидия е под минималните изисквания за играта което си е направо странно Пробвах я на High и върви,но е малко лагаво. Едит:"Your PC's NVIDIA GeForce GT 330M is below the game's recommended specifications." Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Махнал съм всичко и пак спича.Картата ми е Geforce GT 330M според сайта на нвидия е под минималните изисквания за играта което си е направо странно Пробвах я на High и върви,но е малко лагаво. Едит:"Your PC's NVIDIA GeForce GT 330M is below the game's recommended specifications." Аз с 560ti я подкарвам и на ултра, но кадрите са към 30... Странно че при low и high разлика в графиката почти не виждам, както и във фреймовете... И нещо което сега научих, Озон ще раздават ключовете утре след обед... Което значи, че ще се видим на бойното поле... Само да не дойдат амеРканците и да ни скъсат трътките с отворените атачмънти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancho6500 Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Аз с 560ti я подкарвам и на ултра, но кадрите са към 30... Странно че при low и high разлика в графиката почти не виждам, както и във фреймовете... Аз с 6950 1GB на 950/1500 имам 60 средни. Какъв ти е процесора? Резолюцията е 1680х1050. На ултра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Ей сега направихме с един приятел най-епичната игра до момента На Teheran Highway conquest 64. Двамата с него бяхме опълчението на бензиностанцията, бяхме опънали по една картечница и защитихме флага цяла игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 Аз с 6950 1GB на 950/1500 имам 60 средни. Какъв ти е процесора? Резолюцията е 1680х1050. На ултра. 1920х1080 q6600, още не съм го сменил с i5 2500 Мързи ме много.... Ей сега направихме с един приятел най-епичната игра до момента На Teheran Highway conquest 64. Двамата с него бяхме опълчението на бензиностанцията, бяхме опънали по една картечница и защитихме флага цяла игра. Довечера живот и здраве идвам и аз... Току-що получих ключа. Свалям. Всичко е готово, но до 02:00 няма да се отключи... Поредният едит.... Отключих играта, свързвам се към сървърите, но след 2-3-4 мин. игра или крашва или ме киква от сървъра... не мога да разбера, а уж ъпдейтнах PB. Едит... пореден. Проблемът се оказа в PB ъпдейтнах го и сега нямам проблеми. Играта обаче си плаче за нов процесор та... Усещат се някои леки накъсвания и то главно при дистракшъна. Иначе стабилно си подържа 55-60+ FPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.